Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Studeni 2016. 21:40

Veceeer!!! 
    Crazy,nisi jedina koja nis ne stigne...ova mala prekratko spava da bi ja ista mogla 😂😂😂 osim eventualno skuhat..a ovo ostalo onda brzo navecer kad kokos zaspe..odlucila sam se ne zamarat previse primjerice prasinom..radije se igram sa svojom zlicom jer naocigled mi raste i ne zelim to propustit zbog,ono,kucanskih poslova..ko ih jebe..
    A ovo kaj kazes da nigdje ne ides i nis ne radis- meni recimo padne na pamet kako bi bas bezbrizno na cugu i onda automatski s tim dode osjecaj krivnje na najjace, ono kako sam samo uspjela tak nesto pomislit,uzasna mater...jebga.. a pogotovo bi se tak osjecala kad bi bila zivcana..a onda mi muz kaze da bi se trebala malo od nje odmaknut i odmorit..e onda bi tek pukla i uvrijedila se,da kaj ima srat,da se ja nikada ne zelim odmaknut od svog djeteta,da ona meni nije napor.. htjela sam jos nes rec al mi mozak ne radi..kad se sjetim cu valjda nastavit haha

Sanjarka88
    24. Studeni 2016. 21:40

Evo me! Napokon u lezeci. 
    Na sastanku bila tema eskurzija. Bili svekici vidit malog. Sutra vec petak kako mi dani lete a ne radim bas mi cudno.

Ilani kako si spremila batat? I mi cemo ga uskoro probat. 

Ellie brzo to frendica odradila 👍👍

Crazy nema super žena... svi imamo takve dane... ja sam sinoc bila zivcana totalno. Borba s njom na jednom frontu oko skole, ponašanja ma svega...paralelno se igram s njim... dobar je al traži svoje... ja se bojim onog momenta kad se vratim radit a doma me bude sve cekalo kao i sad 😑 obvezno si u danu ostavim vrijeme za sebe. Kuću nisam kako treba sredila od 5mj ma boli me neka stvar.... 
    Imas nas ❤

Bellaru zaboraviš na forum? 😔

Abies nek je maleni bolje 😘

Ugl cure jednog dana i to tako daleko nećete se sjecati ni zubica ni ne spavanja, ni cmizdrinja ma nicega...sve prođe tako brzo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Studeni 2016. 21:42

* ne tako daleko htjedoh rec

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    24. Studeni 2016. 21:46

sanjarka ja se i ne sjecam kad su mojim velikima nicali zubi,jer nisu imali temperature niti ista

24. Studeni 2016. 21:49

Sanjarka, batat sam samo narezala na kockice, skuhala i smiksala. A baš mi je dobar okus, mislim da pečeni će bit za prste polizati. Sutra ga pečem kako Ellie rekla.

mare1989
    24. Studeni 2016. 21:56

E i batat nisam nikad jela sad kad budem sireni krenula s kasicama imam razlog da probam

Jucer sam spremila u zamrzivac 7vrecica voca domaceg za kasice,sve sam nasjeckala na kockice i pomijesala jabuk-kruska,jabuka-mrkva,jabuka -sljiva. Sve lijepo domace pa mi steta bilo da propadne

Ugolina
    24. Studeni 2016. 22:00

Posalji to voce meni mare 😂😂

mare1989
    24. Studeni 2016. 22:09

Ugolina 😁😁 dok bi ti stiglo dobila bi vec gotovu kasicu 😉

Ugolina
    24. Studeni 2016. 22:13

I super,ne moram se trudit 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.