Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    24. Srpanj 2018. 17:33

ProudMomy

Curkice i bebice!
    Nisam vam zaboravila samo sam bila u guzvi malo! Ne stignem sve citati, vidim samo da je Pharma docekala svoju princezu. Cestitke sa zakasnjenjem!
    Ena 😘 tebi i Mihi, divan je
    Sve vas ljubimo Aleks, Maks i ja.

Hvala  😘😘😘 bome jedva dočekala,još jedna ljetna beba koja je morala van pod prisilom 😂😂

bojana27
    24. Srpanj 2018. 18:00

Meni je rekla sestra od ginica da kao nebi smjelo nakon 5 tj uz dojenje bit bas svjeza krv al bolje provjerit ionako mi dr tj isla na kontrolu :) 

ivymicek
    24. Srpanj 2018. 22:18

Yvonne 😘😘😘 ali ja imam veliku pomoć baka i djedova i muža tak da nisam sama.
    Proud 😘😘😘
    Ena 😍😍😍 smješkić predivan.
    Pharma punih tjedan dana 🎉🎉🎉.
    Urlamo cijeli dan onak na najjače ali kakali.
    Kupih Tiba kapi sutra isprobam pa ćemo vidjeti.
    Noćica, jedva gledam uf uf

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    24. Srpanj 2018. 22:28

mamica ne sekiraj se i izdrzi tako je i nama bilo,normalno je mene je jedna sestra umirila i rekla to je znak da je beba zdrava i trazi paznju vasu blizinu i mora si navuci mlijeko,kaze nju vise zsbrine ako su bebe preuspavana a ovo je sasvim ok 😙
    bojana kako je sad malena ?
    yvone i kod mene je tako krvarenje raznih boja i twman pomislim kraj opet pocne...
    ivy drzi se nije ti lako😙
    ena malac je slaaaatkis ☺😙moj mjehur je dobro poslje prvog me vise zezalo
    pharma divna ti je curka 😍
    proud ouse tebi i tvojim deckima 😙😙
    majda i mog zna muciti kakanje ma valjda ce brzo to proci
    ja isla s filipom do grada u kaufland i tako to,lutsmo mi na veliko ☺a sad kontam da bih mogla biti duga noc,grci se i placljiv je,uh drzite fige 😕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

24. Srpanj 2018. 22:45

Držite se cure,nadam se da ćete imati mirnu noćicu i ljepo odspavati, moji muškarci spavaju 😂😂, maleni je paoao na bočicu 150ml, onda još sisao i zaspi..probudio se za par minuta i nemiran,pa u vrištanje,mislila sam nemre bit gladan nikako,nosala ja,pa muž i on vrišti sve jače😏😏,dala mu sisu opet i zaspao ko top🤔😂😂😂,još će ispasti da nedam djetetu jesti🤔

Mya
    24. Srpanj 2018. 22:51

Ena tvom mihaelu se bas nasmijem,samo da mu je papica😊 bucko mali..mi danas imale katastrofalan dan,cijeli dan frkanje,a bas se smirilo bilo,ne znam.jel.tri sata odpavala od jutra..okupali ju,jela i nadam se da ce bar noc biti mirnija.molim boga da sutra dođu tiba kapi,da te spase nas jer padam s nogu,hodam i vrti mi se od umora,sva sam strgana😞

ivymicek
    24. Srpanj 2018. 23:31

Curke moje držim 🤞🤞🤞 da se barem naspavamo 😘.
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    25. Srpanj 2018. 07:26

Jutro zenskice 😘😘 kako je prosla noc ? Nadam se da vas nisu grcici zezali 😘 

pharmamma
    25. Srpanj 2018. 07:36

Jutro 😘 nadam se da ste se svi uspjeli donekle naspavati..moja mrva je bila beba za poželjeti ovu noć..sad opet njupkamo pa onda čekamo patronažnu da nam dođe 😊

ivymicek
    25. Srpanj 2018. 08:10

Jutro curice. Čak se i naspavali, samo cickili pa zaspali. 
    Sad ćemo vidjeti kako će biti po danu. Možda ćemo probati Tiba kapi.
    Ljubimo vas.
    Pharma javi ako ćete se vagati 😘.
    Bojana kako je malena?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.