Moj mali je lud danas. nest ga muci i ne ispustam ga. poludit cu. kao inace ga uspustam.
Sunceees izadji!! da idemo malo van. da odspava bar pol sata.
Jel vi to miska i ejic kurite od cjepiva 2.mj?
Mi srecom nismo imali nuspojave od cjepiva. Samo je malo bila uspavana. Nadam se da ce tako bit i s 4 mj.
Zasto ja imam bebu nespavalicu?? A zijeva po cili dan :/
Deeka baš mi je žao za tvoju frendicu, to je moralo biti jako traumatično iskustvo. Ne dao Bog nikome... Držim fige da joj ova bude školska do kraja :-)
Sanjarka i moja kuma trudna, ide na prvi pregled sad u petak!! Baš se veselim ko da sam ja opet trudna!!
Ellie kako ide danas?
Miska kad ćeš u Ri?
Tpol vidiš li kakvih pomaka u grčevima? Moj se još uvijek često napinje kod probave, valjda će i taj sustav sazrijeti. Potrbušno kupanje, pali li? Sretan rođendan sa zakašnjenjem
Bellaru sretan minić tvom mališanu!! sretno danas!
Ilani puse Nikolina daje? ma daj, kako slatko!! Ja bih ju cijeli dan žicala!!
Crazy a jel plače kad stigne u vrtić ili je "samo" taj odlazak problem?
E da, nisam napisala mjere svog Mrvičića, 61 cm dug i 5370gr. Isto maneken. Uglavnom, u 3 tjedna dobio skoro 400gr, meni to jako malo zvuči.Ako mi ne bude dobivao dovoljno na težini morat ću ranije krenuti s kašicama nego što sam mislila. Kaže pedica bolje to nego AD. Vidjet ćemo stanje za mjesec dana.
Broj 74? Možda iduće zime ovim tempom Sad smo između 56 i 62.
Sanjarka koliko je tvoj imao s 3 mjeseca ako se sjećaš ili ti piše negdje?
Vjeverice sad sam u mame, bas provjerim kad dođem kuci u radosnicu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vjeverica lose mu bas nocas bilo. ova temp ga bas iscrpljuje.
Bas sam kod njegovog dr (onaj koji ga poslao doma da mu nije nista)- isla po doznake. Ena taman zaspala valjda se nece budit
Dan mame!
Jel gotov ručak? Mi jučer i danas papali juhu sa povrćem i rezancima, jučer smiksanu, danas samo usitnjenu vilicom. Pojela je malo ali ipak bolje nego voćne kašice. Sada završavamo ručak na cici i idemo u šetnju.
Sortiraj odgovore
Najstariji