Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    21. Srpanj 2019. 19:22

Ivonne

Prešla sam na dvojku, ona ima skoro 4 kg i ok su. Lidlove koristim i njihova dvojka ima indikator za pišanje a pelene nisu plastične.
    Kakve su vam bebe danas? Sprema se neko nevrijeme vani i mala je baš nervozna a možda je hvata i skok.
    Mlijeko mi stalno curi i jedva čekam da se ponuda i potražnja usklade jer je sve flekavo. Bilo se sredilo i ona navukla mlijeka i sad samo curi.
    Jucer i danas se nacicava a moje jadne sise umiru. Cvoktanje me ubija 🙄 čitala sam da prestane kako ojačaju, nadam se da će tak biti i kod nje.
    U petak idemo pedijatrici na prvi pregled 😊 kak se brzo okrene mjesec dana kad ti se sve svede na sise 😂😂

Hahahaha, moram se nasmijat 😁 Ima 10 dana kad sam pisala isto. Sve se da oprat, ali madrac i kutnu trebam novu kupiti. Proleti mjesec za cas. Nama je danas tocno 4 tjedna. A pedijatri su nam svi prebukirani pa cekam jednog koji je isto prebukiran, ali dolazi 1.8. s godisnjeg. Nadam se da cu ga namolit da nas uzme da ne moram ici u drugi kvart kod pedijatra... Najbolje od svega je sto ki je dr opce prakse ulaz do pedijatra. I sad da hodam u drugi kvart dok nadjem nekog... Drzte fige. Rekla mi je sestra da je dobar i da ce nas uzet. Al tko to zna... 
    Moj bebo jucer i danas spava ko da nema sutra. Po 6 sati preko dana odspava. Stvarno ne znam je li smlavljen od sparine ili mu je takav period. Spavam i ja popodne skupa s njim da iskoristim...

• Ivonne
    21. Srpanj 2019. 19:52

Nisam ovako curila sa starijim, brzo se sredilo. Ok možda i zbog toga što sam izdajala pa to nisam mogla kuziti.
    Pedijatrica nam nije na go što je super a i stariji je kod nje pa nas je bez problema naručila.

Nikolina95
    21. Srpanj 2019. 20:36

Mame jos jednom cestitam na bebicama i molim vas pomoc 😀😀
    Termin je bio 13.7. I tek danas se nisto pocelo dogadati 🙈
    Ujutro sam imala iscjedak smede boje, onako kao sluzni cep, ljigavo, okupala sam se i jos je malo ispalo tokom kupanja.. (mozda je i od pregleda, dan prije bio pregled) i onda me popodne uhvatila bol kao menstrualna ali dosta jaca, samo u donjem djelu trbuha.. I to uhvati i stane.. Odlucila sam preko aplikacije mjeriti.. Vec sat vremena mjerim i razmaci idu ovako 8min,5min, 5min,7min,9min, 6min,4min.. I svaki trud traje omo 45sekundi..
    Jel to too?? Hahaha setam po stanu ali neprestaje..
    Ispricavam se na duzem postu 🙋

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

nena1986
    21. Srpanj 2019. 20:38

Moja losije spava kad je vruce.. I za ne vjerovat, trazi da se vise nosa i mazi nego kad je svjezije 😌 pa budemo zaljepljene 😄 evo, upravo spava na tati 🙄👏😂

• Ivonne
    21. Srpanj 2019. 20:54

Nikolina95

Mame jos jednom cestitam na bebicama i molim vas pomoc 😀😀
    Termin je bio 13.7. I tek danas se nisto pocelo dogadati 🙈
    Ujutro sam imala iscjedak smede boje, onako kao sluzni cep, ljigavo, okupala sam se i jos je malo ispalo tokom kupanja.. (mozda je i od pregleda, dan prije bio pregled) i onda me popodne uhvatila bol kao menstrualna ali dosta jaca, samo u donjem djelu trbuha.. I to uhvati i stane.. Odlucila sam preko aplikacije mjeriti.. Vec sat vremena mjerim i razmaci idu ovako 8min,5min, 5min,7min,9min, 6min,4min.. I svaki trud traje omo 45sekundi..
    Jel to too?? Hahaha setam po stanu ali neprestaje..
    Ispricavam se na duzem postu 🙋

Ja bi rekla da je ali to ti nitko od nas ne može sa 100 % reći. Znaju bit trudovi i na nejednakim razmacima. Koliko ti je bolnica daleko? 
    Dr kažu ako ne pukne vodenjak u bolnicu bi trebali ići tek kad trudovi dođu na 3 minute razmaka.
    U mom slučaju ti je to već bilo 7 cm otvorenosti pa ak želiš epi možda da odeš ranije.
    Sretno i javi nam se 😘😘😘😘

Nikolina95
    21. Srpanj 2019. 21:05

Do bolnice imam nekih 20min mozda, ako nema guzve.. Pricekat cu jos malo, mozda se pojaca bol tokom noći pa cu otic, sad mi je to sve izdrzljivo.
    Hvala na savjetu 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

katiesu
    21. Srpanj 2019. 21:27

Ivonne

Prešla sam na dvojku, ona ima skoro 4 kg i ok su. Lidlove koristim i njihova dvojka ima indikator za pišanje a pelene nisu plastične.
    Kakve su vam bebe danas? Sprema se neko nevrijeme vani i mala je baš nervozna a možda je hvata i skok.
    Mlijeko mi stalno curi i jedva čekam da se ponuda i potražnja usklade jer je sve flekavo. Bilo se sredilo i ona navukla mlijeka i sad samo curi.
    Jucer i danas se nacicava a moje jadne sise umiru. Cvoktanje me ubija 🙄 čitala sam da prestane kako ojačaju, nadam se da će tak biti i kod nje.
    U petak idemo pedijatrici na prvi pregled 😊 kak se brzo okrene mjesec dana kad ti se sve svede na sise 😂😂

i moj mali je danas nervozan, bas sam htjela pitati dali je možda do vremena. i ja sam već nervozna koliko me sisa i uopće ne spava. luda sam od njega. spavao je samo u autu jer smo putovali, popodne vise ništa 😱🤯

katiesu
    21. Srpanj 2019. 21:36

Nikolina95

Do bolnice imam nekih 20min mozda, ako nema guzve.. Pricekat cu jos malo, mozda se pojaca bol tokom noći pa cu otic, sad mi je to sve izdrzljivo.
    Hvala na savjetu 😀

meni su bilo tako nepravilni trudovi, došla u bolnicu pa me tamo sve stalo. na kraju me ostavili u bolnici, nakon dva dana mi pukao vodenjak pa krenuli neki lagani koje nisam ni osjetila. osjetila sam tek kad su me na drip stavili. a sto su to menstrualni bolovi ja ne znam 😂🤣

Nikolina95
    21. Srpanj 2019. 21:44

katiesu

Nikolina95

Hvala na savjetu 😀

meni su bilo tako nepravilni trudovi, došla u bolnicu pa me tamo sve stalo. na kraju me ostavili u bolnici, nakon dva dana mi pukao vodenjak pa krenuli neki lagani koje nisam ni osjetila. osjetila sam tek kad su me na drip stavili. a sto su to menstrualni bolovi ja ne znam 😂🤣

To sam bas i ja rekla, ako dodem sve ce stat.. A ostavili bi me sigurno da budem tamo, a to nebi voljela.. Sutra je kontrola pa cu vidit, nadam se da ce vec nocas samo krenit 😀😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

katiesu
    21. Srpanj 2019. 21:58

Nikolina95

katiesu

Nikolina95

Hvala na savjetu 😀

To sam bas i ja rekla, ako dodem sve ce stat.. A ostavili bi me sigurno da budem tamo, a to nebi voljela.. Sutra je kontrola pa cu vidit, nadam se da ce vec nocas samo krenit 😀😀

a dobro ti je termin prošao. meni u prvoj trudnoći 8 dana, sad u drugoj 4 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.