Prešla sam na dvojku, ona ima skoro 4 kg i ok su. Lidlove koristim i njihova dvojka ima indikator za pišanje a pelene nisu plastične.
Kakve su vam bebe danas? Sprema se neko nevrijeme vani i mala je baš nervozna a možda je hvata i skok.
Mlijeko mi stalno curi i jedva čekam da se ponuda i potražnja usklade jer je sve flekavo. Bilo se sredilo i ona navukla mlijeka i sad samo curi.
Jucer i danas se nacicava a moje jadne sise umiru. Cvoktanje me ubija 🙄 čitala sam da prestane kako ojačaju, nadam se da će tak biti i kod nje.
U petak idemo pedijatrici na prvi pregled 😊 kak se brzo okrene mjesec dana kad ti se sve svede na sise 😂😂
Hahahaha, moram se nasmijat 😁 Ima 10 dana kad sam pisala isto. Sve se da oprat, ali madrac i kutnu trebam novu kupiti. Proleti mjesec za cas. Nama je danas tocno 4 tjedna. A pedijatri su nam svi prebukirani pa cekam jednog koji je isto prebukiran, ali dolazi 1.8. s godisnjeg. Nadam se da cu ga namolit da nas uzme da ne moram ici u drugi kvart kod pedijatra... Najbolje od svega je sto ki je dr opce prakse ulaz do pedijatra. I sad da hodam u drugi kvart dok nadjem nekog... Drzte fige. Rekla mi je sestra da je dobar i da ce nas uzet. Al tko to zna...
Moj bebo jucer i danas spava ko da nema sutra. Po 6 sati preko dana odspava. Stvarno ne znam je li smlavljen od sparine ili mu je takav period. Spavam i ja popodne skupa s njim da iskoristim...
Nisam ovako curila sa starijim, brzo se sredilo. Ok možda i zbog toga što sam izdajala pa to nisam mogla kuziti.
Pedijatrica nam nije na go što je super a i stariji je kod nje pa nas je bez problema naručila.
Mame jos jednom cestitam na bebicama i molim vas pomoc 😀😀
Termin je bio 13.7. I tek danas se nisto pocelo dogadati 🙈
Ujutro sam imala iscjedak smede boje, onako kao sluzni cep, ljigavo, okupala sam se i jos je malo ispalo tokom kupanja.. (mozda je i od pregleda, dan prije bio pregled) i onda me popodne uhvatila bol kao menstrualna ali dosta jaca, samo u donjem djelu trbuha.. I to uhvati i stane.. Odlucila sam preko aplikacije mjeriti.. Vec sat vremena mjerim i razmaci idu ovako 8min,5min, 5min,7min,9min, 6min,4min.. I svaki trud traje omo 45sekundi..
Jel to too?? Hahaha setam po stanu ali neprestaje..
Ispricavam se na duzem postu 🙋
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Moja losije spava kad je vruce.. I za ne vjerovat, trazi da se vise nosa i mazi nego kad je svjezije 😌 pa budemo zaljepljene 😄 evo, upravo spava na tati 🙄👏😂
Mame jos jednom cestitam na bebicama i molim vas pomoc 😀😀
Termin je bio 13.7. I tek danas se nisto pocelo dogadati 🙈
Ujutro sam imala iscjedak smede boje, onako kao sluzni cep, ljigavo, okupala sam se i jos je malo ispalo tokom kupanja.. (mozda je i od pregleda, dan prije bio pregled) i onda me popodne uhvatila bol kao menstrualna ali dosta jaca, samo u donjem djelu trbuha.. I to uhvati i stane.. Odlucila sam preko aplikacije mjeriti.. Vec sat vremena mjerim i razmaci idu ovako 8min,5min, 5min,7min,9min, 6min,4min.. I svaki trud traje omo 45sekundi..
Jel to too?? Hahaha setam po stanu ali neprestaje..
Ispricavam se na duzem postu 🙋
Ja bi rekla da je ali to ti nitko od nas ne može sa 100 % reći. Znaju bit trudovi i na nejednakim razmacima. Koliko ti je bolnica daleko?
Dr kažu ako ne pukne vodenjak u bolnicu bi trebali ići tek kad trudovi dođu na 3 minute razmaka.
U mom slučaju ti je to već bilo 7 cm otvorenosti pa ak želiš epi možda da odeš ranije.
Sretno i javi nam se 😘😘😘😘
Do bolnice imam nekih 20min mozda, ako nema guzve.. Pricekat cu jos malo, mozda se pojaca bol tokom noći pa cu otic, sad mi je to sve izdrzljivo.
Hvala na savjetu 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Prešla sam na dvojku, ona ima skoro 4 kg i ok su. Lidlove koristim i njihova dvojka ima indikator za pišanje a pelene nisu plastične.
Kakve su vam bebe danas? Sprema se neko nevrijeme vani i mala je baš nervozna a možda je hvata i skok.
Mlijeko mi stalno curi i jedva čekam da se ponuda i potražnja usklade jer je sve flekavo. Bilo se sredilo i ona navukla mlijeka i sad samo curi.
Jucer i danas se nacicava a moje jadne sise umiru. Cvoktanje me ubija 🙄 čitala sam da prestane kako ojačaju, nadam se da će tak biti i kod nje.
U petak idemo pedijatrici na prvi pregled 😊 kak se brzo okrene mjesec dana kad ti se sve svede na sise 😂😂
i moj mali je danas nervozan, bas sam htjela pitati dali je možda do vremena. i ja sam već nervozna koliko me sisa i uopće ne spava. luda sam od njega. spavao je samo u autu jer smo putovali, popodne vise ništa 😱🤯
Do bolnice imam nekih 20min mozda, ako nema guzve.. Pricekat cu jos malo, mozda se pojaca bol tokom noći pa cu otic, sad mi je to sve izdrzljivo.
Hvala na savjetu 😀
meni su bilo tako nepravilni trudovi, došla u bolnicu pa me tamo sve stalo. na kraju me ostavili u bolnici, nakon dva dana mi pukao vodenjak pa krenuli neki lagani koje nisam ni osjetila. osjetila sam tek kad su me na drip stavili. a sto su to menstrualni bolovi ja ne znam 😂🤣
Hvala na savjetu 😀
meni su bilo tako nepravilni trudovi, došla u bolnicu pa me tamo sve stalo. na kraju me ostavili u bolnici, nakon dva dana mi pukao vodenjak pa krenuli neki lagani koje nisam ni osjetila. osjetila sam tek kad su me na drip stavili. a sto su to menstrualni bolovi ja ne znam 😂🤣
To sam bas i ja rekla, ako dodem sve ce stat.. A ostavili bi me sigurno da budem tamo, a to nebi voljela.. Sutra je kontrola pa cu vidit, nadam se da ce vec nocas samo krenit 😀😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Hvala na savjetu 😀
To sam bas i ja rekla, ako dodem sve ce stat.. A ostavili bi me sigurno da budem tamo, a to nebi voljela.. Sutra je kontrola pa cu vidit, nadam se da ce vec nocas samo krenit 😀😀
a dobro ti je termin prošao. meni u prvoj trudnoći 8 dana, sad u drugoj 4 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji