Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    11. Lipanj 2017. 18:40

Curke, koju je od svih onih krema za bradavice najbolje uzeti? Htjela bih polako poceti pripremati si torbu i to me jako muci. Hvala na odgovoru. 

Eloa
    11. Lipanj 2017. 18:45

Pinkice,uzmi Purelan ako mozes, vece pakiranje ti stoji 70kn. Ja uzela manje pa se zeznula, evo treci dan mi pa mi polako ponestaje kremice,a tek danas najvise bole bradavice...

Nella1211
    11. Lipanj 2017. 20:08
    Nikakvu kremu nisan koristila.. ovo stavila 3 puta i spasilo me.. s tim da jednu kompresu koristim jedan dan od prilike.. skinem kad dojim pa vratim opet.. stvarno pomaze.. 100kn 12 komada..ja potrosila do sada 6 ..i mislin da mi vise nece ni tribat.
    Nikakvu kremu nisan koristila.. ovo stavila 3 puta i spasilo me.. s tim da jednu kompresu koristim jedan dan od prilike.. skinem kad dojim pa vratim opet.. stvarno pomaze.. 100kn 12 komada..ja potrosila do sada 6 ..i mislin da mi vise nece ni tribat.

A.M

donna83
    11. Lipanj 2017. 20:08

Pinkice, ja sam kupila od babylove u dmu kremu za bradavice, iskusniji mi kažu da je sastav isti i isto se ne mora prati prije podoja. A košta 12 kn. Pošaljem ti fotku malo poslije

donna83
    11. Lipanj 2017. 20:09

A te komprese su umjesto krema? Nemam pojma kako to radi

Pinkica93
    11. Lipanj 2017. 20:17

Joj neko je bas nedavno tu na forumu spominjao te komprese. Ja osobno sam cula za tu purelan kremu i ovu iz dm-a da su dobre. Ako je fakat isti sastav i sve, onda je ta iz dm-a puno isplativija, ali ako je bolja ova purelan, budem nju uzela. 

Nella1211
    11. Lipanj 2017. 20:47

Komprese ja koristim bez kreme.. to su trakice koje imaju neki gel na sebi i lipo stavis to na bradavicu skines kad dojis pa opet vratis..isto se ne mora prati prije dojenja bebi ne smeta.. ja prezadovoljna.. bas su mi dobre...i cura koja je bila samnom u rodilistu je stavila samo jednu na livu ciku, jer joj je mali bio raskrvario.. i nakon jedne joj se vec krastica lagana sutra stvorila.. bas je bila sritna.. jer joj je onda bilo lakse i šesiric stavit.. sad ne znam.. probaj sa dm kremom pa ako ne bude valjalo.. uvik ti neko skokne do ljekarne i kupi..

A.M

Ninche9
    11. Lipanj 2017. 21:04

Krema Purelan je po sastavu lanolin. Ja imam Purelan i dobar je, jako je mastan, ali sam koristila i marku Lashinot isto je lanolin ali nije tako masna. 
    Pinkice pogledaj u dmu sastav te DMove.

donna83
    11. Lipanj 2017. 21:13

Pinkica93
    11. Lipanj 2017. 21:26

Hvala za fotku, Donna. Koliko vidim, ima svacega jos uz lanolin pa sad vise ni sama ne znam. Ma ako je fakat ispod 20kn, uzet cu ju. Lako dragi skoci po purelan ako ce biti potrebe. Hvala na savijetima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.