Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    14. Studeni 2016. 07:33

Evo moja upravo zaspala nazad.Bitno da je mene digla.Sad spremanje za vrtic i nista od mog spavanja.Opet.

CrazyPuppet
    14. Studeni 2016. 07:35

Jutro ☀☕
    Bit će nam se bebe nešto dogovorile preko vibera, ni mi od pola 6 nismo spavali baš 🤔
    Jakov očekivano neće u vrtić... Sad ili silom ili ostat kući 🙁
    Jambica dodala te...

mare1989
    14. Studeni 2016. 07:36

jutro cure

curice moze jedna jaca kava

mene je moja probudila u 6,30 i evo je i dalje pjeva i plese,morala sam ustat da ne bi i ove velike probudila

iva1989lea
    14. Studeni 2016. 07:46

Jutro pijemo kavicu... mi odspavali do 7 h ,seka nam je jutro u skoli,David se evo raspricao kao veliki...mi imamo u planu danas malo sredit po kuci i odmarat...

Abies
    14. Studeni 2016. 07:50

Ivalea poruka

14. Studeni 2016. 07:51

Dobro jutro mame!
    Bit ce da je supermjesec u pitanju kada se bebe tako rano probudile:)
    Beba je spavala standardno,dva budenja,ali mene je OPET ulovila kicma pa se nisam mogla namjestiti cijelu noc.Sad ce uz kavu brufen pa cemo nekako.Danas imamo vjezbe na Goljaku.I meni bi dobro dosle.

deeka
    14. Studeni 2016. 07:57

Jutro.
    I u nas noc uzas, spavala od 8ipo do 9ipo, pa 11ipo i otad budenje svaku uru.
    Neznam di sam.
    Danas cemo obe bit razdrazljive, samo sta mene nema ko mazit i pazit :/

mare1989
    14. Studeni 2016. 08:15

ilani nek brzo prode kicma😩

mene moje koljeno boli za popizdit,ne mogu uopste ga saviti

CrazyPuppet
    14. Studeni 2016. 08:22

Mare i Ilani držite se. 😘
    Ilani što je s kičmom? Je li do madraca? moj je užas... A i zadnjih dva tj nisam nešto fizički aktivna i odmah me zaje**va, a diži spuštaj jednog i drugog non stop. I prematanje mi nisko 🤔
    Di nam je ostatak razreda? 🤓

mare1989
    14. Studeni 2016. 08:32

crazy jos sigurno spavaju 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.