da istina živa, dečki su plačljivi i jako vole cice. bili smo na cjepljenju, vrištao je još pola sata kasnije 🤣🤣
mi smo planirali na more oko 15.8 (23.8. će bit 3 mj. ) s kćerkom smo puno vise i putovali, već s dva mj. je bila na vikendu na rabu 😁 tako da zašto ne. i doma ćete se dinatati, pa se dinstajte onda na moru podnošljivije je
Nemojte zamjeriti, off topic je..danas malo razmišljam.. ubrzo će nam krenuti čestitari. Imala sam u planu dok sam bila trudna ispeći par kolača pa smrznuti, ali mi to nekako došlo zadnje na red.A onda sam rodila 😂😂😂 . Uglavnom, ni tada nisam baš bila sigurna koje a da ih mogu smrznuti pa vaditi po potrebi? A da nisu preteški, i da nisu keksi? Ako ima netko kakav pametan prijedlog…. 👌
Cheesecake. Ovaj recept, ali ja stavim mascarpone i 20 dag secera. Od suzy josipovic. Odlican je.
Vrijeme pripreme:25 minuta
[justify]Vrijeme pečenja: 40 minuta[/justify]
[justify]Temperatura pećnice: 180C[/justify]
[justify]Okrugli kalup za tortu 26 cm[/justify]
da istina živa, dečki su plačljivi i jako vole cice. bili smo na cjepljenju, vrištao je još pola sata kasnije 🤣🤣
mi smo planirali na more oko 15.8 (23.8. će bit 3 mj. ) s kćerkom smo puno vise i putovali, već s dva mj. je bila na vikendu na rabu 😁 tako da zašto ne. i doma ćete se dinatati, pa se dinstajte onda na moru podnošljivije je
Super. Nama je 23.9. 3mj. Tako smo nekako i mislili. Samo mi je zbog aviona, ali do juga putovat autom, no thanks... Inace letimo jer ne mozemo sebi doc danima od puta...
Super. Nama je 23.9. 3mj. Tako smo nekako i mislili. Samo mi je zbog aviona, ali do juga putovat autom, no thanks… Inace letimo jer ne mozemo sebi doc danima od puta…
da, to je stvarno predaleko. ne mogu zamisliti putovati tako daleko s malom bebom osim s avionom. a opet djeca nas iznenade 😉
Mamice dali koja daje bebi čaj ili vodu uz dojenje? Moj sin ima 10 dana i govore mi da mu dajem malo vode ili čaja šta mislite ?
Danci23
Mamice dali koja daje bebi čaj ili vodu uz dojenje? Moj sin ima 10 dana i govore mi da mu dajem malo vode ili čaja šta mislite ?
Ništa joj ne dajem, nisam ni sinu. Ako je žedna, gladna, umorna, ljuta, nervozna.... dobije sisu. I to je to. I stvarno im ne treba, naravno ako se doji isključivo na zahtjev 😉
Tko ti to govori?
Dojenoj bebi ne treba ništa dok ne krene dohrana sa cca 6 mjeseci.
Gle i meni su svašta govorili uz onu i tebe su tako i što ti fali i ona u moje vrijeme. Moj odgovor je uvijek bio u tvoje vrijeme nije bilo računala zašto ga sad koristiš, i brdo takvih... spoznaje se šire i ako smo prihvatili novu tehnologiju zašto da ne prihvatimo nova znanja.
Informiraj se o svemu, googlaj i čitaj i ne daj da te na svašta nagovore.
Bome moj muškić nije neki plačljivko. Bitno mu da je sit i da buša ne zeza. Ako je to zadovoljeno on je dobar. (Nadam se da se sad nisam urekla 🙈)
Vodu nemislim davati prije nego krene s krutom hranom. Evo danas je baš baš vruće i imali smo seansu od 3 sata sisanja s pauzama od 5 minuta, vjerujem da je žedan pa zato.
A na more smo planirali isto negdje u 9.mj. nadam se da ja do tad već budem ko nova.
Od kolača sam isto planirala napeči koječega i na kraju mi se više nije dalo kad je postalo vruće tako da sam spremila samo dvije tepsije čupavaca u škrinju i oni su mi super kad se izvade, ko svježi. A ostalo ću kupit u Lidlu i bok. I da, mileramka je apsolutno favorit! Jedini nije za lediti
Sortiraj odgovore
Najstariji