Jutro cure,mi se probudili oko 8, odradili ginmastiku,igrali se,popili kavu i malac zaspao. Ne znam sta mu je zadnjih noci, bas pred jutro pocne mahati rukama i stenjati da me dozove,zaljuljam ga minutu i zaspe,nastavi spavati u kreveticu i tako svakih pola sata. Nisam neka spavalica jer oduvijek lose spavam,ali me on brinuo. Sveki kaze da je faza,dobro je dok ne place i ne odbija cicu. Sve ostalo je normalno🥴
Sto se tice Nove, vjerojatno smo doma. Svake god smo isli kod kumova na more,ali sad preskacemo. Ne zelim po toj hladnoci na toliki put pa da ga stogod jos uhvati. Lakse mi je doma. Kupila sam mu neku gumenu slikovnicu u Pepcu,ali ne dozivljava ju. Ali zato tv,vrat ce iskrenuti pokusavajuci pogledati nesto na programu pa ga drzim ugasenim. Sveki je protiv toga da bebe gledaju tv i mob pa sam i ja😂 ne znam samo koliko cu se drzati toga u buducnosti. Kuoili smo.psica sveznalicu i nekog slonica sto mase usima i pjeva: moj najbolji si prijatelj,igrajmo se mi.....😂😂😂😂poludila sam od njega koliko smo se igrali s njim,kad god se nocu probudim,u glavi mi pjeva taj slonic. I nekakvu zvucnu zvecku smo mu uzeli u Bubamari,neka kravica pa kad zamahne zveckom,ispusta muuuu i nesto svira. Luda sam vise od tih zvukova. Taman sam se na komplikacijama i rodiljnom navikla na koliku toliku tisinu i evo ga krece ludilo opet. Inace radim u skoli pa mi je ekstremna buka bila svakodnevnica😂
Mi smo se jucer pocastili novim aparatom za kavu posto oboje volimo popiti dobru kavicu i zapaliti. U Elipsu je black friday i ima dobrih snizenja pa si skicnite,mozda ulovite nesta po svom gustu
http://www.novilist.hr/Zivot-i-stil/CITAJMO-ZAJEDNO-7-sarenih-i-mastovitih-slikovnica-za-bebe-koje-poticu-njihov-kognitivni-razvoj
tu ima super ideja i ovdje isto 😉
https://carobnisvijetbajki.blogspot.com/2018/01/slikovnice-koje-bi-treala-sadrzavati.html
Super je ovo, hvala
Mi idemo opet u nedjelju na interliber pa potražim ove taktilne
Danas idemo na Sajam u WG, pa si bilježim izlagače koje ću pogledati. Ovaj mjesec samo sajmovi, istrošili smo se, ali imamo još novce od babinja pa s tim idemo danas na sajam. Onda će ostatak na štednju kakvu.
dobar dan!! losa noć ali mali je spavao samnom u krevetu pa sam se i naspavala nešto. jedva cekam se vratiti u zg. ovdje nema mira ni preko dana. grrrr psihički me dotukao ovdje. sad ću u šetnju
mi imamo hrpu knjigicu, a fora je u tome da tata di god putuje kupuje knjige. znaci ima knjigu na slovenskom, na mađarskom, njemačkom, francuskom, ćirilici.... tako da to bide braco naslijedio hehe
dobar dan!! losa noć ali mali je spavao samnom u krevetu pa sam se i naspavala nešto. jedva cekam se vratiti u zg. ovdje nema mira ni preko dana. grrrr psihički me dotukao ovdje. sad ću u šetnju
mi imamo hrpu knjigicu, a fora je u tome da tata di god putuje kupuje knjige. znaci ima knjigu na slovenskom, na mađarskom, njemačkom, francuskom, ćirilici…. tako da to bide braco naslijedio hehe
Katiesu, vi ste bome pravi poligloti 😊
Jutro cure,mi se probudili oko 8, odradili ginmastiku,igrali se,popili kavu i malac zaspao. Ne znam sta mu je zadnjih noci, bas pred jutro pocne mahati rukama i stenjati da me dozove,zaljuljam ga minutu i zaspe,nastavi spavati u kreveticu i tako svakih pola sata. Nisam neka spavalica jer oduvijek lose spavam,ali me on brinuo. Sveki kaze da je faza,dobro je dok ne place i ne odbija cicu. Sve ostalo je normalno🥴
Sto se tice Nove, vjerojatno smo doma. Svake god smo isli kod kumova na more,ali sad preskacemo. Ne zelim po toj hladnoci na toliki put pa da ga stogod jos uhvati. Lakse mi je doma. Kupila sam mu neku gumenu slikovnicu u Pepcu,ali ne dozivljava ju. Ali zato tv,vrat ce iskrenuti pokusavajuci pogledati nesto na programu pa ga drzim ugasenim. Sveki je protiv toga da bebe gledaju tv i mob pa sam i ja😂 ne znam samo koliko cu se drzati toga u buducnosti. Kuoili smo.psica sveznalicu i nekog slonica sto mase usima i pjeva: moj najbolji si prijatelj,igrajmo se mi…..😂😂😂😂poludila sam od njega koliko smo se igrali s njim,kad god se nocu probudim,u glavi mi pjeva taj slonic. I nekakvu zvucnu zvecku smo mu uzeli u Bubamari,neka kravica pa kad zamahne zveckom,ispusta muuuu i nesto svira. Luda sam vise od tih zvukova. Taman sam se na komplikacijama i rodiljnom navikla na koliku toliku tisinu i evo ga krece ludilo opet. Inace radim u skoli pa mi je ekstremna buka bila svakodnevnica😂
Mi smo se jucer pocastili novim aparatom za kavu posto oboje volimo popiti dobru kavicu i zapaliti. U Elipsu je black friday i ima dobrih snizenja pa si skicnite,mozda ulovite nesta po svom gustu
Ka kupila usisavac online. Besplatna je dostava za online narudzbe 😊
Krino,kada citam tvoje postove,kao da vidim sebe prije 2 mj. Isto sam bila luda na njega,svasta rekla i pomislila i sve to od nemoci. Sve ce se posloziti,vidis da ima sada cesce dobre faze. Patronazna me bila utjesila da sve majke kad- tad to produ. To plakanje izludi covjeka. Sad kad dode sg zaposli ga da nadoknadi propusteno🤣🤣🤣🤣
Sto se tice Nove, vjerojatno smo doma. Svake god smo isli kod kumova na more,ali sad preskacemo. Ne zelim po toj hladnoci na toliki put pa da ga stogod jos uhvati. Lakse mi je doma. Kupila sam mu neku gumenu slikovnicu u Pepcu,ali ne dozivljava ju. Ali zato tv,vrat ce iskrenuti pokusavajuci pogledati nesto na programu pa ga drzim ugasenim. Sveki je protiv toga da bebe gledaju tv i mob pa sam i ja😂 ne znam samo koliko cu se drzati toga u buducnosti. Kuoili smo.psica sveznalicu i nekog slonica sto mase usima i pjeva: moj najbolji si prijatelj,igrajmo se mi…..😂😂😂😂poludila sam od njega koliko smo se igrali s njim,kad god se nocu probudim,u glavi mi pjeva taj slonic. I nekakvu zvucnu zvecku smo mu uzeli u Bubamari,neka kravica pa kad zamahne zveckom,ispusta muuuu i nesto svira. Luda sam vise od tih zvukova. Taman sam se na komplikacijama i rodiljnom navikla na koliku toliku tisinu i evo ga krece ludilo opet. Inace radim u skoli pa mi je ekstremna buka bila svakodnevnica😂
Joj i moja okrece glavu za tv-om... Ja imam naviku imat upaljen tv stalno, makar ne gledam, ali sad ga gasim jer joj jako odvlaci paznju... Pustim muziku, ali tv je ugasen... ili ju ogradim tako da ne vidi tv... I u mob bulji kad nesto tipkam... Sve ono sto ne smije njoj je super 😂
Vidim da cesto spominjete psica sveznalicu, po cemu je tako poseban? Ima li koristi za bebace i za koji uzrast je najbolji? Jednom rijecju, treba li mi? :D
Sto se slikovnica tice, cula sam da je bebacima dobro citati vec od rodenja tako da smo mi u Ikei kupili dvije velike sarene. Bas su povoljne tamo, a jako su dobre, i price i ilustracije, planiram sve kupiti. Kad je podu na trbuhu legnem pored njega i stavim slikovnicu ispred nas i citam mu i okrecem stranice. Naravno da nista ne kuzi, ali voli gledati slike, bas prati, tako da nam je i to zanimacija kad ne znam sto bi vise a njim
Vidim da cesto spominjete psica sveznalicu, po cemu je tako poseban? Ima li koristi za bebace i za koji uzrast je najbolji? Jednom rijecju, treba li mi? :D
Sto se slikovnica tice, cula sam da je bebacima dobro citati vec od rodenja tako da smo mi u Ikei kupili dvije velike sarene. Bas su povoljne tamo, a jako su dobre, i price i ilustracije, planiram sve kupiti. Kad je podu na trbuhu legnem pored njega i stavim slikovnicu ispred nas i citam mu i okrecem stranice. Naravno da nista ne kuzi, ali voli gledati slike, bas prati, tako da nam je i to zanimacija kad ne znam sto bi vise a njim
Naravno da ti ne treba, ali je fora. Moj nije bio lud za njim ali se igrao s njim. Pjeva, uči djecu gdje su nos, usta oči tijelo i sl. Cini mi se i boje isto, pa kako što stisneš tako ti on kaze sta si stisnuo i tako. Nista sto ne bi mogao nauciti kroz knjigu, mamu, tatu i igru... mi ga imamo, ali me puno vise odusevljavaju bilo kakve didakticke igracke od tog psica, al to ti je samo moje mišljenje 😉
Cekamo Ivonne sa feedbackom s interlibera. Sg/gs, beba i mali od 3 god. Ufff. Fali jos samo obiteljski pas ,😂
Sortiraj odgovore
Najstariji