P.s - jedina Duda koja joj odgovara, tj. Nije joj prevelika je najobičnija od dm-a za 9.90. Imam i Nuk i Dr. Browns ali to nisam niti pokušala dati jer je to veliko za nju sitnu. E da, presišali smo i porođajnu težinu!
majda slatkis i mazica vole oni to tako da i mog samo da je nosati 😙
ivy koji smijesak ajme 😍
ena za rucak su bile snicle i rizoto s gljivama,nisam se puno najela ne znam kak ce reagirati zbog gljiva..jel prolazi osip kod mihaela?
yvone super za tezinu bravo 😙 i mi se danas vagali i to znate kako odnjela ga u trgovinu izvadila iz kolica stavila gazu na njigovu vagu i izvagala djete,hahahahahhauhahahahahahaha od otpusne smo dobili 700g
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
majda slatkis i mazica vole oni to tako da i mog samo da je nosati 😙
ivy koji smijesak ajme 😍
ena za rucak su bile snicle i rizoto s gljivama,nisam se puno najela ne znam kak ce reagirati zbog gljiva..jel prolazi osip kod mihaela?
yvone super za tezinu bravo 😙 i mi se danas vagali i to znate kako odnjela ga u trgovinu izvadila iz kolica stavila gazu na njigovu vagu i izvagala djete,hahahahahhauhahahahahahaha od otpusne smo dobili 700g
Znaci Franova ti si legenda 😂😂😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Da se i ja napokon javim ☺️
Bojana curke su preslatke 😍
Confused vjerujem da si se prepala,dobro da je sve ok ❤️
Ivy 😍😍
Za bebe s grčevima,🤞 da čim prije prođe..moja mrva je već sad sva nervozna kad treba kakiti..mlijeko mi je napokon došlo pa od subote ujutro samo cikimo,u petak ćemo imati vaganje,nadam se da ce dobro napredovati..imam osjećaj da je po cijele dane i noći na ciki 🙈 inače,danas nam je već otpao pupak 😁 za kuhanje i pospremanje nam uskoče obje bakice tako da se mi možemo posvetiti uspostavljanju zajedničkog ritma..mama je malo umorna,ali probam ulovit spavanac tokom dana
Kaj se tiče kila,vratila se kući sa skoro 6 manje,još 7 do početne..trbuh je naravno još tu,vidjet ćemo kojim tempom će dalje
😘😘 svim bebama i mamama
Hvatam trenutak da se javim..bebice su vam medene,sve do jedne uzivaju☺ ja danas narucila tiba kapi kad se tu vec hvale i nadam se da ce pomoc jer od bio gaie nista,tek kad espumisan dam smiri se.od jucer joj guram dudu da prihvati i to su borbe,malo prihvati malo ne,ali moram,inače bi samo cicu pa ju navlaci i igra se,spava na njoj.ja se oporavila u potpunosti i vec od proslog tjedna primamo goste,gledam samo da je u vrijeme kada nju ne muci nista..curku okupala i zaspala pa konačno mogu i ja pod tus.koristim sve od mixe i mustele i ja zadovoljna,samo ju snjofkam😊drzim fige da nam svima ti grcici produ i da imate mirnu noc 🤗
Ja sam probala mam,nuk,tt,avent , drugu avent , te iz dm-a male i nista ..ne znam stavit video ali kad joj stavim dudu vrti s jezikom vrti i nakon 5 min sta joj drzim tako da uhvati u borimo se onda joj se onako kao digne zeludac 😥 moja sveki imala 4 momka i nijedan nije dudu htjeo ..samo cicu , a moja prva je bas voljela dudu , Lucka je danas preko sat vremena lezala u baby gymu i gledala samo i smijela se ..samo navecer borbe nekih pola sata jer bi cicu a ide mlijeko 😂😂 al dobro pokusavat cemo i dalje pa sta bude 😁
Mi se slikali i za osobnu 😅
Puse svim bebicama ❤️
Da i ja napišem nešto dok čekam da Marta zaspi.
Bebice su preslatke.
Mi se kupamo u običnoj vodi samo, tako sam i prvo. Kasnije koristimo Mixu. Doma ne koristimo vlažne maramice nego one velike vatice iz dm-a i toplu vodu, a za negdje imam trudi vlažne maramice.
Već nekoliko dana sisamo bez šeširića 🎉🎉 i čak sama traži na nekih 2-2,5h
Dudu imamo mam i hoće ju samo kad gurne palac usta i počne sisat pa ga zamjenimo za dudu, inače joj diže želudac.
Zanima me kako stoji s kilažom, prošli tjedan trebala doć patronažna ali joj je tata umro. Nadam se da će doć ovaj tjedan. Vidim po odjeći da je narasla u dužinu, kilice nemogu procjenit.
Ivy kod kojeg pedijatra vi idete?
Jutro! Nadam se da ste dobro spavali! Mi jesmo spavali ali nemogu reci da sam se bas odmorila. Očito me jučer sve previše izmorilo. Mi u noći cicamo kako kad, nekad u razmaku od sat vremena, nekad i u razmaku od 3 sata. Jos nema pravila. Curke kad su vašim bebicama krenuli grčići? Nasdva super za napredak! Sigurno je dobila na kilaži, kad vidis Kak prerasta odjećicu 😘😘😘
Nas dva mi smo ti kod Mihalec. Svo troje kod nje i ja zadovoljna nije savršena ali je dobra.
Bravo za Martu i sisanje bez šeširića 🎉🎉🎉🎉.
Btw i mi se kupamo u vodi, mažem ga s nekim uljem od adrialaba. I peremo guzu vodom i blazinicama.
Yvonne kako kad kreću grčići ali nama se to stalno mijenja pa je dobro pa ga puno frče.
Ja danas naručujem tiba kapi da to probamo jer id espumisana mu je lošije.
Majda btw totalno ste preslatki 😍😍
Franova bravo za grame ali i za način vaganja 😂😂😂.
Pharma bravo za cikanje. Ma tak mali su non stop na ciki bit će bolje super da bake pomažu a trbuh će otić.
Ljubim vas sve 😘😘😘❤️❤️❤️
Mi smo imali bolju noć ali idalje plače i grči se kad treba prditi i kakati ☹️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dan cure
noc je bila dobra,ne dajem mu espumisan kao prije ujutro popodne navecer,nego pocnem popodne oko 5,6 i tih par zadnjih obroka dobije espumisan i sad dali mu je od toga bolje ili cega nemam pojma...
nasdva super za sisanje bez sesirica ☺
yvone ma mom poceli odmah nakon par dana
pharma super za pupak i za mlijeko ☺
evo ovaj moj spava na meni kad se probudi odo jesti i malo pospremati a neda mi se nist...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji