Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Srpanj 2019. 17:11

Ivonne

ayla

Ivonne

Satrat ce me menga to lije ko nikad. Danas sam sredila svu posteljinu užas.
    Imate zvuk usisavaca na youtubeu pa pustite to da ne unistite motor na svom.
    Ja sam pila nakon prve pa se počela debljati tako da sam odustala.

A jesu li ti kose otpadale?

Jesu, čim sam dobila mengu a pila sam vitamine.

Onda mi nema smisla ako ce i s vitaminima otpadati a jos cu se i debljati tako da onda bolje ne 

katiesu
    28. Srpanj 2019. 18:11

ayla

Ivonne

ayla

Ivonne

Onda mi nema smisla ako ce i s vitaminima otpadati a jos cu se i debljati tako da onda bolje ne

meni uopće nije opadala kosa čak bila savršena i čula od puno žena da su pile pa im nije opadala. isto tako nokti super i zubi. meni je to preporučila dokt

28. Srpanj 2019. 18:42

katiesu

ayla

Ivonne

ayla

Ivonne

meni uopće nije opadala kosa čak bila savršena i čula od puno žena da su pile pa im nije opadala. isto tako nokti super i zubi. meni je to preporučila dokt

Moj meni nije vitamine ni preporucio u trudnoci ja ih na svoju ruku uzimam, budem vidla sto cu 

• Ivonne
    29. Srpanj 2019. 09:00

Opaaa spavala je od pola 1 do pola 6. U pol 7 je zaspala opet i još spava. A ja kokoš nisam legla opet nego ustala.
    Ovo je rekord sa spavanjem. Stariji nije nikad ni 3 sata u komadu 
    Kak ste vi? U zg fino zahladilo

Nikolina95
    29. Srpanj 2019. 09:15

Koliko su vase bebice spavale kad ste došle doma iz bolnice?? Meni se cini fa moj malo spava. Nekad se budi svaki sat sat ipo i oce cicat, cim oci otvori on vuce majicu i trazi sisu heh a nekad spava po 3 sata 🙄

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    29. Srpanj 2019. 09:24

Stariji je znao cijeli dan biti budan i sisati i noc se buditi svaki sat vremena kao mala beba.
    S 8 mjeseci je imao represiju sna koja je trajala dva mjeseca. Cvilio je svakih 15 minuta jedino sisa pomagala. Ne znam kak sam to izdurala. 
    On se još uvijek češće buditi a ima tri godine nego seka mu od mjesec dana.
    Nema tu pravila, svako dijete za sebe.

katiesu
    29. Srpanj 2019. 10:07

mislim da su cure malo manje zahtjevne. moja mala nije puno plakala i puno sisala. a sad ovaj mali pojede me cijelu a kad krene plakati ufff, ni u kolicima se ne voli voziti. sam ne želi biti, dok je ona puno ležala i smijala se. mi trenutno u čakovcu i vamo je fino osvježilo 

krino
    29. Srpanj 2019. 12:08

Moj je soavao po 6 sati kad smo dosli iz bolnice. Da bar sad hoce tako. Al nece. Po danu spava pi 4-5h, a navecer se nikako ne da uspavat. Mi vec tri noci po sat ipo do dva njega uspavljujemo i nikak. A kad prek dana spi, sta mogu. A opet, kad zaspi, nitko ga ne bi digo... Tak da... Sve se nama poremetilo, a on ima svoj ritam koji nu je super. Moj zaspi oko 22-23h i onda do 2 ili 3 ujutro.. je to 5 sati u komadu, ali dok se dignemo, pojedemo, podrignemo, prodje pola sata i vise i nikak se uspavat. A oko 5 ko svicarski sat krene s grcevima pa place u snu i cendra i onda ga prebaci u krevet kod sebe pa masiraj tibu, pa mazi, pa spavas 10min i onda ga uhvati grc i tako do 7 ujutro ...
    Kako i kada uvesti ikakvu rutinu i raspored? Kupamo ga izmedju 8 i pola 9 navecer pa pojede i onda nikako zaspat... Kako vi uvodite rutinu? Mi smo navrsili jucer 5 tjedana tocno

• Ivonne
    29. Srpanj 2019. 12:14

krino

Moj je soavao po 6 sati kad smo dosli iz bolnice. Da bar sad hoce tako. Al nece. Po danu spava pi 4-5h, a navecer se nikako ne da uspavat. Mi vec tri noci po sat ipo do dva njega uspavljujemo i nikak. A kad prek dana spi, sta mogu. A opet, kad zaspi, nitko ga ne bi digo… Tak da… Sve se nama poremetilo, a on ima svoj ritam koji nu je super. Moj zaspi oko 22-23h i onda do 2 ili 3 ujutro.. je to 5 sati u komadu, ali dok se dignemo, pojedemo, podrignemo, prodje pola sata i vise i nikak se uspavat. A oko 5 ko svicarski sat krene s grcevima pa place u snu i cendra i onda ga prebaci u krevet kod sebe pa masiraj tibu, pa mazi, pa spavas 10min i onda ga uhvati grc i tako do 7 ujutro …
    Kako i kada uvesti ikakvu rutinu i raspored? Kupamo ga izmedju 8 i pola 9 navecer pa pojede i onda nikako zaspat… Kako vi uvodite rutinu? Mi smo navrsili jucer 5 tjedana tocno

Ti jedino sto mozes je kupati ga u isto vrijeme i pratiti vrijeme kad ide spavat i i kad jede. Sad je to još raštrkano ali u jednom trenutku ce se par dana za redom zalomiti da mu se spava u isto vrijeme. I onda to iskoristiš i pokušavaš ga uspavati uvijek u isto vrijeme. Zapravo ti bebe same stvore rutinu, čitala sam negdje da se ona stvara oko 4 mjeseca života. Znači jedino na što možeš ti utjecati je kupanje a to radi u isto vrijeme. 

krino
    29. Srpanj 2019. 12:23

Bome je vrijeme kupanja jedino na sto mogu utjecat... Evo je sad pojeo i zaspo ko top. I sad sam mirna do bar 4 popodne. Al navecer ga ununati...cccc
    Na kraju ga stavim kraj sebe u krevet, a muz ga prebaci u kindac kad ide spat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.