Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    29. Lipanj 2017. 02:02

Mamika mislim da imamo slične bebe, moj danas nije htio uopce spavati, drecao se kao mali vražićak, i onda je odrapio od 6-pol 11 navecer. Okupala sam ga i stavila spavati, i sad opet papao i trudimo se zaspati na ramenu. 
    Btw. dajem mu kapi od 8.dana života, tak je pisala uputa u otpzsnom pismu i to D3K1, a jucer na sistematskom smo dobili Plivit na recept. Obzirom da i Plivit zna izazivati grčeve pratit cu pa traziti Oleovit kao zamjenu koji također ide na recept.

Ofnica
    29. Lipanj 2017. 02:05

Mamika hvala svojedobno na savjetu, uspjeli smo se ubaciti kod Čulara, super je doktor. Jako je zadovoljan s malim...dobio je 1600g u 35 dana. I ja sam poslala danas uputnicu na šalatu, ako ne dobijem termin skoro, ici cemo privat.

• Sanja...
    29. Lipanj 2017. 08:17

Jucer u 19 navecer rodila sam doriana. Bio je tezak 4480 i 53 dugacak. 

29. Lipanj 2017. 09:21

Cestitam Sanja, lijepo ime! Bas je velik decko!
    Haha Ofnice i mi smo kod Culara! Ja sam procitala neki clanak na netu da je medju najboljim pedijatrima u Hrvatskoj. Draga je i ona doktorica u suprotnoj smjeni, upoznala sam ju dok je on bio na GO, a morali smo ici zbog pupka.

29. Lipanj 2017. 09:26

Ofnice i Mamika, mi bi se stvarno trebale naci u setnji tu u kvartu kad bebe budu malo vece. Tko zna, mozda ce jednog dana ici zajedno i u skolu iako cemo se mi definitivno morati seliti za koju godinu... bar mislim 

mamika3
    29. Lipanj 2017. 09:28

Ofnica

Mamika hvala svojedobno na savjetu, uspjeli smo se ubaciti kod Čulara, super je doktor. Jako je zadovoljan s malim…dobio je 1600g u 35 dana. I ja sam poslala danas uputnicu na šalatu, ako ne dobijem termin skoro, ici cemo privat.

Joj,super ,bas mi je drago sto ste uspjeli!Ako je jos uvijek sestra Snjezana,ona je predobra!On je zbilja strucnjak,sve ce objasnit,ali na medicinskom jeziku tako da ces morat trazit prijevod ko ja-doktore,molim vas,za nas bez medicinskog faksa....Ha ha...Uvijek se nasmijao!A najvecim plusom smatram sto uvijek sagleda sve moguce uzroke necega  i ne da djetetu antibiotik ako zbilja nije potrebno!Jel ima jos uokvirenu sliku svog peseka na stolu?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Lipanj 2017. 09:30

Lijepo napredujete,Ofnice!👍Ajde mi samo javi kad ce ti dati termin!Bas me zanima

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Lipanj 2017. 09:33

Lagertha

Ofnice i Mamika, mi bi se stvarno trebale naci u setnji tu u kvartu kad bebe budu malo vece. Tko zna, mozda ce jednog dana ici zajedno i u skolu iako cemo se mi definitivno morati seliti za koju godinu… bar mislim

Koji si ti kvart?Tam di i Ofnica?Ja sam zabrijala da si negdje u gradu kod Vinogradske!Ne pitaj me kako!Ne znam!Imala sam tada jis trudnicki mozak!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Lipanj 2017. 09:35

Lagertha

Ofnice i Mamika, mi bi se stvarno trebale naci u setnji tu u kvartu kad bebe budu malo vece. Tko zna, mozda ce jednog dana ici zajedno i u skolu iako cemo se mi definitivno morati seliti za koju godinu… bar mislim

Seliti?Drugi kvart ili grad?Nadam se kvart!Nisam vam ja vise blizu,ribek!Selili smo se!Sad smo u Novom Zg!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Lipanj 2017. 09:37

Lagertha

Cestitam Sanja, lijepo ime! Bas je velik decko!
    Haha Ofnice i mi smo kod Culara! Ja sam procitala neki clanak na netu da je medju najboljim pedijatrima u Hrvatskoj. Draga je i ona doktorica u suprotnoj smjeni, upoznala sam ju dok je on bio na GO, a morali smo ici zbog pupka.

Ak je to ona Sekulovic,dalje od nje!Jednom rukom slusa dijete drugom pise nesto na komp!Necakinja je bila kod nje tako da nisu neprovjerene info

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.