Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Andreandrea
    15. Studeni 2019. 14:04

Nama je i taj psic i slonic super,stavimo pred njega i palimo pa pjevaju. Taj psic ima nekoliko razina pa pjeva svakakve pjesmice i svijetli mu srce u sredini i jako mu je zanimljivo

MiniCooper26
    15. Studeni 2019. 14:30

nopobo

Cure puno hvala na dobrodošliciIvonne, postoji nastavak za igračke ali sam nekako mislila da mi je premala za to ali u zadnje vrijeme je stvarno počela obraćati pozornost na igračke tako da ćemo ga definitivno naručiti sada, hvala na savjetuMiniCooper, ako se ne varam srele smo se na Želim dijete podforumu,evo kako smo napredovaleBeba je inače jučer zaspala ko klada u 19 i odvalila do 3 i pol jutros, pa onda opet malo s prekidima do 7, blažena moja mala! Što se pelena tiče probali smo ih više za sada a najbolje su mi se pokazale Pampers Pure, odlično upijaju, dobro pristaju i nisu onako plastične uopće, hipoalergene su. Istina da su nešto skuplje ali na Bazzar stranici sam se pretplatila na Pampers godišnji plan pa se ni ne osjeti toliko i sa svakom narudžbom dobiješ neki poklon, a svaka 4 narudžba je besplatna..bacite oko cure

Da jer mi je ime bilo poznato 😁hvala Bogu pa smo dobile ono sto smo jako zeljele ❤️

15. Studeni 2019. 15:14

Mame, jel ide koja na sajam beba u wg? Sto planirate kupiti? 

krino
    15. Studeni 2019. 15:48

Svekrici dolaze 2x tjedno. Dovoljno? Premalo? Budu skoro 2h. Meni previse, ali stvar je perspektive 😂
    Muza nema 5 dana. Izbjegla sam posjetu. Nekak mi je to stvarno suvisno. Koliko ih vi vidjate koje je zivote s njima? Kad mi dijete poraste necu moc nikud s njim zbog tih posjeta... 
    Mmamma, ja cu preskocit sajam. Imam sve. Lani sam kupila kindac i madrac, a u ducanu (ne na sajmu) nasla puno povoljnije kolica 😂

krino
    15. Studeni 2019. 15:49

Koje ne zivite s njima

• Ivonne
    15. Studeni 2019. 17:53

krino

Cekamo Ivonne sa feedbackom s interlibera. Sg/gs, beba i mali od 3 god. Ufff. Fali jos samo obiteljski pas ,😂

Opći popizditis 😂
    Došli i odmah sam išla na štandove za koje sam znala što želim uzeti (Da budem sigurna da sam uzela sve prije nego krene opća histerija kod klinaca). Malac je inzistirao da mu kupim slikovnicu koju imamo doma 🙄 ma je doživio mini živčani kad sam rekla ne. Inače sam ga ujutro uspjela spremiti kad sam mu rekla da idemo kupiti Kastora i mali odmah pregovara da bi on dva. To su slikovnice od izdavača Planet zoe i ima 7 nastavaka- on ih zna napamet.
    Kad sam obavila dva štanda ona je tražila jest. Gdje cu šta ću, izašla van i popela se na stepenice iznad 6 paviljona. Vratila ju u kolica i rekla GS da voza a ja se vratila unutra. 
    Na kraju dana završili u ikei na ručku i u outletu se počastila torbom.
    Sutra imam babinje 😂

krino
    15. Studeni 2019. 18:05

Meni se ovo cini kao savrseni dan 😊

nena1986
    15. Studeni 2019. 19:03

Jako jako dobro... 🤗 ovaj dio s torbom pogotovo 👌

• Ivonne
    15. Studeni 2019. 19:16

Kupila sam Razvoj dječjeg mozga, lagano štivo za navecer, kuma je uzela Coaching za roditelje pa ćemo se mijenjat

TonkicaPrrr
    15. Studeni 2019. 19:20

Cure, baš gledam malu kako spava (najmirniji san nam je ovaj sad pa do ponoći pa uglavnom u njemu uživam jedino) i prisjećam se kako je bilo kad je bila još u trbuhu. Jel se sjećate tog osjećaja, tih udaraca? Čini li vam se kada kao da ih još osjećate unutra? Zar nije to bio poseban filing.. 

Metaforički naravno jel ih osjećate jer bi bilo cudno da je odgovor da 😁 

Malo sam samo nostalgična večeras 😊💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.