Cure moje drage, jedva vam se cekam pridruzit!Ovo nespavanje i nemogucnoat pokretanja vise me ubika,imam osjecak da cu poludit!Mamika, tebi je isto trece..jel ti bilo najteze u ovoj trudnoci?Tim gore sta ima preko 4 kg a termin za 7 dana😨
Je,Blu,ova mi je bila najteza!U drugoj mi je sin bio nepune dvije godine,bili na petom katu bez lifta i bolje sam se osjecala nego sad sa liftom i djecom od 7 i 5!😂😂Zadnjih mjesec dva mi je bilo tesko,a pred sam kraj necu ni spominjat!No izguraj jos malo i bit ce potpuno druga prica!Ja sam neki dan isla s gustom na stepenice!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Al bas nije spontano.. bas se 10tak puta zaredom nasmijala.. ja isto prva dva puta mislila spontano.. 3 put zoven muza on meni pa svaki dan se nasmije nesvjesno.. i kad je pogleda.. ona gleda u mene i ceka da joj usta taknem dudom i onda se nasmije.. sad jedva cekan sutra da vidin ocemo uspit opet..ili je bilo stvarno nesvjesno
Na kraju nije ni bitno jel svjesno ilinesvjesno!Bitno da uzivamo u njihovim osmjesima!Jedva cekam da se pocnu cesce smijati!Preslatki su
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Al bas nije spontano.. bas se 10tak puta zaredom nasmijala.. ja isto prva dva puta mislila spontano.. 3 put zoven muza on meni pa svaki dan se nasmije nesvjesno.. i kad je pogleda.. ona gleda u mene i ceka da joj usta taknem dudom i onda se nasmije.. sad jedva cekan sutra da vidin ocemo uspit opet..ili je bilo stvarno nesvjesno
Na kraju nije ni bitno jel svjesno ilinesvjesno!Bitno da uzivamo u njihovim osmjesima!Jedva cekam da se pocnu cesce smijati!Preslatki su
Istina.. toliko san se razveselila i uzivala i plakala od srece.. cila obitelj i prijatelji vec imajuu snimku 🤗... toliko san bila sretna samo san slala..hahaah... izmaltretirala cili imenik.. 🤗.. jos 100puta bi rodila za taj osjecaj i trenutak..kad se tako slatko nasmije..i da t potvrdu da joj je super da sve radis kako treba i da uziva..pa nema lipse stvari na svitu.. to sta kazes jedva cekan svakodnevno osmjehe da se igramo i uzivamo
A.M
Istina.. toliko san se razveselila i uzivala i plakala od srece.. cila obitelj i prijatelji vec imajuu snimku 🤗… toliko san bila sretna samo san slala..hahaah… izmaltretirala cili imenik.. 🤗.. jos 100puta bi rodila za taj osjecaj i trenutak..kad se tako slatko nasmije..i da t potvrdu da joj je super da sve radis kako treba i da uziva..pa nema lipse stvari na svitu.. to sta kazes jedva cekan svakodnevno osmjehe da se igramo i uzivamo
Ha ha...Sve si izgnjavila sa snimkom!Moja je meni sad u krilu,nunam ju!I kad joj se obratim nasmije se!Zagleda se jer sam joj blizu...Sad se i ja pitam jel svjesno😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam vrijedna ovu noc!Preslozila dio ormara,stavila prat dvije masine vesa,malo pocistila terasu,prebrisala parkete u stanu..Samo peglat ne mogu,malecka tu i tamo trazi paznju!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Blu, uzas sto to cujem za Me+mybaby, idem na vašu temu pročitati. To mi je najgore cuti, takve slučajeve. Znam za curu koju su mučili 20 sati, bebu vadili na vakum i na kraju carski jer je zapela, ma grozno!
Pozdrav svima!
Jeste cule za probiotik panda?
Moj malisa se puno napinje, stisce i muci dok mora kakat il prdit..tj prvo se pol sata- sat muci tak pa tek onda obavi sto ima.. bas mi ga je zao gledat tak pogotovo preko noci muci se a zmiri jer mu se spava..jel ima neki caj/kapi nesto da mu pomogne malo?
Inace je dobra bebica, jedino preko dana oce cikit svaki pol sata-sat 😂
Mamika pa zar u to doba cistis i pospremas? 🤣
Blu, uzas sto to cujem za Me+mybaby, idem na vašu temu pročitati. To mi je najgore cuti, takve slučajeve. Znam za curu koju su mučili 20 sati, bebu vadili na vakum i na kraju carski jer je zapela, ma grozno!
Ja nedavno cula za zenu koju su mucili 23 sata i na kraju carski!Prestrasno!Kad pomislim na svoje porode i velicinu beba fakat sam super prosla!Hvala Bogu
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav svima!
Jeste cule za probiotik panda?
Moj malisa se puno napinje, stisce i muci dok mora kakat il prdit..tj prvo se pol sata- sat muci tak pa tek onda obavi sto ima.. bas mi ga je zao gledat tak pogotovo preko noci muci se a zmiri jer mu se spava..jel ima neki caj/kapi nesto da mu pomogne malo?
Inace je dobra bebica, jedino preko dana oce cikit svaki pol sata-sat 😂
Mamika pa zar u to doba cistis i pospremas? 🤣
Da!Posto mi je sad sav bioritam poremecen-malicka vec trecu noc budna sa jako malo spavanja,i ja malo spavam i onda sam imala takvu navalu energije da sam se osjecala ko da je jutro i ko da sam spavala satima!Samo sam gledala di kaj mogu napravit dok ona ne pocne biti nervozna!A problem preko dana mi je to da zaspim nakratko,najvise sat i onda se probudim!Mucenje uglavnom!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji