Maslacak,javi kako je vama proslo s frenulumom ako ga budete isli recnuti.
Nema ni Blu,ni Little G bas. Javite se cure😉
Hej cure eto mi smo jucer bile kod pedijatra. Dobile smo 1300g i 5 cm. Sve ok jedino imamo malo dojenackih akni. Bio gaia i onaj espumisan su nam pomogli vise nemamo grcice. Ili mozda sam ja pojela nekaj pa je zato prestalo. Ja mislim ananas. Thnx na preporuci.
Kaj se tice pristica moj necak je dobil od pampers premium osip. Ja sam dobila hrpu pelena libero i odlicne su. Inace koristim dm- ove. Tu i tam nam je promoci pa sam preska na vece i sad je ok.
Jos uvijek se izdajam. Ne znam kak bu to islo sljedeci tjedan kad sam sama s malom. Ali snaci cu se. Mala je za sad dobar spavac...
Ofnice, ja sam negdje citala da treba nuditi vodu čim nije samo na majcinom mlijeku.
Sundi ja kad sam sama utrpan malog u ležaljku i stavim ga da me gleda dok se izdajam...i pjevam mu i glupiranja se da ga zabavim. Doduše meni izdajanje traje max 12-15 min...dok sam se izdajala izdajicom zo je bilo koma, dugo trajalo. Sad kad je veci pali ta ležaljka, dok je bio mali, derao se kao lud i bilo je jako tesko zo izdajanje dok smo bili sami.
Lagerha i meni je to rekla sestra u bolnici, tipa pola sata-sat iza mm. Ali posto on meni jede večernju flasicu pa spava iza toga odmah, a noćna flašica mi je mm, onda nekak nema vremena za tu vodu. A kroz dan dok papa mm mi je glupo mu davat vodu.
Lagerha i meni je to rekla sestra u bolnici, tipa pola sata-sat iza mm. Ali posto on meni jede večernju flasicu pa spava iza toga odmah, a noćna flašica mi je mm, onda nekak nema vremena za tu vodu. A kroz dan dok papa mm mi je glupo mu davat vodu.
Ofnice, dok smo mi bili na kombinaciji jedno kratko vrijeme, pedijatrica je rekla da ne treba voda jer je većina toga što pojede moje mlijeko. Mislim da mu zbog 2 obroka u danu ne treba voda.
Neva tak si i ja nekako kontam...ali po onim vrućinama ljetos sam mu znala dati npr kad smo izasli i kad je u parku papao ad
Onda dobro. Ja sam mislila da pitas za slucaj da mu das 2 put u danu. Rekla si da ces prvi put to napravit.
Hm zanimljivo meni je pedica rekla da se voda daje samo po velikm vrucinama ako je na ad.
Ofnica ja to nekak zamaknem ako ona zaspi onda ja hvatam izdajalicu. A treva mi 15 min otprilike za 1.5 dl.
Sortiraj odgovore
Najstariji