Bome moj muškić nije neki plačljivko. Bitno mu da je sit i da buša ne zeza. Ako je to zadovoljeno on je dobar. (Nadam se da se sad nisam urekla 🙈)
Vodu nemislim davati prije nego krene s krutom hranom. Evo danas je baš baš vruće i imali smo seansu od 3 sata sisanja s pauzama od 5 minuta, vjerujem da je žedan pa zato.
A na more smo planirali isto negdje u 9.mj. nadam se da ja do tad već budem ko nova.
Od kolača sam isto planirala napeči koječega i na kraju mi se više nije dalo kad je postalo vruće tako da sam spremila samo dvije tepsije čupavaca u škrinju i oni su mi super kad se izvade, ko svježi. A ostalo ću kupit u Lidlu i bok. I da, mileramka je apsolutno favorit! Jedini
Daaa čupavci 😍.
Moja nema ritma nikakvog... zna sisati satima, pa svakih sat vremena, svaka 3 sata, kako joj se hoce. Anarhija samo takva. Danas smo na svako malo 😂. Neka joj je, ionako tako brzo odrastu 😵
Bome moj muškić nije neki plačljivko. Bitno mu da je sit i da buša ne zeza. Ako je to zadovoljeno on je dobar. (Nadam se da se sad nisam urekla 🙈)
Vodu nemislim davati prije nego krene s krutom hranom. Evo danas je baš baš vruće i imali smo seansu od 3 sata sisanja s pauzama od 5 minuta, vjerujem da je žedan pa zato.
A na more smo planirali isto negdje u 9.mj. nadam se da ja do tad već budem ko nova.
Od kolača sam isto planirala napeči koječega i na kraju mi se više nije dalo kad je postalo vruće tako da sam spremila samo dvije tepsije čupavaca u škrinju i oni su mi super kad se izvade, ko svježi. A ostalo ću kupit u Lidlu i bok. I da, mileramka je apsolutno favorit! Jedini
Daaa čupavci 😍.
Moja nema ritma nikakvog… zna sisati satima, pa svakih sat vremena, svaka 3 sata, kako joj se hoce. Anarhija samo takva. Danas smo na svako malo 😂. Neka joj je, ionako tako brzo odrastu 😵
Joj bome! On zaspi na sisi i pusti ju pa se nasloni licem i tako pajki a meni ga žao spustiti iako me bradavica peče za poludit 🤷☺️
ove vrućine su grozne. da i moj bi danas samo sisao i nervozan. kao i mi 😨🥴
nisam mislila da ću ikad reci ovo, ali jedva cekam jesen i zimu, ova vrućina me ubija, pogotovo kad se zalijepi za mene, pa bi sisao satima, a meni znoj curi grrr
jedino sto je dobro sto smo stigli u ck kod svekrve i svekra pa ga bar nose i drugi, a ne samo ja hehe i naravno ovdje imamo klimu, velika kuca pa je sve izdržljivije
Daaa čupavci 😍.
Moja nema ritma nikakvog… zna sisati satima, pa svakih sat vremena, svaka 3 sata, kako joj se hoce. Anarhija samo takva. Danas smo na svako malo 😂. Neka joj je, ionako tako brzo odrastu 😵
Joj bome! On zaspi na sisi i pusti ju pa se nasloni licem i tako pajki a meni ga žao spustiti iako me bradavica peče za poludit 🤷☺️
Daaaa, svako popodne tako zaspimo obje... preko dana nema sanse da spava u kreveticu, ili kolicima... na cici hoće, ili na rukama. Inače plač urnebesni 😂 Koma. Po noći nema frke, u krevetiću bez problema 🙌
nisam mislila da ću ikad reci ovo, ali jedva cekam jesen i zimu, ova vrućina me ubija, pogotovo kad se zalijepi za mene, pa bi sisao satima, a meni
Joj i ja jedva čekam da ljeto nestane. Może odmah sad, ili najkasnije nakon V. Gospe... 🙈😰😂
nisam mislila da ću ikad reci ovo, ali jedva cekam jesen i zimu, ova vrućina me ubija, pogotovo kad se zalijepi za mene, pa bi sisao satima, a meni
Joj i ja jedva čekam da ljeto nestane. Może odmah sad, ili najkasnije nakon V. Gospe… 🙈😰😂
I ja!!! Neka na moru ostane lijepo, ali na kontinentu moze slobodno proc. Moj puno spava, isto je nervozan i nemoguce ga je uspavati. Spava po 15min i sve ga probudi. Navecer se bori sam sa sobom, ali ne zaspi sto godina. I probudi ga svaki zvuk. Inace nije tako slabo spavao... Ja pretpostavljam da je od vrucine
Cure ja već dobila mengu 😭😭
Tak sam i prvi put odmah čim su lohije stale
Sad me čekaju hormonalne promjene, ispadanje kose i prištići.
Uz sve još i to
Uz sve još i to
Ja jos uvijek imam lohije. A kak su me na pregledu qtjedan prije termina raskrvarili, tak ti ja nemam mengu, ali nosim uloske vec mjesec ipo. Dok dodje menga, onda cu jos malo... Cccc. Na ovu vrucinu mi nije bas napeto. Ja sam valjda jedina trudnica koja je nosila uloske hahahah
Uz sve još i to
P.s. Sad odmah trece 😉😉😉😂
Sortiraj odgovore
Najstariji