Jutro!
jesam u darivanju? ako jesam biram 9.
nista ne stizem. Marko stalno place. Pogotovo kad ga treba uspavat. Na rezervi sam sa zivcima. Cim ga ne gledam plac.
Vidim sverkrve na tapeti. Jedino to zapamtila. Izgleda jedina ja zovem svoju da.dodje. sama zivi pa ce za bozic kod nas par dana. Zena je super. Cak rekla mm da se ne zeni ako me misli i ako nece bit dobar :-) eno ga kmeza odoh nosat
Oko mi je ne znam zasto stalo na Ugolini i njenom zakljucku sto cu radit ostatak zivota! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
E pa necu!😂😂😂😂😂
I da probali smo lubrikant, bilo mrvicu bolje! Idemo u nove pobjede kad se vrati 😂😂😂😂😂
Crazy profilna je med 😍😍😍
Moze 18?
E pisale ste o mindjama. Ja dva carska pa nema problema.
Miska to ce doc na.svoje. i mi smo lubrikant ispocetka. Jos ako dojis onda je vlaznost manja.
Deeka jel ono tvoja prijateljica izgubila bebu? Tuga velika. Nek joj je sretno ovaj put.
Hele je prosle godine u 3.misec. Dugo im je tribalo da odluce opet ic na bebu i eto sad je nekih 4 miseca trudna i tek sad nam obznanila. Boji se.. Tuga uvik ostaje, ali krenila je dalje.
Ajmeee, išla upaliti laptop jer ću tu kao brže napisati post, a trebalo mu je dobrih 20 min da se pokrene i dosegne radnu temperaturu. Ostalo mi je samo 7 gb slobodne memorije na njemu pa vjerujem da ga to muči... a već sam izbrisala sav višak. U potragu za novim laptopom koji će imati 1tb memorije, hahhaha
Mm opet išao na službeni put danas :-/ vraća se u četvrtak. Nadam se da je onda do kraja godine miran s tim putovanjima...
Malac i ja sami. Jučer bili kod doktorice na cijepljenju. Naravno da je zakurio. Jučer popodne ga je toliko bolila nogica da je vrištao iz petnih žila i sav se osuo po tijelu od muke i plača. Probala hladan oblog, samo mu još više smetao. Na kraju dala pola čepića iako nije imao tad temperaturu ali stvarno ga nikako nisam uspjela smiriti. Noćas 37.9 u guzi a jutros 38.1. Opet sam mu dala pola čepića. Do kad ga može temperatura mučiti? Dan, dva, tri?
Zbog motrenja nisam ni ja baš spavala noćas. Malo me glava bolucka. A peglati imam bar 7 košulja mm i još ostalog veša
čujem ga, budi se, nastavak slijedi...
Sortiraj odgovore
Najstariji