Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    14. Studeni 2016. 14:35

Zvala sad gore da vidim kad trebamo doci i koliko traje jer ce me sestra vozit i kaze zenska malo duze jer idemo i defektologu i jos svasta nabrojala , moguce logoped? I jos vjezbanje..pa on ce mi popizdit sutra😣😣😣😭😭😭😭 najbolje da odma uj roknem normabel😵

Abies
    14. Studeni 2016. 14:54

O bože. Junak Karlo! Logoped? To isti onaj Ellin da ti priča o dohrani? Ili Ilani je to imala

CrazyPuppet
    14. Studeni 2016. 15:10

Bellaru kolko znam ne vježbaju oči, nego ove vježbice kod fizijatra za hipertonus, hipotonus...šta se s tim ne isprave i oči? A je vas poslalo svugdje... Drži te se sutra😘
    A curry nije onaj suhi začin, nego curry pasta, a to je ekstra ljuto. To se radi npr s kozicama ili piletinom i povrćem. I unutra ide kokosovo mlijeko. Dođe ko neki šug/saft... Jede se s basmati rižom sa strane. Ako budeš kad u indijskom/tajlandskom restoranu, probaj... Prefino nešto 
    Mm bio u indoneziji neko vrijeme, pa me naučio to radit.

Littleladybug
    14. Studeni 2016. 15:56

helloooo from the other siiiideee 😀😀
    javljamo se nakon skoro dvodnevnog strajka forume..napokon uspila popratit zaostatke..jucer smo bili u setnji cili dan pa nismo imali vremena za forumovanje..danas dobili cjepivo, beba nije ni zucnula osim sta je pokusao pojest ruku med.sestri..ovo moje dijete bi i govno u usta stavilo 😥😥
    i dalje mi jede bradavice prilikom dojenja i to uzasno boli a nijedan zub jos nema..neki savjet, itko? kako mu objasnit da to mamu boli??
    ovdje se svega i svacega ispricalo,kokosinjac zivi
    vidim noci su vam bile bljak, nije ni moja puno bolja bila..zaboravila sam izbrojat koliko puta sam se probudila..na kraju sam ujutro oko 5 prebacila malog u krevet izmedu mene i mm i tako je blazeno zaspao da mi ga bila muka budit za ic u dr 😏😏
    trenutno na repertoaru nervoza s pauzama za beaty sleep 😣
    Deeka zao mi tvoje frendice, jadna zena 😣 nadam se da ce ova trudnoca imati bolji ishod
    Miska jesi ono ti imala rupturu dole? moja je bila ocito razvaljena do daske pa je covjek zasio do temelja..mm je u fazi da joj govori sezame otvori se 😣😣 
    Bellaru drz te se sutra,zasto logoped?
    Crazy mmm zvuci dobro napisano, moguce da probam jednom kad se sisavac otkaci od sise 😀
    idem pojest dok traje beauty sleep

lan@luk@rit@
    14. Studeni 2016. 16:26

Hi žene😚

Saama sam s pahuljicom,ona sad spava pa  koristim mir da se javim..

Bellaru sretno sutra,želim da vam prođe što bezbolnije Karlu i tebi😚

Deeka baš mi je žao zbog tvoje prijateljice,ne mogu to ni zamisliti...

Ilani bravo za Nikolinu,ja jedva čekam da moja nauči davati puse😁

Baby coming pokusaj mu staviti što više aureole u usta ,onda nebi trebao gristi😊

Ne pamtim više...

TPol
    14. Studeni 2016. 16:48

Ilani joj vec sa 7 mjeseci? Bas cool
    Bellaru mislim da bi moglo i Karlo s Infinity al to bi trebao dizajnirat tamo onaj tatoo majstor, iako mi je i fora kako je tvoja mama napisala. A joj stvarno sutra vam je naporan dan 😞😞😞
    llr neka i ti malo odmoris
    A joj dekka strasno, sve najbolje za ovu trudnocu tvojoj prijateljcii 👍🏻
    Sanjarka jesi probala kapi za nos za bebe?

Ja se uhvatila tog nekog generalnog pospremanja i pranja ali nikako zavrsio, mm je kuci pa reko on ce oko male al ona danas posebno nervozna oa nikako zavrsit 😱

miska
    14. Studeni 2016. 16:48

Baby jesam da, pise na otpusnom ruptura vagine i epiziotomija 😭😭😭 
    To je zbog toga tako??? Hoce ikad nestat ili je to to od mog keksa u ovom zivotu?? 😂😂😂

bellaru
    14. Studeni 2016. 17:18

Crazy nemam ja pojma sta se vjezba i za sta cemo mi vjezbe radit i dal sa tim se ispravljaju oci i dal uopce treba ispravljat oci ako oci smiju bjezat do 6 mj il kolko vec. 
    A pasta curry. Nemam pojma za pastu. Ja volim indijsku. Tajlandsku zovem taj fuj. Kombinacije slatko slano kiselo mi je fuj pa to ne volim. Al obozavam indijski butter chicken🖒🖒🖒 i slanutak na indijski i napravim poori kruh/pogacice🖒🖒🖒 psmtr sad sam gladna.

Babycoming govno u usta stavilo😂😂😂😂😂😂😂 ma nisam sigurna jel rekla zena logopet. Znam da je nabrojala vjezbanje, defektolog i jos dvoje necega a sad ne znam sta...i da ce dugo trajat.
    Ovo za bradaviceee sva sam se najezilaaa😩😩😩😩😧😧😧😧

Sezame otvori se😂😂😂😂😂

Tpol a budem vidjela ...htjela bi bas maminim rukopisom. 

Ja i karlo se kravimo i cekamo goste..nisu ni dosli a ja jedva cekam da odu😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.