Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2017. 10:33

Ovaj gore clanak je zanimljiv, pogotovo od naslova "Zasto su bebe navecer nemirne?"
    Nakon toga su navedeni i umirujuci postupci... s tim da mog nekad smiri samo promjena polozaja: stavim ga da spava na trbuh pored sebe (nemojte to radit ako nije pod vasim nadzorom).

Ninche9
    11. Lipanj 2017. 10:36

Llaertha na koju nosiljku mislis, ergo? Koju si uzela? 
    Mene buni onaj umetak za novorodence strah me da nesto krivo ne bi pokopcala

Majaa32
    11. Lipanj 2017. 10:52

Lagertha

Ovaj gore clanak je zanimljiv, pogotovo od naslova "Zasto su bebe navecer nemirne?"
    Nakon toga su navedeni i umirujuci postupci… s tim da mog nekad smiri samo promjena polozaja: stavim ga da spava na trbuh pored sebe (nemojte to radit ako nije pod vasim nadzorom).

Dobro si rekla moja svaku vecer tj predvecer postane nemirna,to sam bas primjetila.Bas cu procitat link cim napravim rucak.

Nella1211
    11. Lipanj 2017. 11:10

Moja nema jake grcevw.. malo zaplace zgrci se i cuje se kako kaka.. al ja van jeden nezacinjeno sve al bas sve.. nema soli skoro ni u tragovima pa ne znam mozda je do togaa.. i moja kako cesto bas bas.. al jede puno..cicu izdoji bez problema.. al moram je budit malo jer ona ono prvo navali i onda bi ona lagano uzivala na njoj.. mi smo uvatili neki ritam .. dojim je popapa bas bas dobro.. i zaspe vec lagano..onda je presvlacim sa tim je opet razbudim i nakon presvlacenja opet papa junacki tako da mi bas izvuce sve.. preko noci ja isto jedno presvlacenje..a priko dana svako dojenje.. jer stvarno kaka na veliko..

A.M

11. Lipanj 2017. 14:58

Ninche9

Llaertha na koju nosiljku mislis, ergo? Koju si uzela?
    Mene buni onaj umetak za novorodence strah me da nesto krivo ne bi pokopcala

Ergo baby adapt ne treba umetak. Ustvari bi marama mozda bila najbolja, ali ja ne znam njega ni drzat dobro... a kamoli da ga u to zavezem.

11. Lipanj 2017. 15:01

Evo i mene da se malo javim, napokon. Vec tri dana jedva po par sati samo spavamo i muz i beba i ja. Grcevi nas pate samo tako onda mu se jos i postopao nos pa ako i uspije zaspat od grceva probudi se jer jedva dise a pedijatar na godisnjem pa smo po ljekarnama trazili kapi. Sad je napokon bolje evo tek maloprije je zaspao od ujutro jos. 
    Nisam stigla sve pohvatat sto ste pise unazad. Ja malog presvlacim oko 8 puta dnevno, kupamo ga svaki drugi dan i cijelo tijelo mu mazem losionom jer mu je koza jako suha :( dobili smo i tjemenice pa mu se cijela glavica bijeli/runi/ljuska. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Majaa32
    11. Lipanj 2017. 16:48

Cure jel vi cistite jezik vasim bebicama?Meni patronazna rekla da namocim fiziolosku na sterilnu gazu omotam oko malog orsts i stavim bebi usta i pridem preko jezika.Dosta joj je bijel jezik od mlika,mozda od nadohrane cini mi se 🤗🤗

Ninche9
    11. Lipanj 2017. 17:31

Ja ne cistim, jezik je cist.
    Ali ga niti necu vistiti fizioloskom jer je slana.. nr svida mi se ideja.. eventualno cu vodom ak bude trebalo

Nella1211
    11. Lipanj 2017. 17:47

Ja isto ne cistim.. nisan ni  isla za tim..bas cu pitat svoju patronaznu sta misli..

A.M

Eloa
    11. Lipanj 2017. 17:50

Hej curke, evo moj Jan na "suncanju" zbog zutice, pa hvatam priliki da se javim... Nama je ovo 3.dan u bolnici, danas i jucer sisamo ko veliki... Grudi su mi se popunile i cini mi se da ima dosta mlijeka... Dosta je pospani sad zbog zutice pa ga cesto moram buditi da pocne jesti, ali ide nam... 
    Jedino su mi bradavice osjetljive osobito desna, pa mi je muka dok uhvati,ali mazemo se i guramo nekak s tim.. Pitala sam sestru za sesiric,ali nije mi dala, rekla da to mora tako... I tak..
    Sutra selimo ujutro u klaicevu dalje i idemo u nove pobjede.. Puse svima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.