Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    24. Studeni 2016. 18:46

Ilani moja je takva od misec dana,ne zelim ni zamisljat da moze bit gore. i uvecer se obavezno probudi nakon pola sata i onda jok dam dudu i onda zaspe.A po danu ako je budna sat ipo i 2ipo uvik nakon pola sata budenje.

Tpol nisu ni nama vise aplikacije zanimljive.

Ellie00
    24. Studeni 2016. 18:55

Ja na kraju cijelo popodne cistila.
    Naravno.
    Ena spava..zaspala je iste sekunde kad sam ju spustila. ljubav moja

Frendica rodila za sati po..dosla u 1, rodila u pola 3. zakon

mare1989
    24. Studeni 2016. 19:04

ellie to je super brzi porod

ja sam toliko pospana sjedim i oci mi se sklapaju.😫
    Sirena evo jede i sad ce spavati,banda gleda Bakinu pricu😊

CrazyPuppet
    24. Studeni 2016. 19:33

Ellie čestitam frendici, brg porod ko i moj :*
    Evo moji spavaju, Josip puno lakse zaspi nego Jakov. Al sad obojica satrani pa bilo brzo. 
    Ja imam osjećaj da ste sve ovdje neke superžene... šiva se, čita, bebe nasmijane i nema problema... ja se bas zadnjih par dana osjećam preplavljeno, ko da.mi nis nejde od ruke, po cijele dane sam sama s djecom u kući. Mm dođe s posla, pojede i pravac spavaća - ili spava ili visi na mobitelu. Najbolji dio dana mi je onih 15min kad pricam s mamom preko telefona... s nikim se ne druzimo, nigdje nejdemo... ko da non stop prozivljavam jedan te isti dan

bellaru
    24. Studeni 2016. 19:50

Evo mene jer sam cula da tpol pita za mene...pa ja tebe pratim na instagramu😁 
    A zadnjih tjedan dana zaboravim na forum 😐

Idem vas malo citat

Sunshine1
    24. Studeni 2016. 19:52

Ellie cestitam frendici
    Mare kakva pospanost? A druzenje 😁
    Ejic mi imamo slicni dan. Iaki vec jedni tjedan dana imamo dva spavanja. Nekd zna oko pola 6/6 bit preumorn ali nece spavat pa nece. Ujutro znacu spava 30/40/60 min ovisi kako kada. A oko 1 2 sata i to je to. 
    Crazy ma cini ti se,nisu sve super zene,to samo Mare,Ellie i Sanjarka. Sorry ako se netko uvrijedio kaj ga nisam spomenula 😄🤗🙏
    Mebi dosta toga u neredu,veselim se kad on cuva bebu da odem u ducan. Kao da idem u welness. Niti mi nigdje nejdemo. Al pomalo smo mi krenule same svuda. Postaje prava dobrica.

url=https://lilypie.com]

24. Studeni 2016. 19:52

Crazy, čini mi se da si poprilično pod stresom. Sve  imamo takvih dana vjeruj! I ja se zadnje vrijeme osjećam kao nesposobna neorganizirana, svugdje vidim zaostatke u kućnim poslovima, djeca se ne ponašaju kako sam ih odgajala, isto tako nikuda ne idemo, muž neprestano na poslu i kad razmislim tako mi je većinu vremena. Ali to je sve rutina i svakodnevica, biti će boljih dana. Djeca porastu i ipak će biti lakše a vremena će biti više za druge stvari. A dotad koristi svaki trenutak i priliku da udovoljis sebi i ne mari za male stvari. Drži se! 😘

mare1989
    24. Studeni 2016. 19:55

crazy i ja se ponekad osjecam pregazeno,bas mi dode dosta svega
    vjerujes volila bi jedan dan otici u grad a da ne vodim ni jedno dijete,da ne moram zuriti

mare1989
    24. Studeni 2016. 19:59

sunshine druzili smo se sinoc 😁

koja super zena ja sve sredim banda uneredi i tako se cijeli dan vrtimo u krug.

Sunshine1
    24. Studeni 2016. 20:10

Ilani!! Ilaniii dam zaboravila ko superzenu!! 😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.