Aaa, kako male bebe, ja sam jedva hendlala ovog svog s 3500 i bio mi je mrvičast.
Ma moj je vrući dečko, ja njemu po noći obučem body dugih rukava i plišanu piđamu sa stopalicama. Pokrijem ga njegovim malim poplonom, al se on otkrije. Tu i tamo čak otvorim prozor. Po danu ako je hladno upalim klimu. Kupila sam mu vreču kad dođe zima. Za van sam mu kupila ovo
Matie moja jede oko pola sata najcesce. Zna i duze bit na cici ali onda malo povuce pa zakunja i tako u krug. Kasnije kad malo porastu ce vjerojatno jest krace. Jeste pocele s platnenim pelenama? Ja stalno namjeravam pa nikako, ali mislim da cu ovih dana krenut :)
Kakav je vama bio skok u razvoju s 3tj? Nama je poceo prekjucer a sinoc je bilo grozno.. Od 19-21 vristanje u komadu.. Uzme cicu pa ju pljune i svađa se s njom pa opet uzme.. Sisa svakih max pola sata, meni su sise ko ispuhani baloni, ne stigne se stvorit mlijeka koliko trazi. Rucice stalno gura u usta.. Već sam pocela razmisljati o ad jer vidim da bi jela a ocito se be stigne stvorit mlijeka koliko ona hoće.. Nadam se da ce danas bit bolje -.-
Haha Lagertha odjelce je mrak! Mali smješnić bude!Jesi ga probala staviti u vreću i kako reagira? Ja imam vreću koju sam dobila od šogorice, probala sam ga staviti, ali nije bas oduševljen jer ne moze mlatiti nogama pa se ljuti. I ne znam kako bi se u njoj okretao...vjerojatno to ide nekako.
Neva, i mi smo na toplani, tek su sinoć uključili grijanje, ali to je slabo nesta. I ja mu oblačim dugi bodi, odjelce sa stopalima, gore carapice, i pokrivam ga s dvije dekice. A kapicu mu stavim kad se kupa, koju on naravno u spavanju skine.
Stigle su nam tatami puzzle sa stranice pride.hr. Kad ih složim mogu ih slikati koga zanima.
isusek, pa kolko je vama stupnjeva u sobama kad spavate? ja svojeg obučem samo u onu lidlovu pidzamicu s disney likovima(ako koja zna) i to je to.. Kapicu mu nisam stavila od kad je bio beba :D Kaj ga preslabo oblačim?
nama je u stanu sad bez grijanja 23stupnjeva, a u spavaćoj nekih 22,5... jel bi ga trebala bolje oblačit?
Laghertha, preslatko je odijelce..
reci mi, to ćeš mu sad već oblačit ili baš po zimi? mi smo tak nekaj dobili za poklon, i sad muž veli da ne treba skafander, i veli da će mu to bit dosta po zimi, a ja mislim da neće i planiram kupit onaj pravi skafander...sad ne znam :/
Eloa kod nas je sad u dnevnoj evo 21, a navecer u spavaćoj 20,5, zamisli! Ledara... valjda ce toplana uskoro početi s pravim grijanjem.
Prošle god dok sam bila trudna, prije nego je toplana počela grijati, bilo je 18 i stanu. Popizdila sam! I 20,5 je malo kad imas bebu. I ja se pokrivam s 2 deke sad, a muz je i poplun izvukao.
Ja isto imam poplun vec i beba, al on se otkriva Ja se zamotam cijela. Mi imamo svoj bojler, al upalimo samo klimu kad je kriza. Po meni nije dovoljno hladno, mali mi lijepse spava kad je hladnije u sobi. Eloa, nisam sigurna jer sam tek narucila. Vidjeti cu koliko je to debelo. Pise da je flis. Moj nece nosit kape, a hoce kapuljace pa sam mu uzela 2 takva flisa i 2 pamucna odijelca s kapuljacama. Ne svidjaju mi se jakne i hlace+majica, mislim da bebama koje jos ne hodaju su zgodnija ovakva odijelca. Kupila sam mu vec prije neke skafander hlace na tregere za snijeg i zimu.
Sortiraj odgovore
Najstariji