Jutro cure
Koji bolestan um,mene je jeza uhvatila kad sam vidjela ticker...
Možda je to i muška osoba/spodoba obzirom na "veliko " znanje o porodu i koristenoj terminologiji..ili neko bolesno dijete.. neznam..znam da sam pomakla sve slike sa svog profila..jučer gledam prijatelje i imam 20 cura sve aktivne s ove teme i jedna nepoznata..neznam kako je uletila,ne sjećam se da sam je prihvatila,animirana slika učiteljice /tete i djeca oko nje..bilo je ime i prezime ali sam zab.
Mi smo imali dobru noć,dva papanja kroz san standardno..
Na tisak isto treba osim podataka i šifre tiska na koji se šalje ostaviti svoju adresu,ali može se bilo čija adresa od mame,svekrve,izmišljena ,to je tu za svaki slučaj ti podatci..
Sanjarka kolač super izgleda!!
Dobila M opet..proslo 24 dana traje 5 dana ispada imam 2 put mj M😭😭😭 a zivcana sam ne nogu sama sa sobom. U prsima me steze zivcanoca i nemir. Mrzim pms😭😭😭 pms me toliko ubije da jedva cekam da dodje M.
Sretni minici! Wow nikolina 7 mj!😵
Crazy ma mislim da bolje da ti jakov ide u vrtic.
Dalje nisam zapamtila ..
Imam ideju za tetovazu..stavim sliku bas me zanima sta mislite
Jutro cure i lijep vam dan, ovde je sunce van cemo
Bellar suosjecam ja mrzim pms, a bas me zanima kad cu dobit jer se osjecam vec 10dana kao da sam pod pmsom 😕 Bez veze
Joj ta tina mislim halo plakali doktori? Taj detalj mi je smjesniji nego onaj da viri glavica 😝😝
Fin kolac sanjarka
Crazy hmm znaci opet ovisno kolko beba trazi? E jesam rekla da mi je stigla knjiga sretna beba? Samo nikako da citam 😱 Al hocu
Nama jos nisu prosli grcevi sinoc posle mog posta se jadna probudila i plakala sat vremena 😕😕
Dekka tvoja curka je bas lijepo dobila na tezini 👍🏻
jutro cure
abies moze kava dupla
poslat cu ti podatke moje u poruci
sretni minici svima koji su imali i koji imaju
Noc kod nas super bila 21-3-7-10jeeeej
zato me mm zezo cijelu noc,jucer mu se komad drveta zabio u prst i kaze izvadio je dio,a izgleda jos ostalo.musko ko musko nece doktoru,pokusao je sam skalperom da reze kozu i da vadi,kad je vidio da ne moze odlucio je da brata zove i da ide na hitnu.Sad je otisao,a ja cekam da vidim sta ce mu reci.
Placem ja,šplace sestra,place doktor i govori uh koji psihijatrijski slucaj,pa jebote dode covjeku da je nade i nasamara.
Ma ovo s Tinom je friki. Ne kužim ni admine. Mislim da već ima novi profil. I nema gdje je nema. Predlažem da bapravi profil margarin (u sve se miješa)
Za slike i sl možda viber ili whatsup?
Sortiraj odgovore
Najstariji