Bemti sad sam i ja vidla ticker... Koja ludaraaaa... Ne znam kako ju prijaviti, poslala sam im bila poruku na kontakt, možda da se sprijateljim s adminom, pa tamo poslat 🤔
Bilo bi mi žao maknut se s foruma, al što kažete možemo i na viber 👍 whatsapp nemam
Vidim da ovo sa doticnom izmice kontroli. Ja cu ostati samo na darivanju s ekipom s fejsa, sorry cure 😘 jedva sam vas povatala, sad opet nestajem
Ja isto imam samo viber,pa ako se dog.tu sam.
Mare bravo za dobru noć😻
Tpol tvoju ljepoticu baš muče ti grcici,mojim starijima su stali s 3 mj.ali oni bi otprilike svaki dan u isti sat plakali pola sata do sat,pa ajde bilo je izdrzivo.
Ritu su hB zaobišli😺
Ja sam poslala poruku redakciji. Prošli put sam valjda nešto krivo. Ugl vidit ćemo...
Crazy misliš da će se redakcija javiti. Ostat na forumu, al umjesto statusa idemo na viber, ta mi je ideja.
Sandrich hvala!
Još mi par mama treba se izjasniti i kolo sreće se može počet okretat
Pozdrav cure!
I ja sam za viber,jeza me malo tu hvata razmjenjivat adrese,makar na pp pa ti ja Abies posaljem na viber
Mislim da bi se mi tu vec negdje odale da smo lude u nekom postu,pa nemam straha od vas,ali cemo nazalost sad bit skepticne bilo koga novog primiti.
Sretni minici sa zakasnjenjem!Nikolina stvarno vec velika curka😘😘😘
Bozemesacuvaj i ove Tine!😱😩👽
Abies imas poruku. Moje dijete po novome kamo sama zaspiva obozava spavat. Idem skuhat tu gaduru 😀 pa popodne do mojih.
Pisem navecer,malo umorna,nemojte puno pisat da Sanjarka polovi...😂😂😂 ja navikla citat po 10 str
url=https://lilypie.com]
Abies može. Možete meni na pp poslat brojeve pa ću napravit grupu.
Sortiraj odgovore
Najstariji