Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    06. Srpanj 2017. 20:00

Bok cure, 
    Jan I ja smo danas stigli doma I ja imam sto pitanja na pameti. Za pocetak da vas pitam, po ovim vrucinama, kako da drzim malog obucenog preko dana? U sta da ga obucem kada ide spavati s obzirom da su nam rekli da ih ne pokrivamo nicim. 
    Uglavnom, ne znam kak da skuzim je li mu vruce ili hladno...hvala ;)

Ninche9
    06. Srpanj 2017. 20:23

Ja provjeravam na straznjem dijelu vrata. Malo gledam i dal se znoji i dal su mu stopala hladna pa stavim po potrebi jos i ekstra carapice za noc. Otpocetka spava u pamucnom odjelcu dugih rukava sa carapicama koje se kopca od vrata do oba stopala da ga lakse premotam. Ako je bas hladna noc stavim dekicu na njega a jednu stranu uguram izmedu madraca i ogradice da si ne moze povuci na glavu. A u zadnje vrijeme dojim lezeci pa zaspi i on i ja tako jedno uz drugo i nije mu hladno tako.
    Danju ima kratki bodi. Ujutro i hlace i carape. A po danu dok je vruce skinem ga samo u bodi. Rekla je patronazna dok je jako vruce smijem ga samo u pelenu da se malo rashladi i pokrijem lagano ali to skoro i ne prakticiram jer smo po velikim vrucinama u stanu.

OhSoBoho
    06. Srpanj 2017. 20:39

Ninche9

Ja provjeravam na straznjem dijelu vrata. Malo gledam i dal se znoji i dal su mu stopala hladna pa stavim po potrebi jos i ekstra carapice za noc. Otpocetka spava u pamucnom odjelcu dugih rukava sa carapicama koje se kopca od vrata do oba stopala da ga lakse premotam. Ako je bas hladna noc stavim dekicu na njega a jednu stranu uguram izmedu madraca i ogradice da si ne moze povuci na glavu. A u zadnje vrijeme dojim lezeci pa zaspi i on i ja tako jedno uz drugo i nije mu hladno tako.
    Danju ima kratki bodi. Ujutro i hlace i carape. A po danu dok je vruce skinem ga samo u bodi. Rekla je patronazna dok je jako vruce smijem ga samo u pelenu da se malo rashladi i pokrijem lagano ali to skoro i ne prakticiram jer smo po velikim vrucinama u stanu.

Hvala ti!
    Meni je on sada samo u preklopnom bodiju dugih rukava I umjereno je topao. Nogice sam mu pokrila tetrom dok sam kraj njega, da ipak ima nekaj na sebi.
    Drzim ga izmedj uonih jastuka za bocno spavanja pa si kontam da ga I to dodatno grije...
    Za noc sam.isto tako planirala tu pidjamicu sa stopalima I bez pokrivanja...

NevaNevičica
    06. Srpanj 2017. 20:59

Cure koje se izdajate, Ofnice koliko sam pohvatala ti si već profi u izdajanju , čime njegujete bradavice? Ja sam se izdajala nekih tjedan dana u bolnici električnom izdajalicom iza svakog podoja zbog nadohrane i popucale su. Mazala sam ih Purelanom. Sad opet moram krenuti, pa bi ih htjela još nekako zaštititi ako je moguće. 

Ninche9
    06. Srpanj 2017. 21:02

Vidjet ces, tvoj Jan je jos jako mala beba. Samo ga prati i sam ce ti pokazati. Ja sam mu prvi dan obukla i stramplice od straha da mu ne bude hladno 
    A vani +30

mamika3
    06. Srpanj 2017. 21:41

OhSoBoho

Bok cure,
    Jan I ja smo danas stigli doma I ja imam sto pitanja na pameti. Za pocetak da vas pitam, po ovim vrucinama, kako da drzim malog obucenog preko dana? U sta da ga obucem kada ide spavati s obzirom da su nam rekli da ih ne pokrivamo nicim.
    Uglavnom, ne znam kak da skuzim je li mu vruce ili hladno…hvala ;)

Za noc dugacko,pokrivena je dekicom do prsa-dekica je ispod ruku!Kad smo vani bodi kratkih rukava i hlacice sa stopalicama ili tajice i carapice!Doma je u bodiju sa carapicama!Ali posto ste vi jos mali savjetujem prva dva tjedna dugacko,ali lagano!Tako sam svoju!A kad idemo u setnju ponesem u kolicima i kapicu i dekicu i majicu i tetru...Sve imam!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Nella1211
    06. Srpanj 2017. 22:18

Ja san prva 2 tjedna malo bolje oblacila.. a onda pratim po njoj.. sad mi je priko dana u kratkom bodiju samo.. a zna i vecer tako i to bez pokrivanja.. u nas bude vrilo... a danas je luda od 16i30.. spavala uru vrimena i samo krici.. nema fibru nista joj ne odgovara zaspe 3 minute i dok je spustim odma plakanje..al ne lagano vec odma ono najlude kricanje.. fibru nemA.. evo sad mi spava na prsima.. vec 10minta cak.. al dok se malo pomakne odma place.. ajme kad ce sutraaa 😅😅😅

A.M

Ofnica
    06. Srpanj 2017. 22:30

CNeva mazi sa melemom, super se upije, a purelan mo je isto dobar ali jako mastan i ne upija mi se bas. Jooj i ja cu veceras natrpati melema jer me sad užasno peku, evo izdajam upravo, bas sam na 100ml na desnoj cici i jos ide. Joooj kompliment za profi...meni to obije kompliment nego nazalost nužda. Danas mi seka veli da joj frendica prica da joj je nećak procicao s 3mj...ja cu svog sutra probati opet staviti na ciku da vidim kakve je volje. Sta bi dala da prociki!

Ofnica
    06. Srpanj 2017. 22:40

Meni mali spava u dugoj pidzamici bez nogavica i bez čarapica. Pokrijem ga do trbuha ručnikom jer ne grije toliko kao dekica...dekicom sam do prije nekih 2tj dok nije jos bilo toliko vruce. Preko dana vodi kratkih rukava i carapice ili bodi kratkih rukava i lagane hlačice bez carapica, procijenim...
    Cure jel vi svaki put iza kupanja stavljate bebi kapice kad perete glavu i koliko ju drzite?

Nina2512
    07. Srpanj 2017. 10:17

Mame pozdrav🙂vidim da sve uzivate sa svojim andelima,mene to ceka za par mjeseci,na jesen🙂🙂jedva cekam❤posto mi je ovo prva beba,zamolila bih vas ako mi mozete napisati ukratko koliko oblekice trebam kupiti za pocetak?koju velicinu da uzmem?hoce mi biti dosta npr. 4 bodica u velicini 56 i 4 u vel.62?ili mi ih treba puno vise?plus naravno carapice,kapice..stramplice mi trebaju?curica je❤nismo bas u predobroj financijskoj mogucnosti pa da mogu kupovati hrpu toga da se nade,a i posto nam je ova trudnoca iz ivf-a vrlo vjerojatno ce nam to biti jedina bebica,pa ni nema smisla kupovati hrpu stvari..hvala mame unaprijed na pomoci😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.