Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    25. Srpanj 2019. 09:04

Muški su veći sisavci, bar iz svog iskustva i svojih frendica mogu reći. 
    Tri buđenja noćas😂

nena1986
    25. Srpanj 2019. 10:33

Ivonne

Tri buđenja noćas😂

Dečki vole sise 😂 🎉🎉🎉

krino
    25. Srpanj 2019. 11:10

nena1986

Ivonne

Tri buđenja noćas😂

Dečki vole sise 😂 🎉🎉🎉

I navodno vise kmece. 
    P.s. Ja bih se sad spakirala za kupanje u Lovranu. Mora da je divno tamo predvecer setat na onom morskom zrakicu... Moree.... Nostalgija... U bolnici sam upoznla 2 cure koje su rodile dan prije i poslije mene i kazu da idu na more u 8mj. Sto vi mislite? Osim ovih sretnica koje zive na moru 😁 ja bih isla u 9mj... Al ne znam kak ce to bit izvedivo. Avionom. Moj miz je s peljesca pa bismo do DU... Itko iskustva?

krino
    25. Srpanj 2019. 11:20

P.s. Mi ne bismo kupali bebu ili suncali. Da ne bi bilo. Samo hlad, fini zrak i kupanje za odrasle

nena1986
    25. Srpanj 2019. 12:00

Ne idem nikud, ali da imam prilike, zašto ne?! Uz obavezan hlad i sve to što si nabrojila, ja bi odmah! 🏊🏄🐟🐚🍼🍦

nena1986
    25. Srpanj 2019. 12:07

Nemojte zamjeriti, off topic je..danas malo razmišljam.. ubrzo će nam krenuti čestitari. Imala sam u planu dok sam bila trudna ispeći par kolača pa smrznuti, ali mi to nekako došlo zadnje na red.A onda sam rodila 😂😂😂 . Uglavnom, ni tada nisam baš bila sigurna koje a da ih mogu smrznuti pa vaditi po potrebi? A da nisu preteški, i da nisu keksi? Ako ima netko kakav pametan prijedlog.... 👌

• Ivonne
    25. Srpanj 2019. 12:38

Mileram torta - ja ju napravim u tepsiji za kolače i režem ko kolač. Brzo ju složim a svima je fina.
    Lava torta- za čokoljupce gotovo za sekund i poslužiš sa sladoledom.

• Ivonne
    25. Srpanj 2019. 12:39

Mi ne idemo ovo ljeto na more, žao mi starijeg jer smo njega iz mora izvlačili samo sa sladoledom ali ne mogu se natjerati da se organiziram oko toga. 

• Ivonne
    25. Srpanj 2019. 12:45

https://www.coolinarika.com/recept/744711/
    Ovo je link za mileram tortu. Ja ne stavljam šlag. Ako imam puno ljudi radim duplu mjeru za tepsiju od pećnice- onu veliku.
    Ovo dolje je recept za lavu

Pola kg čokolade (pola mliječna, pola za kuhanje) otopiti na pari sa jednim cijelim maslacem.

U drugoj posudi izmiksati 5 bjelanjaka. dodati im žumanjke, 5 žlica šećera, 2 vanili šećera i 2 žlice brašna.

Na kraju sve zajedno umješati i izliti u pobrašnjeli kalup za tortu (ja stavim dolje masni papir).
    Peći cca 25-30 minuta na 160 stupnjeva. Odnosno ja pećem tako da provjeravam je se torta trese kad ju malo prodrmam..bitno je da kora bude čvrsta ali da se ne zapeče.

katiesu
    25. Srpanj 2019. 12:51

da istina živa, dečki su plačljivi i jako vole cice. bili smo na cjepljenju, vrištao je još pola sata kasnije 🤣🤣
    mi smo planirali na more oko 15.8 (23.8. će bit 3 mj. ) s kćerkom smo puno vise i putovali, već s dva mj. je bila na vikendu na rabu 😁 tako da zašto ne. i doma ćete se dinatati, pa se dinstajte onda na moru podnošljivije je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.