Eloa klasične štednje su kifla, kamatne stope su mizerija. Mozda bolje da razmisliš o drugom obliku dugoročnog ulaganja s većim prinosima, npr. u obveznički i mješoviti fond s većim prinosima?
Potpisujem!!!Vjencana kuma mi radi u erste banci!Os da ju pitam sta preporucuje?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha super ideja! I ja sam tu u Spanskom na 5 min od DZ. I ja sam ta tu Sekulovic cula da nije nesto, rekla mi je jedna mama kojoj je jedno dijete kod Čulara a drugo kod nje.
Zao mi je kaj se nisam snašla i tražila bas Oleovit da mi prepiše, ali budem sljedeci mjesec. Lagertha mene su naručili 4.8. za cijepljenje ali obzirom da idemo na more krajem sedmog, cijeli osmi i pola devetog mjeseca, rekla sam da bi se javila početkom devetog mj za termin. Jel su i tebe naručili?
Mamika javim kad dobijem termin, a paralelno cemo probati i preko poznanice med sestre u Klaićevoj dobiti raniji termin.
I ja sam bila na 5 min hoda od DZ!Vise nisam....😭Al znate kaj,Ofnica i Lagertha,kad nam bebe malo porastu,recimo na proljece,budem se nekako organizirala pa da se nadjemo na kavi!Nadam se da cu to uspjeti!Vi cete dotad vec biti best friends!😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika evo bas sam dobila termin za šalatu 21.7.
E,super!Hvala sta si javila!Sad ne moram privatnika placat!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika tu je sta sve treba poslati od podataka
http://www.mef.unizg.hr/ortopedija/o-klinika-obavijestibolesnici.htm
Hvala puno,Ofnice!😙
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nema na čemu Mamika!
Moj mali danas presuper, cak je 20 min mirni ležao i slušao zvuk izdajalice dok sam se izdajala, a nakon toga je spavao 3x vec i sad četvrti. Bas je danas dobar. Drecao se samo jednom danas i to kad sam mu pokušala ugurati sisu u usta da proba vuci, ali sam danas shvatila da ju vise ne želi za jelo. Samo za maženje.
Ne znam kako vi, ali mi nosimo bodi br. 62, mrvicu mu je velik, ali 56 mu je skroz na knap, a sad zbog ovih vrućina i znojenja mu ne zelim natezati tak malu robicu.
Nama je isto 56 naknap!62 jij je malo preveliko,al joj obucem pa da joj je komotno!Ofnice,pa mozda ti malac ubuduce bude tako dobar!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jel ima koja od vas problema s tlakom?Inace nem,ali danas mi od jutra zuji u usima,pritisak u glavi cijeli jebeni dan i jos sam nekako malaksal!Muz mi je rekao da je to tlak u pitanju!Jel nisi koja od vas steznik!Stavile su ljetnice link od nekakvog,nije preskup pa sam si ga mislila kupit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj,curke,Martina84 rodila svoje blizanke!!!!Javila se na ljetnice!Uskoro ce nam se i ona pridruziti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji