Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    29. Lipanj 2017. 09:43

Sanja...

Jucer u 19 navecer rodila sam doriana. Bio je tezak 4480 i 53 dugacak.

Ooooooo.....Velika beba!Cestitam !Lijepo ime

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    29. Lipanj 2017. 09:46

Cestitke sanjo,dobrodosla nam 

29. Lipanj 2017. 10:08

Da, Sanjin malo laksi od mog s mjesec dana  Al bar je malo nosil tu najmanju robicu do 4500 kg i pelene broj  1. Mamika, ja sam u spanskom, meni je DZ na 5 minuta laganog hoda od stana. A steta sto nisi vise tu! Ma seliti cemo se zbog premalo prostora, ali ima vremena za to... Mali je stan, ali je jako ugodan. Moguca je opcija da se zamijenimo s nekim tko bi htio manji stan i male rezije. A preseljenje u drugu zemlju je isto opcija, ja sam ferovka a to se vani trazi 

29. Lipanj 2017. 10:12

Mamika mene je kod culara odusevilo sto je cak pital kako se ja osjecam!!!  Bas sam se ugodno iznenadila. 

Ninche9
    29. Lipanj 2017. 10:16

Sanja cestitam na Dorianu 
    Nama noc nije bila laka, svakih sat - sat i pol budenje i sisanje. Mislila sam da se mozda lezecki ne najede dobro pa sam jednom dojila i sjedeci ali nista.. probudio se zacas...

Ofnica
    29. Lipanj 2017. 11:06

Lagertha super ideja! I ja sam tu u Spanskom na 5 min od DZ. I ja sam ta tu Sekulovic cula da nije nesto, rekla mi je jedna mama kojoj je jedno dijete kod Čulara a drugo kod nje. 
    Zao mi je kaj se nisam snašla i tražila bas Oleovit da mi prepiše, ali budem sljedeci mjesec. Lagertha mene su naručili 4.8. za cijepljenje ali obzirom da idemo na more krajem sedmog, cijeli osmi i pola devetog mjeseca, rekla sam da bi se javila početkom devetog mj za termin. Jel su i tebe naručili?
    Mamika javim kad dobijem termin, a paralelno cemo probati i preko poznanice med sestre u Klaićevoj dobiti raniji termin.

Eloa
    29. Lipanj 2017. 11:09

Cure,malo oftopic..razmisljamo otvoriti stednju za naseg Jana, jel zna koja gdje je najisplatljivije? Gdje vi imate ako koja ima?

Ofnica
    29. Lipanj 2017. 11:12

Mamika evo bas sam dobila termin za šalatu 21.7.

Ofnica
    29. Lipanj 2017. 11:15

Eloa klasične štednje su kifla, kamatne stope su mizerija. Mozda bolje da razmisliš o drugom obliku dugoročnog ulaganja s većim prinosima, npr. u obveznički i mješoviti fond s većim prinosima?

29. Lipanj 2017. 11:38

Ofnice, ja sam se dogovorila za termin krajem osmog... pa ako se što izjalovi, lako ih nazovem. Ja idem na more 25.7. kod familije i nisam sigurna kad ću se vratiti, ali lakše mi je sad kad znam da nisam jedina koja će kasnije cijepiti dijete  Frendica mi je rekla daje važnije za njih da su na moru nego da se pošto poto cijepe.
    Ninche, i moj tako negdje spava po noći. Idemo uglavnom spavati oko 9 i onda on cicka dugo i zaspe. Pa se onda probudi između 11:30 i 1. Onda opet buđenje oko 2-3 i opet oko 5. Ah... već sam se navikla, no pomaže ako si odspavam još koji sat tokom ostatka dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.