Jel se uz te multimam komprese onda bradavica privikne na sisanje i ocvrsne il opet peku i bole kad se vise to ne koristi? Ne kuzim kak to funkcionira..
Ninche ja se izdajam jer mali opet slabo vuče, ma koma...3-4min i zaspe na sisi...onda se opet malo razbudi i opet...podoj moze trajati po sat i pol, onda mir 15 min i opet. Pa mislim, ispada da samo dojim cijeli dan... malo mu se popravio refleks sisanja u odnosu na bolnicu ali ne previse, a izdajam se i da održim laktaciju. Jer ovakvim sisanjem, u cikama ne bi imala dosta ni za novorođenče.
Majo, u vezi čišćenja jezika, da nema tvoja beba soor iliti mliječac?
Ninche ja se izdajam jer mali opet slabo vuče, ma koma…3-4min i zaspe na sisi…onda se opet malo razbudi i opet…podoj moze trajati po sat i pol, onda mir 15 min i opet. Pa mislim, ispada da samo dojim cijeli dan… malo mu se popravio refleks sisanja u odnosu na bolnicu ali ne previse, a izdajam se i da održim laktaciju. Jer ovakvim sisanjem, u cikama ne bi imala dosta ni za novorođenče.
Majo, u vezi čišćenja jezika, da nema tvoja beba soor iliti mliječac?
A neznam .Neznam ni sta je to?
Jel se uz te multimam komprese onda bradavica privikne na sisanje i ocvrsne il opet peku i bole kad se vise to ne koristi? Ne kuzim kak to funkcionira..
Meni se privikla skroz.. zaboli me mrvicu prve 3 sekunde i nista nakon toga.. niti su crvene niti osjetljive na dodir.. bas bas ka da i ne dojim..
A.M
Pomic!Muke po dojenju....Prije nego smo isli doma danas dobila je jednu cicu na pol sata,drugu na dvadeset minuta-oko 12!Prije toga oko 10!Dugo je sisala i uzasnooooo su me boljele bradavice tako da sam cekala da to prodje!Sisu je dobila tek navecer-obje!Po cca 20 min na svakojNaravno,postale su tvrde i osjetila sam kvrzice!Masirala sam ,kvrga nema,ali one mene sad bole,u tom je problem!!Osjetila sam kak vuce mlijeko,sad pitaj Boga koliko je izvukla!Patronazna ce doci tek u utorak!Jel se trebam izdajat,makar rucno?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pomic!Muke po dojenju….Prije nego smo isli doma danas dobila je jednu cicu na pol sata,drugu na dvadeset minuta-oko 12!Prije toga oko 10!Dugo je sisala i uzasnooooo su me boljele bradavice tako da sam cekala da to prodje!Sisu je dobila tek navecer-obje!Po cca 20 min na svakojNaravno,postale su tvrde i osjetila sam kvrzice!Masirala sam ,kvrga nema,ali one mene sad bole,u tom je problem!!Osjetila sam kak vuce mlijeko,sad pitaj Boga koliko je izvukla!Patronazna ce doci tek u utorak!Jel se trebam izdajat,makar rucno?
Izdoji mrvicu rucno prije nego njoj das da doji.. tako da joj otvoris kanalice .. pa ce joj vise ic kad krene dojit... a bole te mozda i od masiranja.. al sto vise izdajas to vise mlika dolazi..ponuda potraznja.. ne znam..a opet nije za zezat se sa upallom..
A.M
Ma ne bi ni ja upalu!Imam problem s bradavicama!Nikako da uhvati!Povuce par puta,izgleda ko da je to to i onda pusti pa ju opet trazi!Na kraju place i zavrsi mi na rukama pa tako zaspi!poslat cu muza po one sesirice!Gdje ste kupovale,da ga znam poslat?Jel to po velicinama?Jel vrijedi sta?Moram probat jer bas trazi cicu da se uspava!Budi se cesto-svakih dva sata!Nekad zaspi odmah ,nekad ne!Sad lezi u kindscu i nekakve zvukove proizvodi
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma ne bi ni ja upalu!Imam problem s bradavicama!Nikako da uhvati!Povuce par puta,izgleda ko da je to to i onda pusti pa ju opet trazi!Na kraju place i zavrsi mi na rukama pa tako zaspi!poslat cu muza po one sesirice!Gdje ste kupovale,da ga znam poslat?Jel to po velicinama?Jel vrijedi sta?Moram probat jer bas trazi cicu da se uspava!Budi se cesto-svakih dva sata!Nekad zaspi odmah ,nekad ne!Sad lezi u kindscu i nekakve zvukove proizvodi
U ljekarni je kupila cura koja je bila sa mnom u bolnicii.. aventove 70kn.. bile su 2 velicine ona je uzela manju.. rekli su u ljekarni da ne znaju za koga su te velike
.
A.M
Mamika sesirici su spas vjeruj mi u takvim situacijama ali meni su ti avent uzas osobno. Kupila sam avent i toliko su rupice na njima siroke da bebi previse odjednom curi u usta i par puta mi se poceo gusit jer on stane da proguta i udahne a ono dalje curi. Odmah sam ih bacila u ladicu. Ove sto koristim su puno sitnije i marka je ardo. Velicna M.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji