Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Prosinac 2016. 21:41

Abies da, najvažnije da je sve ok. Retrovizori ce se popravit. 😘

Ugolina odlican poklon posebno mi se majica sviđa 😍😍😍
    Bravo llr ekipa 😊

Gleda tko sam u kuci? 

Ja taman dosla kuci. Nas dvi bile na gimnastici tj ona bila na gimnastici a ja trosila novce naravno!
    Muz i mali spavaju. Odoh se uvalit u pidžamu pa u lezeci

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    02. Prosinac 2016. 21:43

Nosenje djeteta okrenuto prema naprijed se nikad ne preporucuje, ma sta god vam drugi govorili. Mene zalost uhvati kad to vidim, ko pribijeno na kriz. Bozemiprosti.
    Ugolina jeeee si nestrpljiva 😂😂😂 ja ne otvaram i ne govorim o tajnom prijatelju do bozica!

Sanjarka88
    02. Prosinac 2016. 21:43

I da zaboravih prijavit mjere sa 6mj.
    7.5kg i oko 70cm. Mudrica sa 6 imala 7.4kg tako da se i dalje prate njih dvoje 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    02. Prosinac 2016. 21:50

Večer!!
    Sretan polurodjendan junioru  da vidimo tortu!!!
    Sretan minic sireni 

Abies kako je tm? znam da mu nije ništa, ali ipak?
    Ugolina poklon je savršen 😊Anchica dobrodošla! nezavidan porod 😱 dobro su ti rekli u dućanu, to bi ti rekle i certificirane savjetnice za nošenje. samo nekoliko nosiljki podržava nošenje bebe prema naprijed (npr Ergobaby 360 ili Boba 4g). S time da se taj položaj se tolerirati samo pola sata jer nije najudobnije za bebine kukiće...
    Ellie slažem se. Čak bih rekla da je to moderna hrvatska dijagnoza jer u Njemačkoj ne drame toliko oko toga. Još su vjezbe ok i ne škode, ali svi silni uzv i snimanje mozga ako stvarno ne treba 😱 
    Crazy vjerujem da svaka beba ima nejednak razvoj mišića 🤔 znači Jakov se vraća u vrtić. zna li to on? 😀 sretno sa selidbom! ti može tko uskočiti i pomoći od tvojih? muž no comment 😏
    Sanjarka jesi ti mijenjala ticker u božićni ili se sam prebacio? 😊
    Sunshine to ti je kad peglas umjesto da se družiš 😂

Već sam napisala na viber da smo mi malo nervozitis danas. Mog svjež zrak i kupanje navečer ne uspavljuje ko vaše bebače 🤔 mora on biti poseban 😁 opraštam mu kad mi je lijep 😂

uykmyjh
    02. Prosinac 2016. 22:03

Vjeverice mi se inace kupamo ujutro ili tokom dana i ja kao isla veceras da vidim hoce li bolje spavati... Sve super krasno, uzivao i onda pred spavanje plac i dreka i nikako zaspat. Jos uvik se komesa, stalno se budi

lan@luk@rit@
    02. Prosinac 2016. 22:18

Uglavnom htjela sam nešto reć aha: Sireni maloj ljepotici sretan 3.minić🎆🎇🎉🎊💜

Mogu i ja muža stavit muža u klub...Uglavnom ide izvest pasa pa ga nema skoro uru..Ma bježi sine..A taman se R probudila i cendra ko nikad nezz šta joj je ..tako da kad se vratio dobio je svoje🔫🔫

Nova mama dobrodošla🎉

Abies bitno je da tm nije ništa i tom drugom čovjeku...za drugo je lako😊

Ugolina 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.