Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    20. Srpanj 2019. 11:58

moj bebo neće dudu, čak ga ljuti 🤣🤣 dok mala koja je sad tri god totalni ovisnik i pitam se kako da ju odviknem 

• Maffin
    20. Srpanj 2019. 12:28

Kad ja svoju po noci dignem da podrigne onda se razbudi. Sad zadnjih 2 tjedna ju ne dizem i nista joj ne smeta i samo nastavi spavati(samo ju lagano iz svog kreveta stavim u njezin) a spava navecer od pol9 pa ujutro do 8

Mama

katiesu
    20. Srpanj 2019. 13:56

Maffin

Kad ja svoju po noci dignem da podrigne onda se razbudi. Sad zadnjih 2 tjedna ju ne dizem i nista joj ne smeta i samo nastavi spavati(samo ju lagano iz svog kreveta stavim u njezin) a spava navecer od pol9 pa ujutro do 8

jedva cekam da se naspavam 😩

nena1986
    20. Srpanj 2019. 16:27

Moja nece dudu, ne bi joj ni davala jos. A redovno zaspi na cici, I onda je samo dignem, nosim koju minutu ako podrigne ok, ako ne, spustim je u krevetac I to je to. Sama od sebe nema sanse da zaspi, ali jos mi je mala, I dojim je, mislim da je puno lakse trenirati uspavljivanje sa bebama na bocici... ali ne bunim se. Prvo dijete nije htjelo spavati nigdje osim na cici ili na nama, tako da mi je ovo napredak 😌👌

PatyDi
    21. Srpanj 2019. 12:17

Curke, kakve pelene ste pripremale prije nego ste rodile i zapravo znale koliko će beba biti velika? Zanima me veličina, jeste još uvijek na 1 ili ste brzo prešle na 2? Npr vi kojima su bebe preko 3 kg bile. Je li 2 prevelika bebi od 3-4 kg? 

krino
    21. Srpanj 2019. 12:48

Ja imam pampera premium 1. To ti je od 3-5kg. I te su mi super. Super upijaju i nisu onak plasticne. Imas i mali paket od 26 ili 36 komada

katiesu
    21. Srpanj 2019. 15:50

DijMar

Curke, kakve pelene ste pripremale prije nego ste rodile i zapravo znale koliko će beba biti velika? Zanima me veličina, jeste još uvijek na 1 ili ste brzo prešle na 2? Npr vi kojima su bebe preko 3 kg bile. Je li 2 prevelika bebi od 3-4 kg?

moja bebe je bila 4 kg,jednan paket 1 mi je bio dovoljan. već sam prešla na 2. sad je već dva mjeseca,  ima nekih 6,5 kg  a možda i vise i nosimo pelene br 3. kupujem one mullerove i ok su mi. br 3 je već od 6 kg

nena1986
    21. Srpanj 2019. 17:53

katiesu

DijMar

moja bebe je bila 4 kg,jednan paket 1 mi je bio dovoljan. već sam prešla na 2. sad je već dva mjeseca, ima nekih 6,5 kg a možda i vise i nosimo pelene br 3. kupujem one mullerove i ok su mi. br 3 je već od 6 kg

6,5 kg.... 😱👌 wow!! Bože ko gljive rastu 🤗 ❤ 

katiesu
    21. Srpanj 2019. 19:05

nena1986

katiesu

DijMar

moja bebe je bila 4 kg,jednan paket 1 mi je bio dovoljan. već sam prešla na 2. sad je već dva mjeseca, ima nekih 6,5 kg a možda i vise i nosimo pelene br 3. kupujem one mullerove i ok su mi. br 3 je već od 6 kg

6,5 kg…. 😱👌 wow!! Bože ko gljive rastu 🤗 ❤

o da 🤣💪

• Ivonne
    21. Srpanj 2019. 19:08

Prešla sam na dvojku, ona ima skoro 4 kg i ok su. Lidlove koristim i njihova dvojka ima indikator za pišanje a pelene nisu plastične.
    Kakve su vam bebe danas? Sprema se neko nevrijeme vani i mala je baš nervozna a možda je hvata i skok. 
    Mlijeko mi stalno curi i jedva čekam da se ponuda i potražnja usklade jer je sve flekavo. Bilo se sredilo i ona navukla mlijeka i sad samo curi.
    Jucer i danas se nacicava a moje jadne sise umiru. Cvoktanje me ubija 🙄 čitala sam da prestane kako ojačaju, nadam se da će tak biti i kod nje.
    U petak idemo pedijatrici na prvi pregled 😊 kak se brzo okrene mjesec dana kad ti se sve svede na sise 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.