Ja živim u neredu. Pospremim a baš treba ona igračka s dna kutije. Operem prvi tanjur i baš onda gimnastičarka upadne u mrežu... Muža neću ni spominjat...
Još mi moji utpaju pi..arije koje su mi tako potrebne, kao 7 metla, majice koje ne mogu nositi, stari jastuci koje šteta baciti, protvani lonci.... I još se uvrijede kad kažem neću. Pa baci. Da onda furaj nazad u zg u smeće, sto naravno ne napravim. Mah
Dečko je bolje. Temp nema od jutra. Kašalj i promukliji govor. Standard. I jede što je plus.
Curice jooj. Nadam se da je to sve od bolničke torture Katji. Jedino kad bude velika bolnički smije u rađaonu ;)
Ps ja ti imam neko poznanstvo na šalati
Ništa osim cilj 900 nisam popamtila.
ilani ti si super zena 😊 treba izaci na kraj sa velikim momcima,fax,srednja skola,osnovna 😊
od sutra do nedelje u c&a 20% popusta
Ma Ilani nemoj bit tolko skromna. Ja s njom ludim nekada. Al njoj samo bude los dan. Divim se vama sa (i curica je tu) dvoje ili vise djece,pogotovo tebi. Kako samo balansirate rucak,ciscenje djeca obveze....i onda jos tu tipkate po forumu. Maze mi frendica da je najtezi pocetak sa prvim djetetom...i kuzim to. Al nekad bas pomislim da nisam za djecu,onda pogledam nju. Bucka,cista,sita,nasmijana....i odmah se razuvjerim. Ponekad bi htjela proc negdje na kavu,sama i ne razmisljat. Kad smo bili na morz kaze mm kao pa nigdje nenozemo od nje. A ona 3 mj,doji svako malo nervozna,ne spava,grcevi... Treba malo prilagodbe prvih godinu dana...nekad sam tolko umorna da pomislim kako cu objasnit mm da ne zelim troje....ali onda mi ona zaslini lice pusama i skuzim da zelim i cetvero! 😍
url=https://lilypie.com]
Abies, drago mi je da se malac nije jače razbolio. Jooj, sad kad si rekla ovo o stvarima. Imam čitavu prostoriju u kući sa takvim bedastoćama. Imam jedno deset jakni i kaputa iz 50-h,koje mi velikodušno poklonila svekrva, kao predivno mi stoji, ko glumica sam haha. Znam da ona to od srca daje ali halo! pa di si ženo vidjela da tako nešto nose žene mojih godina? Onda heklani stolnjaci i slično, tepisi stari 50 godina, zavjese sa resama ajmee, a koliko sam toga bacila! Nema pomoći, nemos se riješiti toga. I baš to, uvrijedi se ako odbijes. Ludnica!
Sunshine, daa, nema ništa ali ništa ljepše u životu od djece, ovih malih mirišljavih, buckastih slinavaca💜💜💜I, gledati ih kako rastu i idu svojim putem. Nije lako ali se isplati svakako. A tipkanje... pa to je to, trenutak za mene, za uživanje. S godinama sam shvatila da ne želim biti više super žena, ostaviti ću sve i predahnuti i neka svijet pričeka!
Jel se ide do 900 ili smo si prevelik cilj zadali? 😂
Idem pod tus pa vas citam 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ajme ja zaspala dok sam citala vas😁😂😁 niste vi dosadne vec sam u tri zaspala i cijeli dan u pokretu.
ajmo cure jos 5str do 900
Sortiraj odgovore
Najstariji