Curice a opcija produžit porodiljni do jeseni. Ostatak zamrzneš. Možeš iskoristiti do 7god u 3 navrata minimalno po mj dana. Recimo kad cure krenu u školu uzmeš te porodiljne
Jutro evoi nas , opet sinoc grcevi , sad mi je jos gore jer ima suze vec neko vrijeme pa bas cure 😞
Ilani joj kicma! Neka brzo prode ! Ja sam isto tu na viber cure ici to mi je puno nemogu sve polovit jer sam vec i na faceu !
Sanjraka uu koji tjedan je kuma, eto jedna moja frendica radi na bebi bas me zanima kad ce kod nje plusic !
Jabicenkolac izgleda prefino morat cu probat!
Danas cu pospremat i prat malo generalnije, skupilo mi se dosta kako su moji bili i odma se vesa duplo zamazalo tako da idem na sredivanje toga . Nadam se da ce bebuljica suradivat
Crazy dal se treba jos javit redakcija znog Tinea. Samo nekak mislim da je to neki admin kojem je dosadni 😬
Tpol suzeee 😢😢 mišica mala... valjda ce to brzo zavrsit.
Kuma tek testic napravila 😍 ako Bog da bit ce i to ljetna bebica
Curice a privatni upisuju svakako ja mislim. Kod vas nije tako?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma ne mogu si priustit da ostanem.I ovih drugih 6 mj.ce mi bit prezivljavanje.
A ne znam kako bi bas i gledali na poslu na to.
Moja starija ce iducu jesen u skolu.Bas ce mi bit veselo;prilagodba na skolu,na jaslice i jos ova srednja s kojom i tako ima najvise posla.
Sanjarka upisuju privatni.Cure su mi tako i isle prvo u priv.,al one rodene u 12.mj pa je to bio duzi period.Nema mi smisla da je upisem na mjesec,dva i taman se navikne i ajmo u drugi vrtic.A zgodnije mi da ide skupa sa sekom.
Nisam vam se pohvalila. Nikolina je počela davati puse na zahtjev, haha. Sad je svi stalno moljakaju "daj pusu, daj pusu" 😍😍😍
Curica znaci curke idu u drzavni?
Velika cura nasa Nikolina vec 😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro, dobar dan! Dok sad pohvatam sve tu i tamo i amo i prode mi tri sata!
Jos se sad pola familije uskokodakalo di sam i sto radimo i tako to, kao ostala sam sama pa moraju provjerit!
Svi se nesto zalite na spavanje a moja odvalila od 10 i pol do 8 i pol !
minde i ninde kako god mislim da se moj dr zamislio dok me sivao pa zasio skroz jer je keks jos uvijek nemoguc! Probali sve i svasta ali ne ide, vec me frustrira!
Sortiraj odgovore
Najstariji