Evo ja više ne grizem tetru 😂😂 bol postaje podnošljivija. Desna koja ima ranu u obliku polumjeseca ce sigurno jos mjesec dana zacijeljivati ta me i više boli. Već dva dana nisam u toplesu i to je znak da ide na bolje😂😂
A ova je u skoku i nateže mi bradavice ko prava i još to cvoktanje pa se zraka naguta pa plač za prdnut pa nervoza za podrignut. I onda ko muško podrigne pobljuca me i traži još. Ulazimo lagano u fazu proizvodnje sira 😂😂
da da proći će i to. pomislila sam da je možda zbog kontrakcija maternice al nekako mi puno vremena prošlo. i moj mali bljucka sir i traži još. pohlepan je jako
Evo ja više ne grizem tetru 😂😂 bol postaje podnošljivija. Desna koja ima ranu u obliku polumjeseca ce sigurno jos mjesec dana zacijeljivati ta me i više boli. Već dva dana nisam u toplesu i to je znak da ide na bolje😂😂
A ova je u skoku i nateže mi bradavice ko prava i još to cvoktanje pa se zraka naguta pa plač za prdnut pa nervoza za podrignut. I onda ko muško podrigne pobljuca me i traži još. Ulazimo lagano u fazu proizvodnje sira 😂😂
svaka čast na hrabrosti i volji. meni je moj dečko u pocetku samo jednu nagrizao. jedva sam to riješila. mislila već odustati. to mi se nije dogodilo s prvim djetetom, tako da aam bila iznenađena. samo s bojim sto će bit kasnije kad zube bide imao 🤣🙈
Pozdrav mame rodila sam prije 8 dana beba doji fino al ja imam zelenu stolicu (proljev) da izvinete a nisam jela ništa zeleno .. dali je to normalno ili se obratit liječniku ?
Danci23
Pozdrav mame rodila sam prije 8 dana beba doji fino al ja imam zelenu stolicu (proljev) da izvinete a nisam jela ništa zeleno .. dali je to normalno ili se obratit liječniku ?
Jesi dobila klistir?
Ja nisam ali sam doma od trudova se isčistila i mislim da je i meni prva stolica nakon poroda bila tamna prema zelenom.
Jesi dobila klistir?
Ja nisam ali sam doma od trudova se isčistila i mislim da je i meni prva stolica nakon poroda bila tamna prema zelenom.
Da klistirali su me ali dosad sam imala normalnu boju stolice možda je zbog dojenja ..
Danci23
Helou žene. Eto i nas 8 dana starih. Malo se mučimo sa sisanjem. Momak je rođen sa 4300 i otpočetka treba više a meni mlijeko jako sporo nailazi. Posisa obje sise kad su pune i zaspi. Za sat i pol do dva kad se probudi meni sise skoro skroz prazne, stišćem rukama i ni kapi. Dam mu Ondada sisa ali brzo pusti i plače. Dam mu bocu onda i tek za još dva sata (znači ukupno 4-5 sati nakon što ih je ispraznio) opet ima nešto kad istisnem i uspije bit malo miran nakon sisanja. Pijem čaj za dojilje, puuno tekućine al baš to nekako sporo nailazi tj očito njemu premala količina. Jel još nekome trebalo tako dulje da to sve krene kako treba?
Inače od početka jako lijepo hvata i vuče ko lud tako da ragade nemam ali svejedno su mi bradavice baš iziritirane i peku, bole. Koliko im treba da očvrsnu? Još desna koju više sisa jer se brže puni je ok ali lijeva me zna iz čista mira počet probadati kao da me netko iglama bode 😖
Helou žene. Eto i nas 8 dana starih. Malo se mučimo sa sisanjem. Momak je rođen sa 4300 i otpočetka treba više a meni mlijeko jako sporo nailazi. Posisa obje sise kad su pune i zaspi. Za sat i pol do dva kad se probudi meni sise skoro skroz prazne, stišćem rukama i ni kapi. Dam mu Ondada sisa ali brzo pusti i plače. Dam mu bocu onda i tek za još dva sata (znači ukupno 4-5 sati nakon što ih je ispraznio) opet ima nešto kad istisnem i uspije bit malo miran nakon sisanja. Pijem čaj za dojilje, puuno tekućine al baš to nekako sporo nailazi tj očito njemu premala količina. Jel još nekome trebalo tako dulje da to sve krene kako treba?
Oprosti sto upadam jer nemam osobnog iskustva, ali evo bas sam jucer bila na tecaju i nesto su pricali o dojenju…koliko sam shvatila, ne vrijedi ti puno piti tekucine jer to nema veze s mlijekom…dobro je da ti ne dehidriras jedino. A i kao nece ti mali biti sad gladan, treba biti kao oko12 podoja dnevno i s njegovih 8 dana starosti, to sto mu ti das je dovoljno…a on samo pokusava valjda uspostaviti ponudu i potraznju…Mislim, lako meni tu sad pricati, ali evo da podijelim to sto sam bas jucer cula. Sretno😊
Da, ja bi voljela da je to tako i u praksi ali kad dijete pusti dojku i dalje neutješno plače, nosamo, ljuljkamo i svašta nešto ali on samo vrti glavom mljacka ustima i okreće se za sisom, onda znam da je gladan. Kad se najede ili je budan i miran ili zaspi. Probali smo i beskonačno držanje na sisi ali uzalud, svako malo pusti i plače i jedino što sam postigla je ranica na samoj bradavici koliko ju je sažvako i nakvasio. Tako da... Naravno prvo od svega nudim sisanje ali nekad jednostavno fali i nekad kad dodamo samo 30ml dohrane on se smiri. Znači da mu baš fali. I nikad još nije pojeo 120 ml dohrane što bi kao bio obrok za njega
Pa cestitam srecica! Vidim da se teudnice sve vise prebacuju u ovu temu 😀 Sretno s dojenjem. Ako ti dolazi patronazna, pitaj nju za savjet. Meni je moja puno pomagala iako sam ja prestala dojit zbog drugih razloga.
Sortiraj odgovore
Najstariji