Mamika ja ne nosim jer mi se trbuh skroz skoro povukao, meni treba steznik za guzicu hihi! Nama su i bolnici mjerili mišiće izdavali preporuke za steznik, meni su rekli da ne treba.
Ja se evo izdojila 140ml malčice za večeru, sad ga cekam da se probudi, klopa, kupanje i ponovno corka. A ja opet izdajanje oko 1-2, mozda ni ne legnem do tad. Jucer sam se u to vrijeme tuširala i depilirala, napokon vrijeme za mene. A sinoć sam spavala mozda svega 3 sata, ali kava me je dovela u red ujutro. Jel vi pijete kavu?
Mi smo jos uvijek budne!Nista od naseg nocnog sna!Natezemo se od ponoci,to je vrijeme kad inace zaspi!Ne bi vjerovale,al jede svakih sat vremena po 35 ml!Trazi dudu milijun puta,cim ju dam ona ju izbaci!I tako nonstop!Nisam vise znala sta bi,dofurala sam kolica u sobu!Odmah je zaspala....Na 15 min!!!!😭I sad gundja nesto ko da je spavala dva sata!Gledat ne mogu!Nemam snage da joj pricam!Pustim joj muziku,slusa par min i opet postane nemirna!Danas su joj tri tjedna,a tad se zna desit skok u razvoju!Zadnji put kad je ovak dramila dob joj je isto odgovarala skoku u razvoju!Pitaj Boga kad ce zaspat!Sreca u nesreci je ta da ju ne moram nosat jer i za to nemam snage!Nije nikad bila ovakva!😭😭😭
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja isto 3tjedan.. isto je prezahtjevna.. al srecom samo priko dana.. navecer je super spava jede.. al dan me umori.. i mene tlak zeza imam prenizak al cili zivot.. pa mi na naglo dizanje zacrni se i zamanta.. a jucer me tako glava bolila sve jutros do nekih 5.. jer san se dizala nju nahranit i jos me bolila.. mislila san eto ga 2 dana ce bit.. al oko 7se budin nista 🤗🤗🤗..sinoc san povracala od bolova...evo moja vec zajebaje...e jucer san bila u matere i ona me nagovorila da je stavin na stomak spavat da ce joj to odgovarat za grceve.. spavala je 4ipo sata pomakla se nije.. ni jednom se nije zgrcila.. al drzala sam je na oku nisam se sekunde makla nekako mi je kritican taj stomak.. moja nosi 62 i na knap joj je tako da nam najbolje odgovaraju bodiji 62/68 68 joj je malo veliko.. al za ove vrucine sta ste i same rekle idealno..
A.M
Moj je isto u 62. Vec duze vrijeme mu ne oblacim 56 i 58 pidjame jer mi je izgledalo kao da nema ni malo prostora u njima, mozda i jer su rabljeni pa su se mrvicu stisli u pranju. Bodye manje od 62 sam spremila u ponedjeljak i ovi od 62 su mu taman jer nosi pelene za siroko povijanje. Carapice su mu isto premale, one najmanje, a srednje imam samo neke debele... moram kupiti neke tanje. Da li netko ima prijedlog za majice i haljine za dojenje? Vidjela sam lijepe u asosu ali su mi preskupe. Ja necu nositi steznike, radije cu raditi plankove i ostale vjezbe. Uskoro cu i plivati, no ja lako nabijem misicnu masu. Inace sam zadovoljna kako izgledam nakon trudnoce i poroda. Zamisljala sam svoje tijelo puno gore da ce izgledati, no nisam perfekcionist. I trbuh i guzica su mi ok, svakim danom sve bolje. Malo me zivciraju naslage na krizima, ali otici ce i to kad skinem jos koju kilu. Mislim da ce najgore proci sise Cula sam da curama koje ne doje grudi bolje prodju. Nitko me ne dozivljava sto se tice mog trcanja, vjerojatno mislite da sam luda
, ali eto da se pohvalim da sam jucer odradila 5-ti trening i pripremiti cu Ljubljanski polumaraton u listopadu - tako sam upoznala i muza pa nam je taj dogadjaj kao neka godisnjica.
Nella znas kaj kod mog pali kad se nemre pokakati: golog ga staviti na prostirku za presvlacenje na trbuh! Bude uzasno sretan i guguce Jest da pokaka prostirku, ali to je najmanje... E da i kad ga stavim na trbuh, ako mu smeta, zna se prebacit na ledja! Uzas, uskoro bu letil po cijelom krevetu.
Bravo za trening i trcanje.. ja izgubin snagu samo oko nje i doma dok sredin mrtva umorna.. jos da treniran 😂😂.. al fali mi teretana i stara energija.. sve san misice izgubila jer san lezala dugo zbog punata šavova.. al jos malo pa cu se moc kupat plivanje i more ce me vratit bar malo..koliko su vama rekli ginekolozi da cekate..al maraton 😎😎🙄 ejjj svaka cast..ja isto tek sad vidin da neman litnju robu pogodnu za dojenje.. al cekan da jos malo prode da mogu s njom setat po ducanima.. jos je ne vodin u zatvorene prostore.. jeste vi svoje...??
A.M
Nisam isla s njim po ducanima. Samo kod mame i jednom smo bili u kaficu jer je pocelo puhat, ali praznom i u prostoru za nepusace. Ma ne znam ni ja dal cu uspjet spremit polumaraton, ali se nadam da ce s vremenom postati lakse naci vremena i snage. Eto da nisam toliko zaljubljenik u taj sport, ne bi ni ja imala snage.
Nella znas kaj kod mog pali kad se nemre pokakati: golog ga staviti na prostirku za presvlacenje na trbuh! Bude uzasno sretan i guguceJest da pokaka prostirku, ali to je najmanje… E da i kad ga stavim na trbuh, ako mu smeta, zna se prebacit na ledja! Uzas, uskoro bu letil po cijelom krevetu.
Bas cu pokusat.. jer se jadna toliko namuci a ne izade nista..vec se sam prebaciva ...joj kako brzo rastu 😊😊😊😊😊
A.M
Bravo za trening i trcanje.. ja izgubin snagu samo oko nje i doma dok sredin mrtva umorna.. jos da treniran 😂😂.. al fali mi teretana i stara energija.. sve san misice izgubila jer san lezala dugo zbog punata šavova.. al jos malo pa cu se moc kupat plivanje i more ce me vratit bar malo..koliko su vama rekli ginekolozi da cekate..al maraton 😎😎🙄 ejjj svaka cast..ja isto tek sad vidin da neman litnju robu pogodnu za dojenje.. al cekan da jos malo prode da mogu s njom setat po ducanima.. jos je ne vodin u zatvorene prostore.. jeste vi svoje…??
Mi smo bile 2-3 puta u Lidlu!Samo po ono kaj trebam,nisam razgledavala!Pokrila sam ju jer je tamo klima,da joj nije hladno i stavila tetra pelenu preko kolica!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bravo za trening i trcanje.. ja izgubin snagu samo oko nje i doma dok sredin mrtva umorna.. jos da treniran 😂😂.. al fali mi teretana i stara energija.. sve san misice izgubila jer san lezala dugo zbog punata šavova.. al jos malo pa cu se moc kupat plivanje i more ce me vratit bar malo..koliko su vama rekli ginekolozi da cekate..al maraton 😎😎🙄 ejjj svaka cast..ja isto tek sad vidin da neman litnju robu pogodnu za dojenje.. al cekan da jos malo prode da mogu s njom setat po ducanima.. jos je ne vodin u zatvorene prostore.. jeste vi svoje…??
Joj,ja bi u teretanu!Da se malo pokrenem,da imam osjecaj da nesto i za sebe radim!Ali ne mogu kad je ona jos mala!Mozda za neko vrijeme ....Sljedece godine!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji