Bok cure, eto i nas :-) Nisam sigurna jesam li se i ovdje javila da je mali stigao u proslu subotu ili samo na ljetnim bebama. ;-)
Imam par pitanja, jesu li vasi za prvog tjedna imali placljive epizode nalik blagom grcenju i plakanju prije kakanja? Mislim da to nisu oni grcevi i prerano je. Za to vrijeme radi grimase,lamata rukicama i stisce nogice prema gore. Danas je par dana imao stolicu i bez tog uvoda ali evo sad je opet tako. Inace je bas mirna bubica, puno spava i place samo ako je gladan ili bas uneredjen.
Gala,nije prerano za grceve. Moja mala ih je vec u bolnici imala 3 dan...a malom sam od prvog dana davala bio gaiu..pa su puno blazi..
Jel se kojoj od Vas desilo da su isoadaki nekakvi "komadi "iz Vas??
Evo meni danas 14 dan i odem ja na wc kad imam što i vidit nekakva "đigerica"po ulosku i još nešto palo u vodu. Ja se prepala da je posteljica,otišla na hitnu i on kaže da je sve u redu. Dao mi neke tablete...
Jel moguće da je ona možda i bila To?
Vidim sad kad je to prošlo da se ne osjećam loše..
Uf...rade bi još jednom rodila nego ovo haha
Jel se kojoj od Vas desilo da su isoadaki nekakvi "komadi "iz Vas??
Evo meni danas 14 dan i odem ja na wc kad imam što i vidit nekakva "đigerica"po ulosku i još nešto palo u vodu. Ja se prepala da je posteljica,otišla na hitnu i on kaže da je sve u redu. Dao mi neke tablete…
Jel moguće da je ona možda i bila To?
Vidim sad kad je to prošlo da se ne osjećam loše..
Uf…rade bi još jednom rodila nego ovo haha
Pretpostavljam da su to nakupine zgrusane krvi..ne brini!
Lagertha kuzim sto govoris ali kad sam testirala lijevu izdajanjem na izdajalicu dala je samo 50ml. A prije je davala bar 80ml. Desna rastura do 180ml:) i jest vodenastija.
Charmed, jel dojis? (Zaboravih)
Jep. Sretnica od prvog dana bez poteškoća, da kucnem u drvo :)
Valentina ja mislim da su ugrusci krvi... E zene koje d3 kapi dajete bebacima.. Ja sam protiv ovih d3 od plivita jer sam citala da bebe lose reagiraju.. Mi smo danas uzeli prvi put i mali mi je bio ne mirniji, cesce je tražio sisu i polako i grcio se dok sisa, cak mi je i bradavicu ostetio.. Bas je bio neutješna a inače je miran.. Ima koja mama da je dobila more strija kao ja? Ne znam sa cime da to tretiram
Cure koje ste cijepile vec bebe kod pedijatra, ono prvi cjepivo poslije rodilista, 6u1, kakva su vam iskustva?
Moj Jan mi je stigao veceras oko 22h 😊
Kiara,cestitam! Nadam se da je sve ok prosli.
Sortiraj odgovore
Najstariji