Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Srpanj 2018. 19:56

napolitanka55

pozdrav, primate li jos jednu mamu od tjedan dana?

Naravno😀🤗🤗, dobrodošla 😀 i čestitke na bebici 😊,jel curica ili dečko? Kako ste?

Napolitankica🍪
    25. Srpanj 2018. 21:18

Ena31

napolitanka55

Hvala i svima vama čestitke :) decko je... Imamo problem sa hranjenjem... Pa rekoh da se savjetujem sa sa.drugim mamama. Naime nakon carskog kasnilo mi je mlijeko, izdajala sam se, dala nadohrane. Sada mlijeka imam. Mozda bi mu eventualno koji put trebala dodati kakvu bocicu da se umiri, ali on nece sisat. Stavim mu cicu vise mljacka, totalno nezainteresiran..izdojim se i to onda pojede bez problema....imate kakav savjet? 

Mommy of 👦

ivymicek
    25. Srpanj 2018. 21:51

napolitanka55

Ena31

napolitanka55

Hvala i svima vama čestitke :) decko je… Imamo problem sa hranjenjem… Pa rekoh da se savjetujem sa sa.drugim mamama. Naime nakon carskog kasnilo mi je mlijeko, izdajala sam se, dala nadohrane. Sada mlijeka imam. Mozda bi mu eventualno koji put trebala dodati kakvu bocicu da se umiri, ali on nece sisat. Stavim mu cicu vise mljacka, totalno nezainteresiran..izdojim se i to onda pojede bez problema….imate kakav savjet?

Nemam neki pametan savjet. Mogu samo reći da ga probaj što više na ciku stavljati oa možda krene. Znam samo da im je lakše vuć na bocu nego na ciku.
    Btw dobrodošla 💕.
    Držim fige da vam krene 🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Srpanj 2018. 22:00

napolitanka55

Ena31

napolitanka55

Hvala i svima vama čestitke :) decko je… Imamo problem sa hranjenjem… Pa rekoh da se savjetujem sa sa.drugim mamama. Naime nakon carskog kasnilo mi je mlijeko, izdajala sam se, dala nadohrane. Sada mlijeka imam. Mozda bi mu eventualno koji put trebala dodati kakvu bocicu da se umiri, ali on nece sisat. Stavim mu cicu vise mljacka, totalno nezainteresiran..izdojim se i to onda pojede bez problema….imate kakav savjet?

Neznam kaj da ti velim... možda budu curke imale kakav dobar savjet. I ja vodim borbe s sisom i dohranom jer mi isto mlijeko nije došlo i u bolnici su isforsirali dohranu,ali stvarno je trebalo jer je mali rođen s 4550 i vrištao je od gladi😭, već je tamo puno jeo. Mlijeko mi je došlo negdje 6,7 dan i to malo,stavljala sam ga na sisu,masirala,izdajala se i navukli smo puno,sad imam previše ali njemu je to isto više ko tješilica i međuobrok,mislim puno je na sisi ali mu nije dosta(ili mu je preslabo,neznam ni sama) pa dajem bočicu..sad ispada da mu je i to malo,baš je gladuš,ima preko 6kg sad već,nezz točno,nismo se vagali već jedno vrijeme.

ivymicek
    25. Srpanj 2018. 22:01

Mi imamo skok, cikimo samo ne spavamo ništa, nervozni smo čim nismo u rukama ajde još koji dan pa će proć
    Franova ma ne dohrana 750 g u 3 tj je odlično još će on nacicati i bit ćete na kilu već na prvom pregledu a to je fakat super.. nemoj se pokolebati, vjerojatno i vi skačete 😘
    Ostalima šaljem puse 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Srpanj 2018. 22:01

Mi se još borimo,evo jedva zaspao na sat vremena i već se budi 😭

Napolitankica🍪
    25. Srpanj 2018. 22:25

Pokusat cu svakim obrokom da.mi je n cici mamar malo. Bilo.bi mi krivo da ne krene jer mlijeka ima, L bude kako bude. Koliko su vam spavali na pocetku? Tj koliko bili budni?

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    25. Srpanj 2018. 22:27

ivymicek

napolitanka55

Ena31

napolitanka55

Nemam neki pametan savjet. Mogu samo reći da ga probaj što više na ciku stavljati oa možda krene. Znam samo da im je lakše vuć na bocu nego na ciku.
    Btw dobrodošla 💕.
    Držim fige da vam krene 🤞

Hvala :)

Mommy of 👦

ivymicek
    25. Srpanj 2018. 22:50

napolitanka55

Pokusat cu svakim obrokom da.mi je n cici mamar malo. Bilo.bi mi krivo da ne krene jer mlijeka ima, L bude kako bude. Koliko su vam spavali na pocetku? Tj koliko bili budni?

Moj je više spavao nego bio budan. Bilo je ovako ako ne cica onda spava ako ne spava ili cica onda urla 😂. Sad čak i leži na kratko i bude budan bez urlanja a i svašta gleda i voli se razgovarati s mobilom ili gredom ili samnom 😂. Smiješan je

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    25. Srpanj 2018. 23:47

ivymicek

napolitanka55

Moj je više spavao nego bio budan. Bilo je ovako ako ne cica onda spava ako ne spava ili cica onda urla 😂. Sad čak i leži na kratko i bude budan bez urlanja a i svašta gleda i voli se razgovarati s mobilom ili gredom ili samnom 😂. Smiješan je

Presmiješni su i preslatki! E pa oke, moj isto ili spava ili jede. Jutros je bio nesto kratko budan i popodne. Evo sad smo vjezbali to sisanje glupo, dala sam mu na kraju malo i bocice da ne bi bilo da je gladan i bas se izmori i zaspe odmah.
    Spavate li preko noci sve kada vam.malisani spavaju ili? 

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.