Ilani moja je takva od misec dana,ne zelim ni zamisljat da moze bit gore. i uvecer se obavezno probudi nakon pola sata i onda jok dam dudu i onda zaspe.A po danu ako je budna sat ipo i 2ipo uvik nakon pola sata budenje.
Tpol nisu ni nama vise aplikacije zanimljive.
Ja na kraju cijelo popodne cistila.
Naravno.
Ena spava..zaspala je iste sekunde kad sam ju spustila. ljubav moja
Frendica rodila za sati po..dosla u 1, rodila u pola 3. zakon
ellie to je super brzi porod
ja sam toliko pospana sjedim i oci mi se sklapaju.😫
Sirena evo jede i sad ce spavati,banda gleda Bakinu pricu😊
Ellie čestitam frendici, brg porod ko i moj :*
Evo moji spavaju, Josip puno lakse zaspi nego Jakov. Al sad obojica satrani pa bilo brzo.
Ja imam osjećaj da ste sve ovdje neke superžene... šiva se, čita, bebe nasmijane i nema problema... ja se bas zadnjih par dana osjećam preplavljeno, ko da.mi nis nejde od ruke, po cijele dane sam sama s djecom u kući. Mm dođe s posla, pojede i pravac spavaća - ili spava ili visi na mobitelu. Najbolji dio dana mi je onih 15min kad pricam s mamom preko telefona... s nikim se ne druzimo, nigdje nejdemo... ko da non stop prozivljavam jedan te isti dan
Evo mene jer sam cula da tpol pita za mene...pa ja tebe pratim na instagramu😁
A zadnjih tjedan dana zaboravim na forum 😐
Idem vas malo citat
Ellie cestitam frendici
Mare kakva pospanost? A druzenje 😁
Ejic mi imamo slicni dan. Iaki vec jedni tjedan dana imamo dva spavanja. Nekd zna oko pola 6/6 bit preumorn ali nece spavat pa nece. Ujutro znacu spava 30/40/60 min ovisi kako kada. A oko 1 2 sata i to je to.
Crazy ma cini ti se,nisu sve super zene,to samo Mare,Ellie i Sanjarka. Sorry ako se netko uvrijedio kaj ga nisam spomenula 😄🤗🙏
Mebi dosta toga u neredu,veselim se kad on cuva bebu da odem u ducan. Kao da idem u welness. Niti mi nigdje nejdemo. Al pomalo smo mi krenule same svuda. Postaje prava dobrica.
url=https://lilypie.com]
Crazy, čini mi se da si poprilično pod stresom. Sve imamo takvih dana vjeruj! I ja se zadnje vrijeme osjećam kao nesposobna neorganizirana, svugdje vidim zaostatke u kućnim poslovima, djeca se ne ponašaju kako sam ih odgajala, isto tako nikuda ne idemo, muž neprestano na poslu i kad razmislim tako mi je većinu vremena. Ali to je sve rutina i svakodnevica, biti će boljih dana. Djeca porastu i ipak će biti lakše a vremena će biti više za druge stvari. A dotad koristi svaki trenutak i priliku da udovoljis sebi i ne mari za male stvari. Drži se! 😘
crazy i ja se ponekad osjecam pregazeno,bas mi dode dosta svega
vjerujes volila bi jedan dan otici u grad a da ne vodim ni jedno dijete,da ne moram zuriti
sunshine druzili smo se sinoc 😁
koja super zena ja sve sredim banda uneredi i tako se cijeli dan vrtimo u krug.
Ilani!! Ilaniii dam zaboravila ko superzenu!! 😀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji