Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    14. Studeni 2016. 18:18

miska jadna ti😩 mozda ce trebati vremena dok se razradi sve 😊

ja sam skuzila da mi je uze dole dok se keksamo,i cak tsmpon onaj najmanji mi jedva stane 😅 a prije mi trebao najveci

CrazyPuppet
    14. Studeni 2016. 18:19

Babycoming kad gricne, izvuci bradavicu van. I tako par puta, naučit će. Neki čak kažu nježno ga lupnut po obrazu. Ja sam dojila Jakova do 20mj on je mene već fino znao zubima, i smijao se... Prasac mali... Ja bi odma pospremila cicu, i skužio je da ne smije, dobro on je već bio veći. Al trebalo bi funkcionirat.
    Mishka, treba i do godinu dana da to sve sjedne na mjesto. Uzmite gel, pa probajte jel tako ide, ako već niste... Mora te ponovno razdjevičit, šta sad? 😂
    Ja npr. ne osjetim rez od ovog poroda, ali od prvog da... 
    Bellaru ta pasta se koristi za svašta, i svim tim azijskim kuhinjama. Imaš crveni curry on je malo blaži. Želja mi probat chutney 🙂
    Moj bebo je okupan, odjeven, nahranjen i spava... Rano se probudio i ne može više jadan... Al bi ujutro opet moglo biti buđenje u 5-6

mare1989
    14. Studeni 2016. 18:23

Bellaru sretno sutra sa Karlom 😚

mare1989
    14. Studeni 2016. 18:26

ja sam se sad u miru okupala,depilirala😁 kad sam zavrsila onda sam ovo dvoje velikih okupala,sredila.
    Sad gledamo tom and jery😁😁

CrazyPuppet
    14. Studeni 2016. 18:58

Meni se opet sveki najavila, pa aaaaaaaa 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
    Mare se sprema za akciju 😂😂😂

mare1989
    14. Studeni 2016. 19:03

crazy ajme 😠 pa sta joj nije bilo dosta sto je vec jednom bila

a mm jadnicak ima ruku u zavoju,krema nije pomogla pa je isao kod svoje dr.,na kraju ni ona ne moze nista u srijedu mora kirurgu,pa ce vidjet sta dalje😩😩

Abies
    14. Studeni 2016. 19:14

Mare nisam u toku što ti s mužem?
    Sanjarka, Deeka nek prijateljice uživaju u trudnoći i sve završi happy
    Mm otišao sa sinom dedi. Mogao bi i ostavit sina a uzet kcer 😂
    Papala i malo pobljuvala bananu. Do kad bljuckaju?

14. Studeni 2016. 19:22

Vecer mame! 
    Kad ja vas čitam da su bebe zaspale u 19h ili i prije, ne mogu se načuditi. Nisam to doživjela nikad. Ni sa jednim djetetom. Očito da je stvar u meni 😕
    Bellaru, ako idete sutra u dnevnu bolnicu, onda nije ništa čudno da su ti svašta nabrojali što ćete obaviti. I mi u dnevnoj osim vježbi imali i razna snimanja i konzultacije stručnjaka, uključujući i onu logopedicu da dohranom

Baby, Crazy ti je sve super napisala. Ja sam znala osim što bih uzela cicu čim gricne, reći NE NE. U čudu bi me pogledali ali nakon par ne ne nisu više grizli. Poanta je da shvate, ako grizes nema cice. 

Ellie bili na vježbama u 16h. Trebali vježbati s tetom Petrom koju Nikolina voli, ali na kraju ipak dobili tetu Ines. Meni je ona ok, ali Nikolina plače čim ju ona primi. Ne znam što njoj smeta kod te tete. U dnevnoj bolnici je svaki put proplakala kod nje cijelo vrijeme. I danas samo plakala. Ne kužim... I kud nam baš ta teta pripala.

Sunshine1
    14. Studeni 2016. 19:41

Bucka spava od 7,10. Neka. Sad par dana ostajala budna pa do pola 9 i spavala do 8 i duze. Kad ja vjezbe dogovorim rano ona mijenja ritam. Al budna je od 16,40 tako da neka pava. Uglavnom....par dana spava dba puta po 1,5/2 sata. 

Idem izribat pecnicu do Prave zene. A sutra idemo svi skupa na moj posao! 😂😂😂 bit ce veselo. Zbala direktorica da dodem a ona ne moze duze od 3 sata bez mene. Bas se veselim mirisu posla 😊🤓

E i jedva cekam sutra kavu da si izaberem jrdan brojcek da napokon narucim zamisljeno. Cekam forum pa ce moji tajni bebani dobit isti poklon,jbg.
    Ilani pa kad ti zaspi? I kolko joj de onda skupi sna kroz noc?
    Abies ja primjetila da Tena isto vise bljucka otkad papa. Danas joj napravila domacu krusku...ajme kako ona slatko otvara usta,mljacka...bas voli papat.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.