Crazy poslala sam ti broj, dobila?
Meni se pokvarila centrifuga na perilici. Sutra zovem servis. Bar je jos pod garancijom ako nista drugo. A njenu robicu evo perem na ruke. Uhh
Abies u hr ima ormar, tu u slo ne, samo kofer s kljucem!
Ovo je stvarno friki, ali i smjesno, tolko gluposti nadrobit u jednom postu je fascinantno 😂😂😂😂
Ja imam i viber i wapp meni svejedno samo recite kome trebam broj poslat!
Mi smo danas u pakiranju pa vas necu stic popratit ali od sutra soliram 👆
Ne znam sta bilo u areni. Jel neko dogadanje ili je samo kisa padala pa gdje ce ljudi nego u shopping centar 😂
Mi kupili vrecu za kolica, urlala je kao da ju koljem, valjda ju sputava..Boze, ona sve novitete glatko odbija, ranit cu se 😀😀
Gdje radite grupu, viber? Radi frikova i stalkera, nisam popratila?
Mi od sutra startamo malo sa nadohranom. Rizine cemo probati. S jedne strane, veselim se, s druge me neka tuga ulovi..kako je vec doslo do toga, kud prije?? Prvi korak odvajanja.. 😏
Jambice, gledaj to da će cura pojest nešto i da ju mirnije ostavljaš na čuvanju.
A istina je da prebrzo rastu.
Btw Jesi i tu u darivanju? Ili samo fejs. Nema ljutnje ako nisi
Dan zene..
Evo I ja poslala broj, imam I jedno I drugo.
Bas sam strgana..moram sad svaki dan kuhat skoro 3 obroka, cim vise zdravo I frisko. stalno nest sfali pa ajd u trgovinu. danas cak I apple pie napravila.
I ena je tu I njena dohrana. pa posteljina koju svaki dr dan mijenjam jer se znoji.. jos ovaj ti me ceka servis, registracija, fizijatrica I vjezbe.. uf.. al gledajmo poziitivno- ne moram peglat kosulje. 😁😁😁
Ena zaspala u pol 5, pobrkala si ritam. valjda ce se probudit..
A guzva bila u svim shopping centrima. posebno a.mall zbog interlibera, pa c&a imao 25% na sve a I sub bila I ruzno vrijeme..
Znam sve o shopping centrima I prometima 😁😇
Di nam Ugolina?
Sortiraj odgovore
Najstariji