Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    13. Studeni 2016. 18:53

Kad napravite grupu na viber dodaj me abies...ako mozes ???

CrazyPuppet
    13. Studeni 2016. 19:03

Bellaru pošalji meni broj na pp

Sunshine1
    13. Studeni 2016. 19:13

I mene zanima jel to znaci da napustamo forum zbog frikova ili? Jer necu moc na tri fronte 🤔

url=https://lilypie.com]

bellaru
    13. Studeni 2016. 19:35

Tpol mislis onaj znal beskonacnosti? Ha ne znam dal bi ovo moglo u beskonacnost posto slova nisu spojena. Ne znam kako bi izgledalo to...
    A ovo je moja mama napisala Karlo..

Ma ja necu ni moc lovit po viberu tko sta pise. A fejs nemam.

CrazyPuppet
    13. Studeni 2016. 19:42

Viber slike i statusi, umjesto community.
    Javio mi se admin da će provjerit Tinu 👍

mare1989
    13. Studeni 2016. 19:52

Bellaru super ideja za tattoo

Ja cu cekat kad prestanem dojiti pa cu napisati ispod ovih imena jos sirenino ime i jos cu na vratu incijale napraviti od djece i mm

Abies
    13. Studeni 2016. 20:32

Evo me. Gledam Matea Cetinskog kao Cher i slušam priče u interpretaciji sina. Upišat ću se. Bile jednom davno minđe 😂 (ninđe)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.