Jambica steta kaj vam ne pomaze ofca. Tena nije zaspala na rukama otkad smo kupilo Janka. Ima nekih dva tjedna. Nekad se dere ko manijak,al ipak zaspe sama i svaki put ju pitam jel to bili poteebno 😂😂😂😂 nemam neki savjet,jednostavno nisam odustajala. Npr stavim je u zibku,pokrim dekom,upalim janka i lupkam po guzi ili mazim po glavici i pricam sssss dok se ne smiri. Ako je bas deracina na najjace onda je dignem i opet spustim. Ili na kaucu legnem kraj nje. Sad sam je samo spustila i vidim da je mirna ko bubica,samo je malo cuclala prstice i gasnem ovcu kao da vidim sta ce bit...i ona nis izasla sam samo iz sobe i kad sam se vratila ona spava 😄 Iskreno,nemam pojma kako sam ovo uspjela,al samo znam da je ponekad znala sama zaspat pa nozda imam vise uspjeha nego ti,i da bas okida na bijele sumove,je kod vas pale ikad ili nikad?
url=https://lilypie.com]
Ugolina bravo za zlicu!!
Sunshine bravo za mandarine umjesto cokolade! Ja pojela dva fri fri-ja! Obozavam ih.
Ni moj muz ne voli tetovaze al me boli dupe. Danas sam mu pokazala ovo i sav je zajapuren reko briga me radi sta hoces😁
Sortiraj odgovore
Najstariji