Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    14. Studeni 2016. 09:07

Curice a opcija produžit porodiljni do jeseni. Ostatak zamrzneš. Možeš iskoristiti do 7god u 3 navrata minimalno po mj dana. Recimo kad cure krenu u školu uzmeš te porodiljne

TPol
    14. Studeni 2016. 09:17

Jutro evoi nas , opet sinoc grcevi , sad mi je jos gore jer ima suze vec neko vrijeme pa bas cure 😞

Ilani joj kicma! Neka brzo prode ! Ja sam isto tu na viber cure ici to mi je puno nemogu sve polovit jer sam vec i na faceu ! 
    Sanjraka uu koji tjedan je kuma, eto jedna moja frendica radi na bebi bas me zanima kad ce kod nje plusic ! 
    Jabicenkolac izgleda prefino morat cu probat! 

Danas cu pospremat i prat  malo generalnije, skupilo mi se dosta kako su moji bili i odma se vesa duplo zamazalo tako da idem na sredivanje toga . Nadam se da ce bebuljica suradivat 

Crazy dal se treba jos javit redakcija znog Tinea. Samo nekak mislim da je to neki admin kojem je dosadni 😬

Sanjarka88
    14. Studeni 2016. 09:21

Tpol suzeee 😢😢 mišica mala... valjda ce to brzo zavrsit. 
    Kuma tek testic napravila 😍 ako Bog da bit ce i to ljetna bebica

Curice a privatni upisuju svakako ja mislim. Kod vas nije tako?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    14. Studeni 2016. 09:33

Ma ne mogu si priustit da ostanem.I ovih drugih 6 mj.ce mi bit prezivljavanje.
    A ne znam kako bi bas i gledali na poslu na to.

Moja starija ce iducu jesen u skolu.Bas ce mi bit veselo;prilagodba na skolu,na jaslice i jos ova srednja s kojom i tako ima najvise posla.

Sanjarka upisuju privatni.Cure su mi tako i isle prvo u priv.,al one rodene u 12.mj pa je to bio duzi period.Nema mi smisla da je upisem na mjesec,dva i taman se navikne i ajmo u drugi vrtic.A zgodnije mi da ide skupa sa sekom.

14. Studeni 2016. 09:43

Nisam vam se pohvalila. Nikolina je počela davati puse na zahtjev, haha. Sad je svi stalno moljakaju "daj pusu, daj pusu" 😍😍😍

Sanjarka88
    14. Studeni 2016. 09:56

Curica znaci curke idu u drzavni? 

Velika cura nasa Nikolina vec 😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    14. Studeni 2016. 10:06

Jutro, dobar dan! Dok sad pohvatam sve tu i tamo i amo i prode mi tri sata!
    Jos se sad pola familije uskokodakalo di sam i sto radimo i tako to, kao ostala sam sama pa moraju provjerit! 

Svi se nesto zalite na spavanje a moja odvalila od 10 i pol do 8 i pol !

minde i ninde kako god mislim da se moj dr zamislio dok me sivao pa zasio skroz jer je keks jos uvijek nemoguc! Probali sve i svasta ali ne ide, vec me frustrira!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.