ma bez brige, sve su to faze. mislim da su klinci nervozni zbog vrućine. moj mali bolje spava kad je hladnije, kad je vruce cijeli dan visj na sisi. isto tako prežderava se i bljucka ponekad i sirasto. ovih dana je toliko nasissvao da su mi se opet počele radit kvrge. tako su mi sise bile već bolne i teške da sam jedva dočekala da sisa. a najgore mi je kad uzme sisu pa ju pusti pa opet uzme pa pusti i tako po 10 put. izludi me balavac. jel vam se bebe već smješkaju ? jedva cekam to gugutanje i okretanje na trbuhic. moja mala se jako rano okretala čak mislim sa 3 mj
Od prošlog tjedna se počela smješkati, znači sa jedno 5 tjedana. A okretanje ide negdje oko 3 mjeseca, da. S tim da se moja, "slučajno "okrenula vec dvaput. Premrla sam. Na krevetu, kako nervozno maše rukama i nogama, zacas je s leđa na trbuhu 😨🙈 nisam to baš očekivala. Svjesno nije sigurno, već slučajno. Mala je ali žilava
Satrat ce me menga to lije ko nikad. Danas sam sredila svu posteljinu užas.
Imate zvuk usisavaca na youtubeu pa pustite to da ne unistite motor na svom.
Ja sam pila nakon prve pa se počela debljati tako da sam odustala.
A jesu li ti kose otpadale?
Pozdrav mame evo da se i mi pridružimo vama vamo 😊😊 💕
dobro došli!! curica ili dečko? sve ok prošlo?
Hvala vam porod je dobro proso, bio je na kraju carski ali bitno da je bebac dobro 😀 😀 ja se oporavljam, trebat ce koji tjedan
Fino se privikavamo jedno na drugo 😀 decko je 😁
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
A jesu li ti kose otpadale?
Jesu, čim sam dobila mengu a pila sam vitamine.
Ja nista ne pijem za sad. Jos mi nije krenulo neko vece ispadanje kose, a i nokti su mi ok. Mislim da je jos rano
Mi imamo 5 tj
meni je doktorica rekla da počnem odmah da spriječim to ispadanje. jer kad ti krene ispadati onda je kasno. jedino ako možeš sve to unijeti u organizam putem ishrane.
Upadam, sto se pije poslje da kose ne otpadaju?
možeš nastaviti piti i one koje si pila j trudnoći, isto je to. ka pijem elevit poatnatal
Ja nista ne pijem za sad. Jos mi nije krenulo neko vece ispadanje kose, a i nokti su mi ok. Mislim da je jos rano
Mi imamo 5 tj
meni je doktorica rekla da počnem odmah da spriječim to ispadanje. jer kad ti krene ispadati onda je kasno. jedino ako možeš sve to unijeti u organizam putem ishrane.
Koje ti pijes? Ja nisam inace neki fan od tih vitaminskih dodataka pa ne pijem ni sad. Nisam ni u trudnoci pila nista. A valjda necemo ocelavit i oronut 😂😂
Meni je zapravo najgori strah radi zubi. Jedva cekam da mi se zubar vrati s godisnjeg da odem na pregled. Kosa se obnovi. Nije nis opadalo 9mj, sad je vrijeme za nov3 lasi. Ali zubi… To mi puno cura kazu da su im se poceli kvariti nakon sto su rodile…
da i zbog zubi je isto ok i dalje uzimati te neke vitamine. ja izimam elevit. al mislim da su sve dobre. iza prve trudnoće sam uzimala bar još 3,4 mj nisam imala s ničim problema. zubi su mi super nadam se da će ostati tako i sad 😁
ma bez brige, sve su to faze. mislim da su klinci nervozni zbog vrućine. moj mali bolje spava kad je hladnije, kad je vruce cijeli dan visj na sisi. isto tako prežderava se i bljucka ponekad i sirasto. ovih dana je toliko nasissvao da su mi se opet počele radit kvrge. tako su mi sise bile već bolne i teške da sam jedva dočekala da sisa. a najgore mi je kad uzme sisu pa ju pusti pa opet uzme pa pusti i tako po 10 put. izludi me balavac. jel vam se bebe već smješkaju ? jedva cekam to gugutanje i okretanje na trbuhic. moja mala se jako rano okretala čak mislim sa 3 mj
Od prošlog tjedna se počela smješkati, znači sa jedno 5 tjedana. A okretanje ide negdje oko 3 mjeseca, da. S tim da se moja, "slučajno "okrenula vec dvaput. Premrla sam. Na krevetu, kako nervozno maše rukama i nogama, zacas je s leđa na trbuhu 😨🙈 nisam to baš očekivala. Svjesno nije sigurno, već slučajno. Mala je ali žilava
opa svaka čast, mala je pravi akrobat. čitala sam da se u 4 mj počnu okretati al puno djece napravi to prije, al tvoja je stvarno posebna 😀 bide ave radila prije.
Cure, imam jedno pitanje za vas koje vec imate stariju djecu. Moja cura si cucla prste i to po dva. Dudu nece a uz prste se uredno sama uspava. Dali ce se odviknuti od toga? Dali bi joj to branila?
Mama
Cure, imam jedno pitanje za vas koje vec imate stariju djecu. Moja cura si cucla prste i to po dva. Dudu nece a uz prste se uredno sama uspava. Dali ce se odviknuti od toga? Dali bi joj to branila?
Moj isto nekad stavi prste u usta. I to tri srednja 😁 Ne znam koliko smisla ima branit i kako bebi to zabranit. Ja mislim da je to faza. Kad krenu trajni zubi rasti, e onda je to problem...
Sortiraj odgovore
Najstariji