Isrcpili nas grcevi jucer cijeli dan i evo sad ujutro od 5h...kak ste vi? Recite curke,kad svi svoje premotavate? Ako ga premotam prije dojenja onda mi se obicno pokenja jos dok jede, ako ga premotavam kasnije nakon dojenja onda ga razbudim i mora ponovno na sisu...
Isrcpili nas grcevi jucer cijeli dan i evo sad ujutro od 5h…kak ste vi? Recite curke,kad svi svoje premotavate? Ako ga premotam prije dojenja onda mi se obicno pokenja jos dok jede, ako ga premotavam kasnije nakon dojenja onda ga razbudim i mora ponovno na sisu…
Ajme to sam i ja tila pitat..Ako prije pokaki se ako iza rszbudim je pa onds moram nosat je na rukama ds zaspe..ok mi je preko dana al navecer neznam sta da radim.
Hehe,znaci ima jos nekog s ovim problemom
P.s. Ofnice,da te utjesim- ja se uz dojenje ponovno moram i izdajati par put na dan jer mali dobiva na tezini,ali sporo pa je patronazna rekla da se izdajam da je ocito malo lijen da samo sise.. Tak da evo 3-4 put jos izdojim nekih 50 ml pa mu dam...
Ja san svoju prije minjala nakon sta je nahranim.. al sad ne smin to vise jer se prejede pa povrati ako joj dizen nogice jer joj je pritisak na stomak tako.. pa je vec neko vrime prisvlacin prije hranjenja ako i prducne ostavin do sljedeceg hranjenja to je max za 2 sata.. na guzi nema ni tockicu tako da joj ocito ne smeta.. a da bas bas izbaci iz sebe puno i napuni pelenu prisvukla bi je... Bas mi je jucer sestra govorila da je njoj njena patronazna govorila u pola podoja.. ja nisan tako nikad probala.. a i ne znam kako bi moja debela princeza reagirala da je prikinen u po dojenja to bi bilo kricanje uhhh.. i ovako kad joj ispadne je panika nakon par sekundi...
A.M
Ja ga nikad ne bih prekidala dok sise.
Ja prematam nakon podoja jer mi je tako rekla patronazna. Prije sam ga prematala prije podoja jer mi je bilo zao da papa dok ima mokru pelenu, pa je bio nervozan a i onako napuni pelenu dok jede. A zao mi ga ostavit pokakanog do iduceg podoja. Ponekad nakon prematanja trazi jos malo sisanja ali to traje onda jako kratko i zaspi..
Ja sam znala i na pola podoja ga zaustaviti, i ok je to prihvatil jer je vec bil dosta sit, a onda jos dobio "nagradnu" na kraju..hehe... Sad dva put u noci.smo ga prije podoja s muzem premotali, i kad je jeo oba puta se sposrao jakoo... Moj dragi i ja samo smo se pogledali i nasmijali, sto cemo....
Isrcpili nas grcevi jucer cijeli dan i evo sad ujutro od 5h…kak ste vi? Recite curke,kad svi svoje premotavate? Ako ga premotam prije dojenja onda mi se obicno pokenja jos dok jede, ako ga premotavam kasnije nakon dojenja onda ga razbudim i mora ponovno na sisu…
Poslije klope,brzinski,ne stigne ni oci otvorit......Onda ju uzmem i nosam da se podrigne!Nekad duze,nekad krace....Al mi se ne razbudi!Inace ,zamjenila je dan za noc!Bile budne jucer do jutros u pola7!Nisam se morala brinuti da cu ju razbudit!😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Eloa ajde nisam jedina...ja se izdajam oko 6x u 24 sata, produkcija se povećala pa izdojim oko 140-180ml po izdoju, a on jede oko 100-120 svakih 2,5 do 3 sata. Ja mog misa presvlačim prije papice i nekad u sredini papice ako se jako pokaka pa place ili poslije papice polako i nježno. Opet mu se guza zacrvenila, jako je osjetljiv, pedijatar veli da je to reakcija koze na kakicu. A stalno ga premotavam, dnevno potrošim 12-15 pelena bas zbog te njegove osjetljive guze i perem ga pod pipom. Joj mali cistunac...
Moj bas ne kaka za vrijeme podoja. Kad cujem da se pokakao presvucem ga. Po noci ne cujem, ocito se pokaka dok spavam i onda ga presvucem oko 5 pa cesto nastavimo spavat. Od 21 do cc 4-5 je u istoj peleni, najcesce.
Ofnice ti si neki dan pitala za ergo baby.. ja sam kupila polovni orginal Ergobaby sport sa umetkom za novorodence za 40€.. danas mi je stigao, kao novi je. Bas sam zadovoljna a nadam se da ce se maleni htjeti nositi. Cak mi ni umetak ne djeluje debelo. A nosiljka uopce.
Znam da imas seku koja zivi u Njemackoj pa ti moze ona tu pogledat na ebaykleineanzeige ako ti nije bed uzeti nesto polovno. Ja sam uzela tako jer ne znam kako ce je prihvatiti. A cijene tu su puno bolje nego na njuskalu.
A danas mi je stigla i marama pa jedva cekam isprobati sto ce mu bolje sjesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji