Curkice i bebice!
Nisam vam zaboravila samo sam bila u guzvi malo! Ne stignem sve citati, vidim samo da je Pharma docekala svoju princezu. Cestitke sa zakasnjenjem!
Ena 😘 tebi i Mihi, divan je
Sve vas ljubimo Aleks, Maks i ja.
Hvala 😘😘😘 bome jedva dočekala,još jedna ljetna beba koja je morala van pod prisilom 😂😂
Meni je rekla sestra od ginica da kao nebi smjelo nakon 5 tj uz dojenje bit bas svjeza krv al bolje provjerit ionako mi dr tj isla na kontrolu :)
Yvonne 😘😘😘 ali ja imam veliku pomoć baka i djedova i muža tak da nisam sama.
Proud 😘😘😘
Ena 😍😍😍 smješkić predivan.
Pharma punih tjedan dana 🎉🎉🎉.
Urlamo cijeli dan onak na najjače ali kakali.
Kupih Tiba kapi sutra isprobam pa ćemo vidjeti.
Noćica, jedva gledam uf uf
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
mamica ne sekiraj se i izdrzi tako je i nama bilo,normalno je mene je jedna sestra umirila i rekla to je znak da je beba zdrava i trazi paznju vasu blizinu i mora si navuci mlijeko,kaze nju vise zsbrine ako su bebe preuspavana a ovo je sasvim ok 😙
bojana kako je sad malena ?
yvone i kod mene je tako krvarenje raznih boja i twman pomislim kraj opet pocne...
ivy drzi se nije ti lako😙
ena malac je slaaaatkis ☺😙moj mjehur je dobro poslje prvog me vise zezalo
pharma divna ti je curka 😍
proud ouse tebi i tvojim deckima 😙😙
majda i mog zna muciti kakanje ma valjda ce brzo to proci
ja isla s filipom do grada u kaufland i tako to,lutsmo mi na veliko ☺a sad kontam da bih mogla biti duga noc,grci se i placljiv je,uh drzite fige 😕
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Držite se cure,nadam se da ćete imati mirnu noćicu i ljepo odspavati, moji muškarci spavaju 😂😂, maleni je paoao na bočicu 150ml, onda još sisao i zaspi..probudio se za par minuta i nemiran,pa u vrištanje,mislila sam nemre bit gladan nikako,nosala ja,pa muž i on vrišti sve jače😏😏,dala mu sisu opet i zaspao ko top🤔😂😂😂,još će ispasti da nedam djetetu jesti🤔
Ena tvom mihaelu se bas nasmijem,samo da mu je papica😊 bucko mali..mi danas imale katastrofalan dan,cijeli dan frkanje,a bas se smirilo bilo,ne znam.jel.tri sata odpavala od jutra..okupali ju,jela i nadam se da ce bar noc biti mirnija.molim boga da sutra dođu tiba kapi,da te spase nas jer padam s nogu,hodam i vrti mi se od umora,sva sam strgana😞
Curke moje držim 🤞🤞🤞 da se barem naspavamo 😘.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro zenskice 😘😘 kako je prosla noc ? Nadam se da vas nisu grcici zezali 😘
Jutro 😘 nadam se da ste se svi uspjeli donekle naspavati..moja mrva je bila beba za poželjeti ovu noć..sad opet njupkamo pa onda čekamo patronažnu da nam dođe 😊
Jutro curice. Čak se i naspavali, samo cickili pa zaspali.
Sad ćemo vidjeti kako će biti po danu. Možda ćemo probati Tiba kapi.
Ljubimo vas.
Pharma javi ako ćete se vagati 😘.
Bojana kako je malena?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji