Probaj u kadu sa toplom vodom, ako se ne jave bolovi vise nis, ako nastave to je to
url=https://lilypie.com]
Jel smijem u kadu s obzirom da mislim da mi je ispo sluzni cep??
Negdje sam citala da nije dobro, a opet negdje kazu da se moze 🤔
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Mame u koliko kupate svoje bebe i kad ih stavljate na spavanje ? Moj ima 8 dana ja ga kupam oko 9 i na spavanje jel to okej ?
Danci23
Mame u koliko kupate svoje bebe i kad ih stavljate na spavanje ? Moj ima 8 dana ja ga kupam oko 9 i na spavanje jel to okej ?
Super ritam
Moja ima 3 mjeseca i okupam ju oko 8 i do pol 9 spava. Ispocetka je visila navecer po dva sata na cici i onda nastavila spavati. Budi se sad jedamput ili dva put kroz noc i spava ujutro do 8 il 9, kako kad
Mama
tako nekako i moj mali ide na kupanje. ali spavati neće dok ne sisa nekih dva sata 🤔
mame, vi koje imate još djece, kako se organizirate s njima. ja imam grižnju savjesti jer se dovoljno ne posvećujem svojoj curici ali ovaj mali me živu pojede i neda mi mira 😩😢. dva dana sam bas bila u banani, on stalno sisa i samo bi na rukama bio. sva sreća moj suprug radi sve. i kupa i hrani i stavlja na spavanje kćer. ali meni ti fali, ti naše druženje.
tako nekako i moj mali ide na kupanje. ali spavati neće dok ne sisa nekih dva sata 🤔
mame, vi koje imate još djece, kako se organizirate s njima. ja imam grižnju savjesti jer se dovoljno ne posvećujem svojoj curici ali ovaj mali me živu pojede i neda mi mira 😩😢. dva dana sam bas bila u banani, on stalno sisa i samo bi na rukama bio. sva sreća moj suprug radi sve. i kupa i hrani i stavlja na spavanje kćer. ali meni ti fali, ti naše druženje.
Proci ce to brzo... moj je vec jako velik, ali jako vezan za mene. Mi recimo igramo razne drustvene igre dok ona visi na meni... jer visi, veci dio dana. Igramo covjece ne ljuti se, memory, slazemo puzzle, svasta. S tim da sam jednoruka, ali mi onda on pomaze pomicati figurice i tako. I da, brbljav je, pa jaaako puno pričamo. Ne znam koliko ti je stara, mozda je premala jos za takve kombinacije... 😉
3 godine ima moja mala i da trebaju mi obadvije ruke za nju. bas je zahtjevna i još bi se mazila i htjela nositi i svašta. ufff tako sam nikakva, čak mislim da mi je menga došla. nekakvo slabo krvarenje. vjerovatno je to. sjećam se da mi je poslije prvog porođaja isto brzo došla. a eto bas puno dojimo. pokušavam odgovoriti na citiraj, no tisuću me put izbacilo 🙈😩
Znam kako ti je, ali šta je tu je. Tješi se da ti je ovo sada ustvari najteži period i da će poslije biti lakše... pogotovo kada bude počeo sjediti i malo se sam zabavljati. Vjerujem da daješ sve od sebe... ❤
3 godine ima moja mala i da trebaju mi obadvije ruke za nju. bas je zahtjevna i još bi se mazila i htjela nositi i svašta. ufff tako sam nikakva, čak mislim da mi je menga došla. nekakvo slabo krvarenje. vjerovatno je to. sjećam se da mi je poslije prvog porođaja isto brzo došla. a eto bas puno dojimo. pokušavam odgovoriti na citiraj, no tisuću me put izbacilo 🙈😩
I moj malac ima 3 godine i ista stvar kao kod tebe. Nekako žongliram ali imam grižnju savjesti koliko tv radi.
Ako puno doji kontrakcije maternice mogu opet izazvati krvarenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji