Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    14. Studeni 2016. 11:48

Bellaru to je normalno. Mozak još nije koordiniran. Malo normalno gleda malo razoko. Nestane to.

Pisala previse tamo. 
    Baby bubica cjepljena. Ljubi

Bile mi kod popa za potvrdu. Nije dao. Kao ide usmeno. I litanije da treba u svojoj župi krstit dijete.... Ok ok. Valjda će u zg nas primit. 
    Još na poštu otišla po paket. Nova poštarica, al stvarno super me iznenadils. Ulazimo, petra u marami (jer smo od popove propovijedi), ona paket hop na stol. Imate auto? Da. Nosim ga ja do auta, imate bebu. Ideš! Ima 3 djece i veli razumije spakiraj veži odveži u as a za minutu posla.

Ugolina
    14. Studeni 2016. 11:53

Mala mi tak lijepo spava vec vise od sat i pol i netko pozvoni na portaaaafoooooon!!!!! mater im!!!! rulja dode i zvoni valjda svima po redu da ih netko pusti unutra da bi kopali dole po smetlarniku.. naravno da je otvorila oci!! al nisam se ustala nego samo joj dudu stavila,mozda nastavi..znam da mi nitko ne dolazi bez najave

14. Studeni 2016. 12:01

Bellaru, Nikolini su dugo, do pet mjeseci valjda bježali oči. Išli okulistu, strabizam nije potvrđen, rečeno nam je da je sve u redu. Na Goljaku su nam rekli da oči mogu bježati i do godinu dana. Ipak ako i sa šest mjeseci oči bježie, trebalo bi se obratiti okulistu. A postoji i pseudostrabizam, fizijatar mi objašnjavala da kada su oči postavljeni preblizu ili je korijen nosa širok, stvara se dojam da oči bježe. Kako dijete raste tako taj dojam nestaje.

CrazyPuppet
    14. Studeni 2016. 12:03

Bellaru neka od vježbačica ke spomenula da to često bude u prvoj godini. Jeste vi počeli s vježbama? 
    Deeka ajme strašno, bit će problem s posteljicom ili čvorom na pupkovini... Ne daj bože nikome. Sretno joj s novom T😘
    Sanjarka sretno i tvojoj kumi😘
    Abies ja foldam tetre ispod, najpraktičnije je. Samo ne znam kako bi ja to da imam posrance ko vi 😂😂😂 moj kaka 2x tjedno 👍
    Ajmo cure vamo pisat, slike na viber 😉
    Mishka, pa kako te to zašili? 😨Ispada da si djevica nakon poroda 😂 a ugolinina reakcija 😂😂😂

mare1989
    14. Studeni 2016. 12:41

ja vas ne mogu popratit ni na fejs,viber forum,pa mm ce da se razvede

Ellie00
    14. Studeni 2016. 12:46

Evo nas.
    Papali smo kasicu (rizine I malo banane) I pojeli cak pola. na kraju si je sama zlicu u usta gurala. sve vise razmisljam o metodi BLW
    Radim rizoto od gambera. I to uskroo gotovo. jos danas bila u kauflandu I registrirat auto. mrtva sam umorna I bankrotirala 😁
    Joj pa jos nije ni 1...

Illani jeste bile na vjezbama? kako vam se teta zove?

Ugolina
    14. Studeni 2016. 13:06

Dakle ko je ovo tu i di je moja zlica?? 😂😂znaci,spava od deset sati i jos uvijek s dva dojenja u meduvremenu..maloprije se probudila,nasmijala mi se od uha do uha💕 i nastavila drijemat.. vec vise od tri sata..ocito ju one krstitke u subotu dotukle,a niti jucer nismo doma bili,pa valjda nadoknaduje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.