Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Srpanj 2018. 14:20

hope123

Bok curee..mi zadnja dva dana lose zaspimo..samo se baca po kreveticu pa se okrece, pa bljuca…kroz dan spava na trbuhu i po 3 sata a kroz noc mora na ledima.
    Kak vi uspavljujete?
    Nadam se da vam prolaze grcevi.. Mi imami daze da je dobro pa onda opet malo gore.
    Jel vam kakaju svaki dan?

ps. sve bebe su divne i lijepo naprduju :)

Ja sam nemajka i ja ne uspavljujem,  pustim ga u kreveticu da zaspi sam 
    Kaka  nekoliko puta u danu i to me vec zivcira,  cekam da konacno dodje na jednom dnevno.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    25. Srpanj 2018. 14:40

Keksić smo uspješno odradili i sve je bilo supeer.
    Ja uspavljujem jer moj kad zaurla je gotovo nema ležanja nema ničeg jedva da ga i tak smirim i uspavam 😂. Ali svi su moji klinci teški kod uspavljivanja tako je i Vid, a i nositi se voli tak da 😂.
    Ajme bojana grlo izgleda baš upaljeno. Držim fige da vam dokica pogodi dobru terapiju.
    Hope drž se. Ak te tješi i mi imamo kako kad nekad dobar nekad loš dan. Moj aja na ledima ali mora biti pored mene i onda dobro spava u krevetiću nema šanse. Danas dala Tiba kapi zasad prdimo i kali smo 2 puta. Neke bebe koje su dojene znaju ne kakati i po 10 dana i to je navodno ok🤔
    Proud neka ste uživali u dvorištu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    25. Srpanj 2018. 14:45

Ja jos nisam obavila,ali posto imam zeleno svijetlo mogla bi veceras 😁
    Btw.meni je Veronika kakala minimum 4 puta dnevno,a sad smo na 1-2 stolice.
    Ja nekad uspavljujem,nekad samo legnem i pustim da se sama uspava.Ako uspavljujem to je uglavnom u kolicima,ako ne pali onda ljuljuskanje i nosanje,ali rijetko.Po noci podojim,pa zaspe i uglavnom tako protekne noc.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

25. Srpanj 2018. 14:57

bojana27

Jel koja vec obavila bracne duznosti ? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Nisam😭,nikako da odem na pregled😭...budem valjda...
    Idući tjedan kad je muž na godišnjem...moj kaka jednom ili 2 put dnevno al piša  jako puno. Danas užas dan,zaspi na pol sata,sat i glaaadaaann 😭😭😭, jedva izdržimo uz sisu do druge bočice😲😲,neznam kaj mu je,tak već par dana

hope123
    25. Srpanj 2018. 15:11

Proud koliko vam treba da zaspite?? ps. nisi zato nemajka :) Svaka cast - ja sam probala par puta ali neslavno zavrsilo jer krene bljucat u mlazu. 
    moje dijete se okrece po kreveticu da na kraju spava naopacke :D 
    Trenutno ima 1 stolicu u dva dana i punooooo pisa ali zato prdi ko zmaj i to posebno kad je na trbuhu :D zlocesta sam ali umirem od smijeha kad ju cujem, a s druge strane sam sretna jer onda nema grceva.
    Ivy :*
    Ena drzi se :)

ivymicek
    25. Srpanj 2018. 15:34

Confused

Ja jos nisam obavila,ali posto imam zeleno svijetlo mogla bi veceras 😁
    Btw.meni je Veronika kakala minimum 4 puta dnevno,a sad smo na 1-2 stolice.
    Ja nekad uspavljujem,nekad samo legnem i pustim da se sama uspava.Ako uspavljujem to je uglavnom u kolicima,ako ne pali onda ljuljuskanje i nosanje,ali rijetko.Po noci podojim,pa zaspe i uglavnom tako protekne noc.

Bitno da je maternica ko nova 🎉 a keksić bu kad tad.
    Ena mali gladuš voli puno papati.. moj je isto dosta priptekan na cicu toliko da me opet bradavice bole...
    Kod nas kolica rijetko upale, po noći je dosta cika ali zato po danu uf uf nosanje. Nekad uspije zaspati uz dudu ali se brzo nakon toga probudi 😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Srpanj 2018. 16:16

hope123

Proud koliko vam treba da zaspite?? ps. nisi zato nemajka :) Svaka cast - ja sam probala par puta ali neslavno zavrsilo jer krene bljucat u mlazu.
    moje dijete se okrece po kreveticu da na kraju spava naopacke :D
    Trenutno ima 1 stolicu u dva dana i punooooo pisa ali zato prdi ko zmaj i to posebno kad je na trbuhu :D zlocesta sam ali umirem od smijeha kad ju cujem, a s druge strane sam sretna jer onda nema grceva.
    Ivy :*
    Ena drzi se :)

A treba mu mozda 10ak minuta,  ali se jos prvih sat vremena budi,  pa se vracam dat dudu jedno 4 puta. Valjda skuzi da je zaspo,  pa se probudi ljut 😂😂😂😂. Nakon toga spava ko top 5 i pol sati.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    25. Srpanj 2018. 16:51

Dan 
    Mi smo od jutra vani,cekam da jos malo zahladi pa ćemo do grada provozst se idem kupiti luster za spavaću...
    Noc nam je bila uh uh,probudio se oko 3 i onda grčevi do nekih 9 jedino je na meni uspijevao malo zaspsti..bila nam patronazna i sad bih ga najbolje pocela nadohranjivati on je u plusu 750grama i ja sam nekako nesigurna dali mu je dosta..i ona se nemoze sama sa sobom dogovoriti malo kaze super ok malo govori kako je mogao i bolje 😣🤔
    Ena pravi mali gladus hehehe samo neka papa 😘
    Bojana ajoj bas joj je upaljeno a srce malo saljemo joj 😘😘
    A jebote mozak mi ne radi ostalo sam zaboravila 
    E da uspavljivanje neka d uspavljujem nekada uspije sam
    Ali leda me već danima bole od tog nosanja..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    25. Srpanj 2018. 17:39

franovamamita

Dan
    Mi smo od jutra vani,cekam da jos malo zahladi pa ćemo do grada provozst se idem kupiti luster za spavaću…
    Noc nam je bila uh uh,probudio se oko 3 i onda grčevi do nekih 9 jedino je na meni uspijevao malo zaspsti..bila nam patronazna i sad bih ga najbolje pocela nadohranjivati on je u plusu 750grama i ja sam nekako nesigurna dali mu je dosta..i ona se nemoze sama sa sobom dogovoriti malo kaze super ok malo govori kako je mogao i bolje 😣🤔
    Ena pravi mali gladus hehehe samo neka papa 😘
    Bojana ajoj bas joj je upaljeno a srce malo saljemo joj 😘😘
    A jebote mozak mi ne radi ostalo sam zaboravila
    E da uspavljivanje neka d uspavljujem nekada uspije sam
    Ali leda me već danima bole od tog nosanja..

Ja ne bi dohranjivala.On ti dobiva po skolski sto se kaze,uredno napreduje.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Napolitankica🍪
    25. Srpanj 2018. 19:04

pozdrav, primate li jos jednu mamu od tjedan dana?

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.