Sunshine...bravo za Tenu! Sama zaspala?? Gdje, kako, zasto, sve mi reci??!! Nama Jankic ni danas nije od pomoci ali cijeli dan smo i jucer i danas po okolo i sa puno ljudi pa nit spava po danu kak spada i brijem da ju unervozi toliko zbivanja.
Moja se eva tako srcano nasmijala braticu od 8 godina, pisala sam na fejsu kako sam bila u šoku jer se meni nije tako nikad a njemu kao luda..a onak..on ju samo gledao, nije da ju je nesto animirao. Bebe valjda osjete tu djecju iskrenost i pozitivnu vibru.
Kome treba javiti broj za viber?
Abies, kome treba javiti za darivanje? Iako cu mozda trebati pomoc ako dobijem nekoga tko je samo na forumu, obzirom da nisam tako cesto pisala pa jedva poznajem kikice
Večer mame!
Sunshine, Nikolina ti obožava sestre, pogotovo mladu, sva se uspuše od sreće kada se s njom igra. Kada je Inja slavila rođendan, bila je puna kuća djece pa se i Nikolina tome jako veselila. Bebe vole djecu 😍
Crazy, baš super što su se javili admini, tina ili kako već prešla granicu s onim tickerom. Na viber mi nema smisla ići, telefon mi je u banani sa slikanjem i slanjem slika a novi ne mislim kupovati dok ovaj posve ne rikne.
Ideja tisak paket mi se sviđa,čak nije zbog adrese već zbog toga što mogu podići paket kada mi odgovara, nisam stalno kod kuće, mogu fulati poštara.
Ellie,
Leggiero ima prefinu tortu od jabuka i banana, sad ju stalno jedem. Kako su muzevi starci u gorici, stajemo svaki vikend kad idemo k njima na rucak u supernovi na kavi i onda ja tamanim. Jel mozes prosvercati recept? 😂
Od kuda oni to nabavaljaju?
Sjetila se kaj sam htjela rec jos. Kako se svugdje slavilo Ugolinje i svugdje bile patrole tako su i mm zaustavili jer se naravno izvukao na onaj rockaz pa je sveki bila teta cuvalica. I mm eto pokvario dreger hahahah sprdancija na taj racun cijeli dan. I debili ga nisu pustili u auto da se grije dok oni pokusaju popravit 😑 pa se jadnicak smrznuo. Jos se vise smijali jer kad je dosao doma isao lozit vatru i nosit drva 😂😂😂😂😂 kaj je najbolje nije nista popio,2,3 gemista. Al bitno da je dreger riknuo hahahahha
url=https://lilypie.com]
Ma gdje odoste?
Nemojte molim vas 😢😢😢😢
Jos i da na viberu hvatam? Majko mila 😱
A i nemam ga 😂😂
I opet sam u zaostatku 😢
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy kad si vec stupila u kontakt s redakcijom reci im i da mene stave za admina a i da maknu očisti gumb 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji