Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    13. Listopad 2017. 03:57

Blu5,mozda ti je cak s povrcem pametnije jer ako krenes s vocem naucit ce na slatke okuse pa ces mozda imati probleme kasnije kad ce trebat preci na povrce i zitarice. Kako god,naravno da je najbolje domace, kako mi imamo bebe kojima ce trebat dohranu kroz zimu ja sam spakirala u skrinju sve domace. Kupovno cu uzet samo banane i eventualno sto mi bud falilo. Tolko sam tog spakirala da.ce biti i previse,al dobro, imat cemo mi za shake :-) 
    Tamara hvala na pohvali za izdajanje,al nekako se ne osjecam da bismo se trebale hvalit. Nije mi to tolko tesko,osim evo u noci ko sad :-) 
    Ja se divim vama kojima bebe vise non stop na sisi. A dok se sjetim kak me malac navlacio u pocetku kaf je imao grceve bude mi mucno :-/ hehe... Al naravno da bi radije dojila,ipak stvoris posebnu bliskost s bebom. Samo radi toga mi je zao...  Al dobro  ima bome i gorih stvari od nedojenja. Meni malo ta politika preglasavanja dojenja ide na k. Mozda zato jer sama nisam uspjela..ko ce ga znat.. Hehe

Me+mybaby
    13. Listopad 2017. 05:25

Ofnica- radi kao da ce raditi vino. Imamo puno grozda, a niko ga ne jede. Pa ga pobere. U posudi ga zgmjeca i procijedi. Samo sto mora stajati u frizideru, nepoklopljen i popiti ga u roku dan, dva da ne bi presao u mošt…hmmm mozda bi onda bolje spavao 😂
    S obzirom na vrijeme u koje pisem mislim da bi mogla pustiti malo da zavrije. 
    Ja malom pjevusim djecje pjesmice, ponekad uz youtube, a cesto izmisljam svoje. Cak se suprug i ja vec razgovaramo u stihovima hahaha. Mali obozava gledati sebe u ogledalo vec dulje vrijeme, ima malo ogledalce u baby gymu pa se zezamo da je narcis. Samo se gleda i smije. Ja s njim dosta vjezbam jer je poprilicno cvrst od poroda, a seka mi je imala dva hipertonicara i vjezbaca pa sam ja rano pocela. Sad cemo pocetkom 11mj vidjeti jesam li uspjela sto poboljsati sama ili cemo i mi morati na vjezbice. Vec je dr. Spominjala prosli put.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• blu5
    13. Listopad 2017. 08:01

Koje mu vjezbe radis?Haha,dobra ti je ideja pustit malo da zavrije😂

• blu5
    13. Listopad 2017. 08:03

Eloa

Blu5,mozda ti je cak s povrcem pametnije jer ako krenes s vocem naucit ce na slatke okuse pa ces mozda imati probleme kasnije kad ce trebat preci na povrce i zitarice. Kako god,naravno da je najbolje domace, kako mi imamo bebe kojima ce trebat dohranu kroz zimu ja sam spakirala u skrinju sve domace. Kupovno cu uzet samo banane i eventualno sto mi bud falilo. Tolko sam tog spakirala da.ce biti i previse,al dobro, imat cemo mi za shake :-)
    Tamara hvala na pohvali za izdajanje,al nekako se ne osjecam da bismo se trebale hvalit. Nije mi to tolko tesko,osim evo u noci ko sad :-)
    Ja se divim vama kojima bebe vise non stop na sisi. A dok se sjetim kak me malac navlacio u pocetku kaf je imao grceve bude mi mucno :-/ hehe… Al naravno da bi radije dojila,ipak stvoris posebnu bliskost s bebom. Samo radi toga mi je zao… Al dobro ima bome i gorih stvari od nedojenja. Meni malo ta politika preglasavanja dojenja ide na k. Mozda zato jer sama nisam uspjela..ko ce ga znat.. Hehe

Dojenje pod svaku cijenu mi je smijesno!Ja isto nisam dojena beba pa sta mi fali?Sve stoji, najzdravije,krasno, divno, al ako ne ide ne ide i ne treba se s tim uopce opterecivat.Ja dojim, al da ne dojim mislim sta sad?

Me+mybaby
    13. Listopad 2017. 08:08

blu5

Koje mu vjezbe radis?Haha,dobra ti je ideja pustit malo da zavrije😂

Vjezbe iz Jovanceviceve knjige. Ima jako stisnutu sakicu i palac je stalno u njoj, a rog bi se trebali rijesiti kroz ovaj mjesec.
    Kad su se vasi klinci poceli okretati na bok i na trbuh?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Nella1211
    13. Listopad 2017. 08:45

Moja se jako rano okretala na stomak... a sada umisto da to radi cesce ona skoro pa se ni ne okrene..🤔🤔

A.M

Mamicaaa
    13. Listopad 2017. 10:41

Malac je u pocetku kako 4-6x na dan, pa je imao period po par dana da ne kaka. Sad smo na AD i kaka svaki dan, cak bi mogla reci u isto vrijeme 🤣 
    Mi cemo poceti sa dohranom za nekih mj dana kad malac bude imao 5mj.
    Blu msm da su cure pocele s povrcem i da su same kuhale. Tako i ja planiram. Mozda cu kombinirat u pocetku npr 5dana povrce pa 5 voce pa zitarice 🤔
    Bilo mi je zao sto ne dojim vise, al on je jeo pola sata i bude miran samo pola sata, a sad je miran 4h. Nudim mu i dalje ciku i sad bas lijepo vuce, cak i bez sesirica. No sta sad da radim, jednostavno se nisam mogla borit sa skokom u razvoju nakon sto su mi sisu izrezuckali i ostavili otvorenu ranu. Pa smo kombinirali dojenje i bocice pa on vise nije htio tu densu ciku nikako a i proizvodnja se smanjila, lijevu jos nekako a to mu nije bilo dosta. I kako to inace biva sve krene nizbrdo hah..
    A sto se okretanja tice. Jako rano se poceo okretat s trbuha na leda, neki dan je poceo s leda na trbuh. Sva sreca da smo ga premjestili na pod i kupili spuzve jer on se sad stalno okrece, nema mira. A kad ga stavim u krevetic okrece se pa mu nogice vire kroz ogradicu krevetica, pa zapne i tak 😂

Charmed
    13. Listopad 2017. 11:38

Moja se stalno okreće na trbuh al čim se okrene krene u plač :/

• Anjaaa
    13. Listopad 2017. 11:59

Tamara bolje onda radi kako ti je doktorica rekla, valjda ima neki razlog za to.
    Malog sam cjepila dva puta s onim 5u1 a dalje nisam dala, i ta je cjepiva dobio s odgodom, tek nakon 6 mj. Ono mmr s god dana uopce nije niti ce dobiti. Mala mi je cjepljena u rodilistu i to je to, dalje ju ne namjeravam cjepit. Kako ce to ici, vidjet cemo. I meni je frka zbog vrtica, ali nije bas da moram ici raditi pa cu riskirat.. A i znam osobno djecu koja nisu cjepljena a idu u vrtic, tako da nije ni to crno-bijelo.
    Bas mi je zao zbog stana.. Di se selite, jeste jos u Lovranu ili? Meni mama dođe pocistit inace bi bila izgubljena..

MalaRuzica
    13. Listopad 2017. 12:01

Mi smo zaradili prvu prehladu 🙁 nocas je lose spavao kasljao ko veliki i nos mu je zacepljen.Ne znam da li je krivo sto sam ga i ja pocela na pod stavljati na spuzve i gore je baby gam ( ali kod nas u kuci je toplo) ili mu je netko od silnog cmokanja u nedjelju prenio neki virus.Bas mi ga je zao.
    Koliko puta mu na dan smijem vuci iz nosa sa usisavacem? Spricam mu cesto to pise da smijem, ali me strah da mu ne ostetim sluznicu sa usisivacem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.