Jutroooo 😘
Jeste se naspavali? Mi tako tako. Jedno budenje u 2.30h al malo ga nosic zeza pa je malo bio nemiran dio noci.
Deeka da da kuma. Al pstttttt nikome ni rijeci 😉
Ejic tako i moj radi. No dobro mi smo veci. Ne vjerujem da ces mu ista nastetit pa pedijatriji ih za ruke dizu tako od prvog pregleda al svejedno nemoj pre cesto ipak je maleni jos 😘
Jambice hvala na receptu ovo obvezno moram probat. Kad ces ga ti radit? Javi dojmove 😄
Mindje i keks izad poroda. Ja sam uza nego sta sam bila i evo proslo 5mj jos zna teze ic. Nekako i vlaznosti cesto fali...al ne zalim se. Jedino sta estetski mi ne izgleda bas najbolje 😑
Crazy imaš poruku 😊
Ne brini za Jakova, lakse ce ti sad bit da ide opet nego da ga uspisujes pa opet upisujes
IvaLea puni mjesec na vas ne utječe? 😉
Curice super kavu si skuhala ☕💪
Ilani pridruzi se i ti Nikolini na vjezbama 😄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nije valjda da su svi na viberu
Crazy, mislim da je do nošenja bebe, sve je teza. A možda se i u porodu nešto poseremetilo. Osjećam da mi je i maternica jako se spustla, stalno imam pritisak na zdjelicu. Ma proći će... Jel otišao Jakov u vrtić? Moji nisu nitko išli u jaslice, samo u vrtić. Smatram da sam imala sreće. Ali kad ti je već upisan i išao, a morat će i opet kada počneš raditi, možda je bolje da ide redovno. Da probaš ga ostavljati samo do podne? Tek toliko da se ne odvikne i da stigneš nešto obaviti koliko je to moguće uz jednu bebu, naravno.
Mare, što s koljenom?
ilani moje koljeno je moja nocna mora 😩😩 osteceno a ne mogu garantovati da bi operacijom uspjela rijesit problem
Sanjarka na nas nista ocito ne utjece hehe blago meni,jedino se budio onih par dana kad smo imali grceve...
Zasto ne mogu poslat poruku aaaa kak me zivcira,crazy daj posalji ti meni pa ti odg s brojem :)
Ilani onda obavezno kegelove i vježbe za leđa.
Jakov je ostao doma danas. Neće ići i gotovo...glupo mi je na silu. Probat će sutra mm, pa ćemo vidjet. Nekako mi se stvarno čini da on još nije za to, iako je bio godinu i pol. a ionako je svako malo bolestan, pa je 2tj tamo, 2 doma... i onda svaki put plač dok se malo ne privikne, i opet sljedi prehlada... 🙁
Ilani ma nemas straha za viber. Forum ostaje no1 😎😉
Crazy tako to ide u jaslicama nažalost. Prosla sve s mudricom. Proslo je.
Joj jezim se kad mi Petric krene tamo negdje u 5mj 😣😣😣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro..ja spavala do osam,do kad je beb ne znam hihi,al muz kad je odlazio 20 do osam,veli da nije bila budna..mozda ju je probudio kad je zakljucavao stan..al zato tri il cetri budenja
Sortiraj odgovore
Najstariji