Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2018. 15:15

Žao mi je mamice da se bebice muče s grčičima i skokićima u razvoju muče vas,bude prošlo tješimo se😉😊😘🤗😍. Franovamamita pitala si za osip,sory ne pratim baš,stalno sam oko njega nešto pošto smo većinom sami, muž radi pa kad dođe doma stalno nešto,jebem ti selo i radove,em u šumu po drva, pa u vinogradu posla kroz cijelu godinu,pa popravi ogradu,uvjek nešto... Hvala Bogu puno je bolje kak smo izbacili vlažne maramice i redovito mažemo sudocrem☺️🙂,hvala kaj misliš na nas😘🤗. Kaj se tiče curenja, i meni se boja mijenjala, čak mi dr rekao da može ići od crvene,smeđe,žućkaste pa i do zelenkaste boje😯...meni više ništa,malo iscjedak samo onaj normalni.Kak vaši mjehuri? Moj tu i tamo popusti još uvijek kad kihnem 😯😫😤🤯...i još sam svašta htjela napisati al pozaboravljam sve🤔..ljubim i grlim vas sve,budite mi dobro vi i bebice 😍😍😘😘🤗🤗

24. Srpanj 2018. 15:19

Ena31

Žao mi je mamice da se bebice muče s grčičima i skokićima u razvoju muče vas,bude prošlo tješimo se😉😊😘🤗😍. Franovamamita pitala si za osip,sory ne pratim baš,stalno sam oko njega nešto pošto smo većinom sami, muž radi pa kad dođe doma stalno nešto,jebem ti selo i radove,em u šumu po drva, pa u vinogradu posla kroz cijelu godinu,pa popravi ogradu,uvjek nešto… Hvala Bogu puno je bolje kak smo izbacili vlažne maramice i redovito mažemo sudocrem☺️🙂,hvala kaj misliš na nas😘🤗. Kaj se tiče curenja, i meni se boja mijenjala, čak mi dr rekao da može ići od crvene,smeđe,žućkaste pa i do zelenkaste boje😯…meni više ništa,malo iscjedak samo onaj normalni.Kak vaši mjehuri? Moj tu i tamo popusti još uvijek kad kihnem 😯😫😤🤯…i još sam svašta htjela napisati al pozaboravljam sve🤔..ljubim i grlim vas sve,budite mi dobro vi i bebice 😍😍😘😘🤗🤗

E da..danas nam je već 7 tjedana 😀😁😊,kako vrijeme leti...

pharmamma
    24. Srpanj 2018. 15:32

Mamica i mene upozorile sestre da će par dana biti tako jer si ona navlaci mlijeko..tak da smo dio dana/noći na cici svakih sat-sat i pol..a za krvarenje,meni su rekli da bi moglo mijenjati boje i da se može desiti da stane i za par dana opet krene
    Evo nas sa tjedan dana ❤️

Yvone
    24. Srpanj 2018. 15:38

Ena, osmijeh je takav da se uz njega stvarno sve zaboravi. Baš zagrije oko srca ❤️ Super da osip prolazi. Što se tiče mjehura nisam primjetila niš posebno. Nije me u t. Previše tjeralo na wc i bježalo, pa tako niti sad. Trebat ce jos vremena da se vrati sve na svoje mjesto. A meni ti se inače znalo dogoditi prije dok jos i nisam rađala, da ponekad pobjegne kad kihnem 😀 Ja još osjetim sve ono sto me u trudnoci mučilo. Nemogu se iz sjedećeg u stojeći položaj brzo dić jer me boli/zateže. Radim male sitne korake dok hodam, jer nemogu drukčije. Prepone i pubičnu kost isto osjetim.... ali svejedno pičim na sve strane😀

Yvone
    24. Srpanj 2018. 15:39

Pharma već tjedan 🎉🎉🎉 Medena je, medena, medena💓💓💓💓💓💓💓

24. Srpanj 2018. 15:45

Pharmama mreeedeeeena je Anastazia😍😍😘😘🤗🤗🤗,prvi tjedan🙂🤩,mrvica 😘😘.
    Yvonne hvala 😘😍🤗,da,ali baš je tako,sve se zaboravi kad ti se tak nasmije😍😍,i umor i nespavanjem,briga ,ma sve 😁. Kod njega imam osjećaj da je stariji jer je i velik i težak, i po ponašanju,pokretima, držanju i okretanju glavice,odbacivanju nogicama kad se preskidamo, baš imam dojam da bude mi prebrzo to sve prošlo🙂 i nebude mi više bebast😂

24. Srpanj 2018. 16:10

Curkice i bebice! 
    Nisam vam zaboravila samo sam bila u guzvi malo! Ne stignem sve citati,  vidim samo da je Pharma docekala svoju princezu. Cestitke sa zakasnjenjem!
    Ena 😘 tebi i Mihi,  divan je
    Sve vas ljubimo Aleks,  Maks i ja.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Majda23
    24. Srpanj 2018. 16:28

Ivy smjesko 😍 i Matija ima problema s kakanjem, sav se zgrci i pocrveni u licu koliko ga pati, valjda ce ih uskoro proci. Jucer je toliko plakao i nije se dao smiriti da sam morala s njim plakati, bas bude tesko i zato svaka cast sto si tako pozitivna 😘
    Yvone super za tezinu 😊
    Franova KRALJICE 😂😂 bas si razmisljam kako najbolje izvagati bebu posto sutra dolazi patronazna, bas da usporedim s njenom vagom, morat cu u trgovinu hahhaha i bravo za vasu kilazu 😊
    Pharma bravo za nadoslo mlijeko i pupak 🎉🎉 a za kile se ne sekiraj, bude to brzo otislo 😊 cestitke princezi za prvih tjedan dana 😘😘
    Nasdva super za napredak i sisanje bez sesirica 🎉🎉
    Mamica jeeej napokon kuci 😃 tako i moj cijeli dan, jel i to skok u razvoju posto nam je sutra 3 tjedna?
    Bojana drzimo fige da curica ozdravi
    Sto ce tice boje krvi, isto se mjenja ali nisam bas nesta obracala paznju na to. Mene vise pate savovi dolje. Vise ih ne osjetim, hvala Bogu, ali kad kihnem, ajmeeeee sto zateze 😖
    Ena jaaaj osmijeha 😍😍
    Proud pozdrav, kako ste nam vi?

04.07. Matija 💜

24. Srpanj 2018. 16:37

Ma mi smo odlicno. Krecili smo stan ovih dana,  uz njih dvojicu,  luda zabava. Nikako zavrsit.
    Aleks je vec stvarno veliki,  cekamo 1.8. uzv kukova i onda kontrola i cijepljenje kod pedija 6.8. Bas me zanima koliko je dobio.
    Sad vec fino spava po noci,  pa sam fakat super.
    Moje krvarenje je stalo,  ima 2tj,  al isto je mijenjalo boju i stalo i vracalo se u par navrata.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Srpanj 2018. 16:58

ProudMomy

Curkice i bebice!
    Nisam vam zaboravila samo sam bila u guzvi malo! Ne stignem sve citati, vidim samo da je Pharma docekala svoju princezu. Cestitke sa zakasnjenjem!
    Ena 😘 tebi i Mihi, divan je
    Sve vas ljubimo Aleks, Maks i ja.

Ei draga😘🤗😍,hvala ti😘😘😘tebi i tvojim dečkima🙂,nemoj nam to raditi da te tak dugo nema,već smo se zabrinule. Ajde super da je sve dobro kod vas😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.