Evo me zene moje..Rodila se predivna Leilani 04.06.2017 u 12:30 4210 i 53... dosla u bolnici 3.6 u 19h jer me bolilo od 7 ujutro.. stavili me u box klistir sve.. al trudovi nikako da pojacaju.cesti su bili al nikako jaci.. vratili me ujutro u 1ipo sa stola u sobu.. i kad san dosla u sobu razaranje.. trudovi krenili.oni lipi 🙈. do ujutro trpila ni sekunde nisan spavala ni lezala ..samo setala i tusirala se 4 puta..topla voda spas.. i ujutro odma u box 8cm otvorena.. u boxu od 8ipo rodila u 12 ipo.. i zadnjih uru napokon kazu sve je spremno jos samo da se ona spusti i eto.. i dodu nakon po ure jos nije.dignu me na noge..da gravitacija odradi svoje.. i tako ja zadnji nekoliko trudova govorin muzu ispast ce nam dite na pod..bas osjetin da mi dode glavica za izac i nagon … i on jadan zove sestru.. ona me samo bacila na stol i tiskaj u 2 tiskanja glava i onda tijelo u par puta bez trudova 😥.. i gotovo..to zadnje kad dode je najslade znas da nema muke vise.. jedini skrik sta san pustila je bilo kad me zarizala..jer me rizala preventivno prije truda i prije tiskanja..tu san skriknila a ostalo udah na nos izdah na usta i tako prodisat svaki trud..Nisan mogla virovat kad san je vidila da je moja.. da je napokon s nama...i ja i M smo plakali sljedece 2 ure samo bi se pogledali i plakali od srice.. pogotovo sta je uvatila sisu odma nakon 10tak minuti, ka da je dojila vec danima.. taj osjecaj nikad zaboravit🤗😇
A.M
Pozdrav mamice :)
Evo mene napokon da se javim malo.
Hvala vam na tako divnim savjetima i briznim. Muz je bio doma sada 4 dana pa mi je puno pomagao a ja sam napokon malo spavala i najela onako kako treba!
A sad ajmo jovo nanovo do petka dok muz ne bude slobodan za vikend. Haha
Lagertha ja uopce ne mogu spavati preko dana, nemam tu naviku nazalost tako da kad on spava ja samo lezim pored njega.
Sto se tice robice mi smo vec na 62. 56 ima jos par bodija samo koje moze.
A kad je vani lijepo setamo po par sati, njega u kolica i onda muz i ja na kavicu na terasu negdje, nekako mi se cini da bebi bas ful godi zrak, spava niti ne mrdne se.
Za dva dana slavimo mjesec dana i mali sa 2700 sad vec na 4kg. Obrazi kao da ce mu puknut hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
pandice tvoj bebač baš jako lijepo napreduje. Mi smo u 9.00h naručene kod pedijatrice i nadam se da bude sve ok.
url=https://lilypie.com]
Joj mi smo 31.5.imali prvi pregled. Ja nisam mogla gledat neke provjere kad je radio. Ja doma sve njezno s njim polako a pedijatar tiska trbuh, okrece ga vamo tamo ufff ili to samo meni izgleda tako strasno haha
Pandice,
i meni tako danas bilo. Al valjda moraju to da vide kak bebe napreduju.
moja je od otpusne težine dobila 560grama i narasla je 4,5 cm.
jel ti pedijatar/ica spominjao cjepivo protiv rota virusa?
meni je stavila bubu u uho
url=https://lilypie.com]
Moj sinek valjda vec ima kolike Evo sad spava, ali na meni. Cim ga negdje drugdje stavim, odmah grceviti plac. Nek bude i na meni, samo da si odspava...
Koskica da da, cijepimo se 11.7. :)
Lagertha moj je dobio 4.dan kolike evo i sad dok tipkam spava na meni uz zvuk fena sa you tubea. Nocu obvezno spava malo na meni pa malo na muzu. Koristimo espumisan kapi.
Sortiraj odgovore
Najstariji