Moj se do sad mucio, napinjao i prdio. Za rucak jela saft i tijesto i ocito vise necu, jer se bas izmucio. Nesto mu je tu tesko palo. Sad mi je zaspo u krevetu kraj mene i sad cekam da ucvrsti da ga prebacim u njegov krevet da ga ne razje...
Curkice laku noc! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro zenske :) hvala na lijepim zeljama , velika curica ima gnojnu anginu 😶
Ja i uspavljujem i spava samnom a kimbi pored prrazan ..uspavljujem na cici , pocica si i zaspi 😆
Napolitanka dobrodosla :) sta se mlijeka tice nemam neki savijet , ja sam rodila na carski i mlijeko mi je doslo tek 5 ti dan kak se spada al ja u tih 5 dana sam mozda dala 3 puta flasicu i to 30 ml , samo san na prsa stavljala jer njima je prvih par dana zelucic jako jako mali i dovoljno je tek mrvica kolostruma da se zasite :) tako mi je receno u bolnici ..i evo nece dudu , nece flasicu 😳
Od danas pokusavamo spavanje u kimbiju 🙈🙈
jutro curke... Napolitanka dobro dosla :)
ocito je nesto cudno u zraku kad su sve bebe nemirne...
moja opet cica pa zaspi, prebacim ju u krevetic i nakon pol sata pocinje se nabacivati po krevetu. izgleda totalno zivcano kad to radi.. i tak cijelu noc.. okrenem ju na trbuh i zaspi ali se ne usudim ostaviti je...
imate kakvu ideju kak da ju umirim jer nemamo vise ideje :/
Mozda je skok kad je 6 tjedan ..
Jutro
Hvala na savjetima cure,a nadam se da je i skok jer nasisava se i nekad i obje sise dam za obrok i vise mi nisu tvrde već danima skroz mekane..
Nova mama dobro nam došla, beba ti možda mljacka sisu ako ti je bradavica premekana probaj ju prije podoja malo izvuci prstima ili izdajalicom
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro ljepotice i bebice😘😘, kod nas bilo spavanje od 9 navečer do 2 ujutro,pa puno sisanja i spavanje do 4,nakon tog događaja 7 sisanje i spavanje na rate,hranjenje al zato sad spava ko top već dva i pol sata,vjerujem da se bude ubrzo probudio jer nemre tak dugo bez hrane,gladuš mali😂😂. Kad popapa idemo s tatekom koji je od danas na godišnjem skoro mjesec dana u šoping za malca,pelene,kremice...i na kavicu ak nam dozvoli 😂. Dobar i miran dan vam svima želim 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
Jutro
Hvala na savjetima cure,a nadam se da je i skok jer nasisava se i nekad i obje sise dam za obrok i vise mi nisu tvrde već danima skroz mekane..
Nova mama dobro nam došla, beba ti možda mljacka sisu ako ti je bradavica premekana probaj ju prije podoja malo izvuci prstima ili izdajalicom
Mekane su jer se uspostavila ponuda/potraznja.Moja isto ima skok sa 6 tjedana,jucer je cijeli dan na sisi provela i bila bas dosta budna,malo kenjkala,malo pricala s nama,noc je nakon malo tezeg uspavljivanja prosla sa 2 budenja,sto je super.Malo ju je grcilo,pa se zato nije dala uspavat,jutros se dobro isprdila.Evo sad uzivam na kavici na rivi,ona spava,srednja seka se igra,najstarija je kod prijateljice.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro curice. Mi smo malo kenjkali po noći 2 budenja, uz cicanje, frkanje,prdenje,kakanje,presvlačenje, cendranje pa opet cickanje i spavanje. Mama malo umprna i popana.
Moje cike su isto prazne ali je zato stalno na cici. Ja sam malo povečala unos kalorija za svaki slučaj. Plan mi je otić do lidla (10 min od doma) pa ćemo vidjeti hočemo li uspjeti.
😘😘😘
Netko je nwšto pitao ali sam zaboravila tko i što 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Lucijina kuma je visa sestra i bas kad sam rodila je cetri dana imala predavanja iz dojenja :) laz je vecina sta se prica 😂😂 , bitan je unos tekucine , i kolko beba vise cica vise ce bit mlijeka 😊 laz je da svakakve stvari povecavaju proizvodnju mlijeka , eto meni su govorili pij soka od kruske i breskve sve dok mi ona nije objasnila ..i pijem i sada jer mi je fin al najvise vodu , i da ne jedemo nista mogle bi othranit nase kikace ☺️
A cicke su meni mekane od pocetka skoro jedino ujutro kad dugo ne cica :)
Jutro zenske :) hvala na lijepim zeljama , velika curica ima gnojnu anginu 😶
Ja i uspavljujem i spava samnom a kimbi pored prrazan ..uspavljujem na cici , pocica si i zaspi 😆
Napolitanka dobrodosla :) sta se mlijeka tice nemam neki savijet , ja sam rodila na carski i mlijeko mi je doslo tek 5 ti dan kak se spada al ja u tih 5 dana sam mozda dala 3 puta flasicu i to 30 ml , samo san na prsa stavljala jer njima je prvih par dana zelucic jako jako mali i dovoljno je tek mrvica kolostruma da se zasite :) tako mi je receno u bolnici ..i evo nece dudu , nece flasicu 😳
Od danas pokusavamo spavanje u kimbiju 🙈🙈
Ok, hvala. Stabljat cu ga cim.cesca prsa pamozda nauci jer ovo izdajanje me ubije
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji